Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Shi, jo. Qielli gri, gjethe pertoke dhe mengjes tipik i fresket fundvjeshte. Pas pak kam pune me gjethet.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
po behem gati te dal ti gezohem kohes se mire sot
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Po rregulloj letrat e javes...dhe leksionet e javes...me iku mendja
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Kam ngrene nje lunch qe as ne restorant me 1 * nuk gjen!
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po e shan nga nusja? Ja fut vetes ti kshu amor. Bittersweet Teknikisht jo.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po e shan nga nusja? Ja fut vetes ti kshu amor. Bittersweet
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer Kam ngrene nje lunch qe as ne restorant me 1 * nuk gjen! ca po han.. shishkababe?? une pi pi kafen e mengjezit.. sa jam cu
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer Kam ngrene nje lunch qe as ne restorant me 1 * nuk gjen!
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
tani tani me acarohen nervat me disa qe flasin kot
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
ashly mos e rrah mendjen shume
Nuk e di por thjesht perdoren disa fraza qe me vrasin veshin sikur kane kohe qe me njohin
te plasi ty.. kush e ka problem.. ktu me llafe te lejne dhe shtatzane...