Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
asnje mendim qetsi mendore
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
http://www.youtube.com/watch?v=-uDXgWpVE-0
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kesaj i thone vesh me vesh Vertete ashtu ishte! MC. Gjithe idiotat kishin lene takim te me acaronin mua sot... Damn ca nervash
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kesaj i thone vesh me vesh
gjithe mendoja qe sa me shume ti japesh krah tjetrin shume me keq eshte po sot e rithem acoma me me goje plot dhe jam e bindur qe gjithe kisha te drejte ne jet ka dy zoti dhe ti(qe do thot un =secili per vete)
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Kjo eshte ndeshje gla ke von noj bast ti apo jo ...shpresoj qe te fitoi Udinese..
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Uhuhuh ca goli
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
why you dint come
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Uhuhuh ca goli rri hey se kam bertit aq shume sa po me dhemb fyti ....ca loje dhe nje gol tjeter i duhet e jeni rehat
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Uhuhuh ca goli
Eh ste fal hollandasi gjynah tani duhen 2 gola zor me i bo ...
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Ketu qenken mendimet ne gjuhe te huaja sonte Jam bosh tani.Kush do me japi ndonje mendim mua, ne shqip?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.