Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat.... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

sa e mire je mi ngordhje sa e mire.....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 00:02
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha darma
ashtu do me ngjante po te ma thonte dikush .........do thoja me vete pffffff
me spontane djema.......komplimentat mund te jepen edhe me shaka pastaj eshte dicka varet kush ta dhuron komplimentin ...psh. nese une kam nje te dashur e njoh mjaft mire tipin e tij karakterin edhe nese duket sikur me shan ne te vertet ai po me komplimenton...........

Te dua moj qene nje rast si shembull

Por per djem qe nuk i njeh dhe nuk te njohun duhet pak kujdes......se si e dhuron komplimentin........megjithese ka dhe nga ato femra qe i hane te tera

Po mire sipas teje une i them nje njeriu kot-ti i jep fryme diteve te mia.Eshte normale qe sdo mund tja thoja nje goce kur kalon rruges se do me merrte per debil.Keshtu qe une me komplimenta me shaka i bej grave te botes me bollek, por edhe te dashures time (ish) keshtu i thoja. Ma ke surratin si tave balte oj qytenare vogel...

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 01:37
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Kujde! Kujdes! Kujdes!

Sipas kushtetutes se dashurise, neni 1, paragrafi 2, ju zonjushe e bukur jeni e denuar me burgim te perjetshem ne zemren time, te drejte ankese nuk ka!

Mesazh i vjetër 12 Maj 2006 01:54
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Po mire sipas teje une i them nje njeriu kot-ti i jep fryme diteve te mia.Eshte normale qe sdo mund tja thoja nje goce kur kalon rruges se do me merrte per debil.Keshtu qe une me komplimenta me shaka i bej grave te botes me bollek, por edhe te dashures time (ish) keshtu i thoja. Ma ke surratin si tave balte oj qytenare vogel...

Boll tani booooooo sa shume shkruan dhe ti na corodite hajde ta pime nga nje birre

E lezecme kjo e kosovarit po te jet ndonje qe te dije te ta thote ...nam fare

Mesazh i vjetër 12 Maj 2006 08:02
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha darma

Boll tani booooooo sa shume shkruan dhe ti na corodite hajde ta pime nga nje birre

E lezecme kjo e kosovarit po te jet ndonje qe te dije te ta thote ...nam fare

Ok ok hajd ta pime kte birren me fund per shendetin tone dhe atyre qe na duan

Naten nese me i bukuri yll do te te shihte
i trembur nga bukuria jote
do te fshihej pas ndonje reje
dhe do te tretej ashtu si tretem une
sa here qe te shoh... (a .Sulo)

Mesazh i vjetër 12 Maj 2006 14:58
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bylis
i n o t

Regjistruar: 28/01/2004
Vendbanimi: ne pica
Mesazhe: 147

Me falni...

Kam nje jashte teme,s'dija se te kush teme ta shkruaja po e leshoj se se mbaj dot. POSHTE FASHIZMI...................................................

Mesazh i vjetër 13 Maj 2006 08:59
bylis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bylis Kliko këtu për të kontaktuar me bylis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bylis Shto bylis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bylis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

Dua qe te bej ty te lumtur, se kur ti je e lumtur dhe une jam i lumtur!

Mesazh i vjetër 13 Maj 2006 10:34
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Re: Me falni...

Citim:
Po citoj ato që tha bylis
Kam nje jashte teme,s'dija se te kush teme ta shkruaja po e leshoj se se mbaj dot. POSHTE FASHIZMI...................................................

po ti, ketu te tema ime e gjete? ta marr si kompliment apo si reklame??:p:p

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 16:10
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

....o zot.....
cfare qenka ne gjendje te bej njeriu........

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 16:18
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

te hangsha gjokset

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 20:13
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar