Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Edhe thua ti pse te ngacmoj une ty ....dhender nga Fieri do te gjej hahahhahhahahhahaha.... Ps.Ehe ta tregoj une O Diooooooooo o Diooooooooo prap ti me kete punen e dhendrrriiitititititit..
Citim:Po citoj ato që tha Eria Edhe thua ti pse te ngacmoj une ty ....dhender nga Fieri do te gjej hahahhahhahahhahaha.... Ps.Ehe ta tregoj une
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Hahahahahaha he me Kat he....si ben dhe ti ......
Sapo mora 1 mp shokues nga kjo cupa lart..P
Hahahahahahaha ca ke moj ca ke qe ngaterron teme....apo ky ishte mendimi i castit... ....
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
vie de merd
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ vie de merd Ehe dakort,per mendjen e para 2 oreve....ncuq ncuq nashi...o beau vie hahahha
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ vie de merd
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ehe dakort,per mendjen e para 2 oreve....ncuq ncuq nashi...o beau vie hahahha po près te kaloj 2 orshi
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ehe dakort,per mendjen e para 2 oreve....ncuq ncuq nashi...o beau vie hahahha
Ja me muhabet me shoqerine,na bej dhe ndonje gje per darke ...pa te bej une te kaloje ajo merde nga vie hahhahahaha
o gjete kish me u fal n'a bej dark thot, ku di un te gatuj mi po deshe ndonje vez te fergume bujrum p.s po te Pat shku mendja per tav kosi bujrum
Si nuk gjeta nje cupe te thoje une di te gatuaj pfffffffff...po me fusni ne depresion -_- hihihihihihi