Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Bashkangjitje: 77968.gif Ky file është shkarkuar 19 herë.
Gjesi Forumi! ... Ka edhe me keq.
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Rrezellitese dhe plot energji. Miremengjes Eria..
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Rrezellitese dhe plot energji. Miremengjes Eria.. Miremengjesi Cherie Miremengjes Vizio, te qenka fiksuar dhe ty macoku kengetar (si mua )... Mc...Te ngrihesh qe ne pike te mengjesit per 15 minuta pune,dhe te rrish zgjuar se ke pune 4 ore me vone...pffffffffffffffffffff
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Rrezellitese dhe plot energji. Miremengjes Eria..
Mirmengjesi Eria, Kat, Antip@tre@ ! Eria , eshe i lezetcem dereqi
Miremengjesi peopleeeeee... Sot jam gjithe humor se kam takuar eduaktoren e kopshtit... La la la la la la
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
mirmengjesi dhe ktej , kush esht per kafe bujrum konjakun e kam per vete dhe vizioner
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Bashkangjitje: vodka.jpg Ky file është shkarkuar 18 herë.
Une dua ate me love love.. Jo konjak, por 1 vodka pjeshke e kisha pi me qef itesh...
ça te doj zemra e mirpritur katilesha bisou a toi ma belle
Merthi merthiiii Dhe hiqe ate foto me tristesse se nuk te shkon...
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Merthi merthiiii Dhe hiqe ate foto me tristesse se nuk te shkon... e vura nga zor belaja mi katilesha e njef zor belan ti she fotot e bukra mi shan , kishin alergji nga byçat e bukra
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Merthi merthiiii Dhe hiqe ate foto me tristesse se nuk te shkon...