roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397
|
Cyclot.... inter forever+
ne radhe te pare,Milani fitoi.Arbitri ishte blere qe te bente faull Milani dhe Rui Kosta gol me pas.Edhe Inzagi ra kot,se portieri i Peruxhias u fut pa duar.keshtu eshte??Kryesorja ne kryesojme me merite dhe bindshem.
Me vjen shume keq qe ju po mirrni ne mbrojtje nje njeri vetem se eshte me interin.Une gjithmone diskutimet i bazoj te futbolli,por nuk mund te rri pa folur dhe thene te verteten sesi eshte.Ne Milanistat,Madrilenet,Juventinet,e ndonje ekip elite te ketij rangu,kemi ndryshim thelbesor me JU!!Se ne i pranojme humbjet,barazimet,lojen e dobet,diten e keqe,por kurrsesi nuk humbim per vite me radhe ne pluhurin Kampionat dhe Europe.Ne kurre nuk deshtojme ne objektiva.Vertete mund te luajme dobet nje ndeshje a dy,vertete mund te kete favorizim ne ndonje rast(kjo gje ka ndodhur pa perjashtim me cdo ekip te cdo lloj kategorie),por kurre s'mund te mohojne fitoret dhe arritjet e tyre me sakrifice dhe merite.faktet jane,s'ka nevoje te permenden.Ndersa ju rriheni nga Empoli,shani arbitrin,i hidhni fajin atij duke pare se ishit dobet.Edhe ne u rrame nga Udineze.Luajtem dobet,morem cfare dhame.Ndersa Ju jo!!Ju jeni me te persekutuarit e botes.Mos u veteinkriminoni kot.Nuk jeni ne planet dhe ne zemrat e njerezve te te gjithe botes.ne amerike nuk njiheni.Nuk ka ketu Inter club.me vjen vertete keq kur edhe gjerat qe jane teper ballore mohon pa pike turpi dhe serioziteti.Kur gaboni mbani,mos ja hidhni fajin tjetrit kur jeni vete cafterra!
Cyclotomic!! Ti mund te jesh moderator ku te duash dhe mund te veprosh si te dush.Komplet pune per ty.Renditjen alfabetike te gjerave e kishe bere mire,por me vjen keq qe u lodhe duke shkruar per nje tifoz Interist.vertete qe ketu eshte kompjuter dhe cdo sharje e ofendim eshte kot se asnjeri nuk shfaq te verteten dhe sesi eshte.Ti njeh laudrup dhe une se marr me mend se kush eshte ai????!!!!!Cdo te thote kjo!!Kush te doje te jete dhe si te doje te jete.Pune per te dhe per ty(apo mos je ti dhe je futur me dy emra).ca eshte kjo,mos te flas pa i njohur te tjeret.Ti e lexove shkrimin e tij para se ti pergjigjesha une??me vjen shume keq qe flet pa ditur se cu shkruajt.Une pergjigjen ja kisha kthyer shume qete dhe normale.Po te doje laudrup dhe ti e perseris prape ate ca fshiu Bledi.Jeni nga 15 vjec dhe mirrni flake kot.Ngadale se ka radhe.(kuptohet edhe sipas ekipit)Po ore nga vlora jam.Por ti se besoj te jesh vlonjat se vlora eshte kuq e zi,mos e harro kete!!Prandaj Ti personalisht dhe Laudrupet si ju po kane ass te shkruajne per futbollin,po tu krruhet,me falni atehere,keni ngaterruar teme.Ketu eshte per futboll dhe jo debate une jam me i forti,une ashtu e ashtu e ashtu.Ca nxori Laudrup qe ofendoi,duke ditur qe eshte kompjuter dhe nuk shihemi(fat per te,kaq mund te them).ca eshte ndonje njeri BOB ai.kaq per kete problem.Per mua flasim si te keni deshire,por e mira eshte te diskutojme per futbollin dhe "gjaknxehtesirat" te ngelen brenda futbollit.
Inter forever -- !!(do ishte me mire ta kishe ashtu)
Mos u bej kot avokat mbrojtes (amator ne kete profil) kur nuk ke mbaruar simestrin e dyte te shkolles se mesme.Mos u eksito kot djale.Bledumi nuk mbajti asnje me hater.Edhe me Bledumin kam patur "replika" futbollistike ne tema te ndryshme te forumit,por te gjitha kane qene shoqerore dhe teper te kuptueshme.Ai madje eshte treguar me i pjekur se une dhe se ti,pasi nuk ka marre pjese ne kete teme,se dihet kush eshte interi.Une jam futur se ju mbani emrin e qytetit,por armiku yne eshte vetem JUVENTUS>Ndersa ju nuk perbeni rrezik.Dhe keshtu qe aspak nuk me ka mbajtur me hater dhe e falenderoj qe diti te futet!!As e njoh as me njeh ai,por te pakten jemi "takuar"ne tema te ndryshme dhe e kemi fituar respektin.Prandaj interista te dashur,me te qete here tjeter dhe ju uroj fat kur te luani me TIranen ne paraeleminatore te champions lige.(ju rrita pak ne detyre se ka rrezik te luani me Teuten e Durresit per intertoto).hajde dite te mbare dhe shifemi perseri,por shpresoj te mos ua hidhni fajin te tjereve dhje lerini mbrapa vitet 30!!Jemi ketu tani,ne vitet 2000!Zgjohuni!!!!
Modifikuar nga Bledumi datë 11/02/2004 ora 01:10
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|