Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ehe Billi eshte e

Edreqe deshe me m'trem sot që në mëngjes me foton e Billit hahahaha 

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 22:34
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Moj dreqe ne avatar je me Klinton ti. E ka pare Hilari kete avatarin tend????????

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 22:37
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Edreqe deshe me m'trem sot që në mëngjes me foton e Billit hahahaha [URL="java script:smilie('')"][/URL]

Nigo ste tha njeri me shku ne pune sot vet e ke fajin

hahahahah football met than drejten Hilerin e njoh me pare se Billin e kshu qe vet ajo me njohti me burrin e saj. shyqyr  deri tani sme ka propozu me duket si punon ma.

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 22:41
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:

hahahahah football met than drejten Hilerin e njoh me pare se Billin e kshu qe vet ajo me njohti me burrin e saj. shyqyr  deri tani sme ka propozu me duket si punon ma.

Akoma vazhdon Hilari me lujt me zjarrin, nuk zuri mend nga te tilla shakara me zarar

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 22:46
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Citim:

Un e kisha nji men'je mos me shku në pun po sa më nxore ktë me Billin më hyri frika dhe thash sa të ha ndonjë koqe plumbi po iki në pun më mir  

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 22:47
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Un e kisha nji men'je mos me shku në pun po sa më nxore ktë me Billin më hyri frika dhe thash sa të ha ndonjë koqe plumbi po iki në pun më mir  

O Nigo do ta ha zemren une ty per inat te Billit.

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 22:53
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha football

Akoma vazhdon Hilari me lujt me zjarrin, nuk zuri mend nga te tilla shakara me zarar

hahahah football nuk trembet nga une Hileri se e din cfar gustash ka Billi. i ka qef te shendoshta dreqi si puna e Monikes.

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 22:56
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

o Dreqe un pres knej , ti me bredh me Billin,

ktu ka tradhti.

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 23:19
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
o Dreqe un pres knej , ti me bredh me Billin,

ktu ka tradhti.

hahahahahahahahahahahah sa kam qesh

naqe me Billin kam pune e jo pleasure

une kam kohe qe po te pres ty e ti hic

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 23:24
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

epo beje ti hapin e pare , se gjithmon ne cunat jemi te paret

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 23:26
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar