Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

.......iku dhe nje tjeter dite pa ty.....u arratis rrugeve te shkreta dhe u shkrembua nen kembet e kalimtareve qe pa dhimbje e "shperfytyronin" mallin e diteve......Nuk e di nqs duhet te ndjej dhimbje ...,qe kur eci rugeve me duket sikur copezat e kujtimeve .... copezat e portretit tone bashke dikur  me ulerasin ....me zgjasin doren .....me kacavirren kembeve ...kerkojne ndihme...kerkojne rikthim....dhe cuditerisht une cfare bej............i le aty.....iku...largohem nga ato..........e cuditshme jeta....i cuditshem fati jone..............e cuditshme lidhja ime me kujtimet  e tua.............

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Mars 2007 15:04
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re imissyouislands2vv2[1].jpg
Ky file është shkarkuar 220 herë.

Shiu sot shoqeron vetmin me valsin e heshtur te pikave qe bien drejt tokes si une drejt puthjes tende .
Fjalet e hidhura te kesaj dite me zgjuan me iden se ti nuk mund te ishe lajtmotivi i dites por lajtmotivi i tyre dike i falur pak embelsi nga kujtimi i puthjes tende.
Mbyll syte dhe degjoj copezat e heshtjes qe bien e thyen dhe zhurma e tyre pret imazhin tend ta vjedhi nga korniza e monotones dhe ti japi jete vargut te nje poezie per veshet e shurdher .
Ajo do te jete zeri qe shpirti ka nevoj te degjoj,te pakten per nje cast te vetem monotonia e te qenit i shurdhet do te thyet nga ajo.
Sa e lumtur do te ishte dita ime sot sikur ti te thyeje idene se nuk mundesh te behesh lajtmotivi i kesaj dite.
Nuk e di cfar po ben tashme...
Ndoshta po vallezon me aromen e lekures tende ,ndoshta edhe ti ashtu si une ke humbur fjalet dhe po i kerkon thelle ne kujtime.
Ndoshta edhe ti ashtu si une qep arsye ne telajon e kesaj pikture ditore per te arritur te jetosh pa qene bashke ,per te genjyer veten se do te ishte e mundur te jetonim pa marre fryme nga njeri-tjetrri.
Ndoshta kjo dite e cila bredh e çale neper trishtim nuk ka force per te na dhene ritmin e duhur ne vetmin e ketij valsi te heshtur.
Ndoshta mungesa jote i jep deshires per ty nje kuptim me shume dhe kjo dite pa ty behet ferri i shpirtit tim qe vetem ti do ta shpetosh nga ai.
Ndoshta duhet akoma te pres qe castet,momentet,sekondat ,oret,ditet te humbin ne deshiren per ty .
Pastaj e di qe ti do te vish dhe me nje puthje,nje buzeqeshje,a thjesht nje xhest do te me falesh parajsen,ashtu si ben gjithmon.
Ashtu si ... gjithmone.

Per ty ... (Adi) Diabolic A'S

Mesazh i vjetër 30 Mars 2007 19:00
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Marrezine ma fale ti...

Marrezine ma fale ti...
Jo se une nuk isha cmendur
Jo se bota ime nuk ishte cmendine
Por ti shkujdesur hyre ne labirintet e mendjes time
Marrezine ma fale ti...
Ti ishe me e cmendur se une
Me the-per te qene i lumtur duhet te jesh i marre
I marre per dashuri,i marre per perjetesi
Sepse te marret jane te perjetshem
Ne boten e tyre ata jetojn ne parajs,
cdo sekond...
cdo arsye...
Ti me fale etjen
Etjen per ty...
Per te dashuruar pertej arsyes
Sepse te jesh i cmendur do te thote te jesh dikush qe ka humbur arsyen
I marri arsyen e perdor
Loz me te ...
E vret,e cjerr ,e mashtron...
Te jesh i cmendur eshte komoditet
I marre je kur behesh engjell
Djall...
Zot dhe njeri ne te njeten kohe.
Te cmendurit jetojn ne cmendine
Te marret ne boten e tyre.
Ti me mesove si te dua
sepse ti me fale etjen
Ti me fale perjetesine
Marrezine ma fale ti...

Mesazh i vjetër 04 Prill 2007 04:04
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misteri_sr
Anetar i ri

Regjistruar: 03/04/2007
Vendbanimi: Titane
Mesazhe: 1

Smile

Rikthimi ne te kaluaren

Si gjithmine e kaluara ka qene me e bukura ne disa aspekte kuptohet shume te vecanta

Mesazh i vjetër 04 Prill 2007 15:07
misteri_sr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misteri_sr Kliko këtu për të kontaktuar me misteri_sr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: misteri_sr Shto misteri_sr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misteri_sr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Re: Marrezine ma fale ti...

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Marrezine ma fale ti...
Jo se une nuk isha cmendur
Jo se bota ime nuk ishte cmendine
Por ti shkujdesur hyre ne labirintet e mendjes time
Marrezine ma fale ti...
Ti ishe me e cmendur se une
Me the-per te qene i lumtur duhet te jesh i marre
I marre per dashuri,i marre per perjetesi
Sepse te marret jane te perjetshem
Ne boten e tyre ata jetojn ne parajs,
cdo sekond...
cdo arsye...
Ti me fale etjen
Etjen per ty...
Per te dashuruar pertej arsyes
Sepse te jesh i cmendur do te thote te jesh dikush qe ka humbur arsyen
I marri arsyen e perdor
Loz me te ...
E vret,e cjerr ,e mashtron...
Te jesh i cmendur eshte komoditet
I marre je kur behesh engjell
Djall...
Zot dhe njeri ne te njeten kohe.
Te cmendurit jetojn ne cmendine
Te marret ne boten e tyre.
Ti me mesove si te dua
sepse ti me fale etjen
Ti me fale perjetesine
Marrezine ma fale ti...

diabolic

nje puthje te vecante per ty je i vetmi ne kete faqe qe me ben te ndjehem mire
keto shkrimet e tua me cmendim njeri
baravo te lumte

per temen
diten e mia pa ty cte them ndoshta do ishte me mire nje dite duhet te pajtohem me kete

Mesazh i vjetër 04 Prill 2007 21:06
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Do te buzeqeshesh ... ndoshta ?!
Ndoshta do te humbesh trishtimin
Parajsen do ta gjesh neper endrra
Qe syte e hapur do te kerkojn te shikojn
Valle do te mundesh te buzeqeshesh serish ?!
Dhe dites ti japesh drite,diellit ngrohtesi
Valle do te mundesh te vrasesh ironi
Dhe ironikisht jetes ti qeshesh e lumtur
Valle a do te mundesh te falesh pakez lot
Nje cast te vetem dhimbja do kete meshire
Apo si gjithmon i njejti refren do te shoqeroj
Duke i buzeqeshur diellit,botes,mua... ndoshta.
Ndoshta... asgje.

Ps- per Atiolenershendetje mikja ime dhe nje puthje te madhe per ty
Gjithe te mirat nga Diabolic A'S dhe faleminderit...

Mesazh i vjetër 06 Prill 2007 00:57
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

flm diabolic per puthjen besoj vertet se do jete krejtesiht perfecte nje puthje nga ti nga nje njeri poetik sikur ti me pelqen jashte mase vertet cdo shkrim i yti cdo gje qe ti shkruan ndaj me lejo te te perqafoj dhe nje here dhe te them naten e mire dhe vazhdo te na shkruash ketu je vertet fantastik cte them

Mesazh i vjetër 06 Prill 2007 05:13
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Keto dite s'arrij ti jetoj dot me buzeqeshje;
po...buzeqeshja...ajo qe kerkon,ajo qe do dhe te do...fjalet nuk behen dot bashke,fjalet e duhura,te shprehin ndjenjat.Mendoj,kerkoj nje perse,mos valle ndjenjat as vete s'i kuptoj?

Me vret "kurioziteti",jo per nje veprim,por per nje mendim qe ndoshta nuk ze gjum!

Pse valle keto dite me fal indiference?? Nuk e meritoj,per kete jam e sigurte

Rima ime nuk egziston...nuk dua te linde si çlirim ndaj vetmise qe po me fal keto ditet e mia pa ty!!

Mesazh i vjetër 08 Prill 2007 03:15
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Kerkoj brenda vetevetes gjurme hijesh qe ditet pa ty lene pas.
Ta kam thene shpirti im qe une jam i mbushur plot me difekte te cilat me kafshata iluzioni momenteve i jap nje kuptim.
Eshte iluzion vertet,dhe dua ta jetoj deri ne fund magjine e hidhur te saj.
Por mos kujto shpirti im se gjate ketyre momenteve ti nuk je lajtmotivi i diteve te mia,nuk je deshira per te jetuar me vrull pasionin.
Nuk do te mundja kurre te te falja indiferencen,sepse nuk mund te rri indiferent para asaj buzeqeshje ,para fjaleve edhe pa kuptim qe buza jote pertyp,para teje...
E kupton shpirti im qe edhe une kam momente qe luftoj me veteveten pa e ditur se kush jam ,cfar kerkoj,cfar me ben te jetoj me te njejtin intensitet momentet e pasionit dhe dhimbjes.
Ka momente shpirti im qe per veteveten jam i panjohur,jam abstrakt,jam...
Ndihem keq shpirti im vetem nga ideja se mund te te kem lenduar me qenien time indiferent pa dashur.
Ti e di sa nevoj kam per ty dhe ne mungesen tende luftoj me mallin ,me deshiren per te te pasur gjithmon prane meje si tatuazh ne shpirt .
Une e di se cfar ndiej shpirti im,por te lutem me jep mundesin per te te treguar qe ti per mua je agimi i buzeqeshjes,je e magjishme ,je engjelli pa krah qe me fal kenaqsine per te jetuar.
Shpirti im... asgje asgje.
Eshte me mire qe te mos degjosh fjalet e mia sepse ato jane mesuar te lindin keshtu.
Degjo zemren time ajo smundet kurre te te genjej,smundet sepse ajo nuk flet me fjale por me ndjenja...
Me fal shpirt nese... thjesht me fal per cdo gje.

Ps: Te kam shpirt...

Mesazh i vjetër 08 Prill 2007 20:55
Goku
Veteran ne forum

Regjistruar: 11/09/2006
Vendbanimi: *****
Mesazhe: 1040

Diabolic doja te dija nqs keto qe ke shkruar jane vertet te tuat ? © Diabolic ??

Mesazh i vjetër 08 Prill 2007 21:43
Goku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Goku Kliko këtu për të kontaktuar me Goku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Goku Shto Goku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Goku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar