Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA sa u ula ne pc akoma me fustan gjumi dhe me floket si cerdhe harabeli nga bigudinat po pi nje kafe Ja nje lexim keshtu me ngre moralin se jam me kacurrela per vete sot
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA sa u ula ne pc akoma me fustan gjumi dhe me floket si cerdhe harabeli nga bigudinat po pi nje kafe
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Ti qenke mire. Nuk ke nevoje per bigudina. Edhe une si biondja po pi kafe, por pa bigudina, dhe jo me fustan, por me pizhama.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
po lexoj Ashlin epo mallkoj Orfeun qe me mashtroi sy me sy ...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po lexoj Ashlin epo mallkoj Orfeun qe me mashtroi sy me sy ... Po ti mi s'kuptove gje? Te kom thon duhet me qen vigjilente me meshkujt e sotem
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po lexoj Ashlin epo mallkoj Orfeun qe me mashtroi sy me sy ...
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
po pi kafe dhe po lexoj kto lart
Vigjilente ishe une po ce do spiu uje ...tani po ha nje hurme e po degjoj zhurmen qe ban shiu mbi xhama
bionde si ja kalove sot?? ktu ke ne po bje bore..
Citim:Po citoj ato që tha Niqua bionde si ja kalove sot?? ktu ke ne po bje bore.. Bore tek ju? Tek ne parashikohet diell, edhe pse tani ne keto momente eshte sterrosur. Po pres diellin te dali qe te dal dhe une.
Citim:Po citoj ato që tha Niqua bionde si ja kalove sot?? ktu ke ne po bje bore..
Citim:Po citoj ato që tha Niqua bionde si ja kalove sot?? ktu ke ne po bje bore.. amon niqua jam ngrit ne oren 12 mbas nje nate e mrekullueshme dhe nje zgjim fantastik na ndihmoi dhe koha, kohe me shi kohe per dashni thone ...