Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Historia dhe Tifozat e INTER Vlerësimi i Temës: 8 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Cyclotomic
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/01/2004
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 51

Citim:
Po citoj ato që tha BlEdUmI

Cyclotomic,eshte e drejta e cdokujt te shkruaj ne forum cfare ai ndjen dhe deshiron,gjithmone duke iu permbajtur rregullores.
Ne rastin e pare qe moderatoret shohin se ne mesazh dicka nuk shkon atehete mesazhi modifikohet prej tyre.
Kjo eshte detyra e tyre,kurse e juaja eshte te jepni mendime,gjithmone,gjithmone brenda rregullores.
Besoj se u sqarove sado pak.
Me respekt Bledumi.

Bledium,
Jam vete moderator tek nje forum tjeter, dhe di te them se gjera te tilla fshihen menjehere qofte nga une qofte nga administratoret qofte nga moderatoret e tjere qe moderojn me mua forumin.

Aresye: Krijon sherre te kota.. etj etj... aq me teper qe ai i drejtohet me nje ton patronazhi Laudrup... dhe aq me teper qe shoh se ke nderhyre dhe ke modifikuar mesazhin.

Di te them qe un nderhyrje ne postim bej vetem kur ka gabime te theksuara gramatikore, kur me kerkojn vete antaret te nderroj nje titull apo titull teme, apo kur e shoh qe tema nuk kuptohet mire.

Dihet qe ka antar qe kane krijuar nje fare afiniteti, dhe lejojn njeri tjetrin ti thone psh ore dreq, ore mistrec, ore qorr etj etj, keto mesazhe un nuk i luaj pasi dhe vete forumi duhet te jete pak gazmor.

Nesje ketu mbase ka rregulla te tjera sdi cte them... por kjo nuk eshte e drejte, sic tha dhe inter forever, ti heqesh veshin njerit dhe tjetrin ta lesh te shkruaj si te doje, ose ta editosh mesazhin qe ai te jete brenda kufijve te rregullores nuk eshte e drejte

Shendet

"The beautiful is the symbol of the morally good" Dialectic of Aesthetic Judgment - I. Kant

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 05:00
Cyclotomic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cyclotomic Kliko këtu për të kontaktuar me Cyclotomic (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cyclotomic Shto Cyclotomic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cyclotomic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/01/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 105

Citim:
Epo shyqyr qe e kuptove Inter_forever...
Ok,permenda Laudrup per te thene qe te gjithe jemi njesoj ne kete forum.
Si Laudrup,si Roke si une..Dhe forumi ka rregulla te cilat duhet ti zbatojme te gjithe.

P.S.Meqe jam ketu,urime per barazimin..:p..Edhe goli qe bete,te dytin,pozicion jashte loje e kishit..:p

O BledUmi ! Ta thashe me pare qe duke zene ne goje vetem nje
anetar , atehere anetaret e tjere qe kane ofenduar e kujtojne veten te pagabushem ...dhe neser ndoshta do perzseritet prap i njejti muhabet,,
ndaj thashe qe qortimin jepja te gjitheve qe gabojne ....

P.S 'faleminderit per ''urimin''. Interi lozi shume mire dhe meritonte te fitonte . Harrove te thoshe qe u barazuam nga nje penallti qe nuk ishte.Arbitri e korrigjoi menjehere gabimin ,si gjithmone .
URIME DHE JUVES PER ''MASAKREN'' E ROMES.

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 07:18
inter_forever+ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të inter_forever+ Kliko këtu për të kontaktuar me inter_forever+ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: inter_forever+ Shto inter_forever+ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto inter_forever+ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Citim:
Si Laudrup,si Roke si une..Dhe forumi ka rregulla te cilat duhet ti zbatojme te gjithe.

P.S.Meqe jam ketu,urime per barazimin..:p..Edhe goli qe bete,te dytin,pozicion jashte loje e kishit..:p

anetar , atehere anetaret e tjere qe kane ofenduar e kujtojne veten te pagabushem ...dhe neser ndoshta do perzseritet prap i njejti muhabet,,

P.S 'faleminderit per ''urimin''. Interi lozi shume mire dhe meritonte te fitonte . Harrove te thoshe qe u barazuam nga nje penallti qe nuk ishte.Arbitri e korrigjoi menjehere gabimin ,si gjithmone .

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 07:19
inter_forever+ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të inter_forever+ Kliko këtu për të kontaktuar me inter_forever+ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: inter_forever+ Shto inter_forever+ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto inter_forever+ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Citim:

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 07:19
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Citim:
Po citoj ato që tha inter_forever+
Shpresojme !
Futbollit nuk i dihet !
Do zoti nuk na japin ndonje penallti kunder si gjithmone !
Forca Inter !

Ky ishte postimi para ndeshjes me Sampdorian .
E kuptoj deshperimin e interistave ne tere keto vite .
Sistemi i futbollit ne Itali eshte i korruptuar , Ndryshe nuk ka si shpjegohet qe cdo nderhyrje apo prekje e topit me dore ne zonen e Interit jepet MENJEHERE PENALLTI.
Te tjeret te lozin dhe volejboll nuk u jepet asgje kundra.

Pse nuk behet skandal per nderhyrjen e Monteros mbi Tottin ?
Sikur te kish qene Materaci me siguri do e kishin cuar ne gjykate tani !

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 07:34
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Citim:
Shpresojme !
Futbollit nuk i dihet !
Forca Inter !

Sistemi i futbollit ne Itali eshte i korruptuar , Ndryshe nuk ka si shpjegohet qe cdo nderhyrje apo prekje e topit me dore ne zonen e Interit jepet MENJEHERE PENALLTI.

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 07:37
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Citim:
Shpresojme !
Futbollit nuk i dihet !
Forca Inter !

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 07:37
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Cyclot.... inter forever+

ne radhe te pare,Milani fitoi.Arbitri ishte blere qe te bente faull Milani dhe Rui Kosta gol me pas.Edhe Inzagi ra kot,se portieri i Peruxhias u fut pa duar.keshtu eshte??Kryesorja ne kryesojme me merite dhe bindshem.
Me vjen shume keq qe ju po mirrni ne mbrojtje nje njeri vetem se eshte me interin.Une gjithmone diskutimet i bazoj te futbolli,por nuk mund te rri pa folur dhe thene te verteten sesi eshte.Ne Milanistat,Madrilenet,Juventinet,e ndonje ekip elite te ketij rangu,kemi ndryshim thelbesor me JU!!Se ne i pranojme humbjet,barazimet,lojen e dobet,diten e keqe,por kurrsesi nuk humbim per vite me radhe ne pluhurin Kampionat dhe Europe.Ne kurre nuk deshtojme ne objektiva.Vertete mund te luajme dobet nje ndeshje a dy,vertete mund te kete favorizim ne ndonje rast(kjo gje ka ndodhur pa perjashtim me cdo ekip te cdo lloj kategorie),por kurre s'mund te mohojne fitoret dhe arritjet e tyre me sakrifice dhe merite.faktet jane,s'ka nevoje te permenden.Ndersa ju rriheni nga Empoli,shani arbitrin,i hidhni fajin atij duke pare se ishit dobet.Edhe ne u rrame nga Udineze.Luajtem dobet,morem cfare dhame.Ndersa Ju jo!!Ju jeni me te persekutuarit e botes.Mos u veteinkriminoni kot.Nuk jeni ne planet dhe ne zemrat e njerezve te te gjithe botes.ne amerike nuk njiheni.Nuk ka ketu Inter club.me vjen vertete keq kur edhe gjerat qe jane teper ballore mohon pa pike turpi dhe serioziteti.Kur gaboni mbani,mos ja hidhni fajin tjetrit kur jeni vete cafterra!
Cyclotomic!! Ti mund te jesh moderator ku te duash dhe mund te veprosh si te dush.Komplet pune per ty.Renditjen alfabetike te gjerave e kishe bere mire,por me vjen keq qe u lodhe duke shkruar per nje tifoz Interist.vertete qe ketu eshte kompjuter dhe cdo sharje e ofendim eshte kot se asnjeri nuk shfaq te verteten dhe sesi eshte.Ti njeh laudrup dhe une se marr me mend se kush eshte ai????!!!!!Cdo te thote kjo!!Kush te doje te jete dhe si te doje te jete.Pune per te dhe per ty(apo mos je ti dhe je futur me dy emra).ca eshte kjo,mos te flas pa i njohur te tjeret.Ti e lexove shkrimin e tij para se ti pergjigjesha une??me vjen shume keq qe flet pa ditur se cu shkruajt.Une pergjigjen ja kisha kthyer shume qete dhe normale.Po te doje laudrup dhe ti e perseris prape ate ca fshiu Bledi.Jeni nga 15 vjec dhe mirrni flake kot.Ngadale se ka radhe.(kuptohet edhe sipas ekipit)Po ore nga vlora jam.Por ti se besoj te jesh vlonjat se vlora eshte kuq e zi,mos e harro kete!!Prandaj Ti personalisht dhe Laudrupet si ju po kane ass te shkruajne per futbollin,po tu krruhet,me falni atehere,keni ngaterruar teme.Ketu eshte per futboll dhe jo debate une jam me i forti,une ashtu e ashtu e ashtu.Ca nxori Laudrup qe ofendoi,duke ditur qe eshte kompjuter dhe nuk shihemi(fat per te,kaq mund te them).ca eshte ndonje njeri BOB ai.kaq per kete problem.Per mua flasim si te keni deshire,por e mira eshte te diskutojme per futbollin dhe "gjaknxehtesirat" te ngelen brenda futbollit.
Inter forever -- !!(do ishte me mire ta kishe ashtu)
Mos u bej kot avokat mbrojtes (amator ne kete profil) kur nuk ke mbaruar simestrin e dyte te shkolles se mesme.Mos u eksito kot djale.Bledumi nuk mbajti asnje me hater.Edhe me Bledumin kam patur "replika" futbollistike ne tema te ndryshme te forumit,por te gjitha kane qene shoqerore dhe teper te kuptueshme.Ai madje eshte treguar me i pjekur se une dhe se ti,pasi nuk ka marre pjese ne kete teme,se dihet kush eshte interi.Une jam futur se ju mbani emrin e qytetit,por armiku yne eshte vetem JUVENTUS>Ndersa ju nuk perbeni rrezik.Dhe keshtu qe aspak nuk me ka mbajtur me hater dhe e falenderoj qe diti te futet!!As e njoh as me njeh ai,por te pakten jemi "takuar"ne tema te ndryshme dhe e kemi fituar respektin.Prandaj interista te dashur,me te qete here tjeter dhe ju uroj fat kur te luani me TIranen ne paraeleminatore te champions lige.(ju rrita pak ne detyre se ka rrezik te luani me Teuten e Durresit per intertoto).hajde dite te mbare dhe shifemi perseri,por shpresoj te mos ua hidhni fajin te tjereve dhje lerini mbrapa vitet 30!!Jemi ketu tani,ne vitet 2000!Zgjohuni!!!!

Modifikuar nga Bledumi datë 11/02/2004 ora 01:10

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 10:30
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Harrova te thoja se mos u kapni kot pas ekipeve legjendare.Sikur te kishte fat Torino do kishte sot 10 kampionate sa ju.(keshtu arsyetoni ju)me ate merruni ju,pasi ate potence keni.Kujdes te enjten ne kupe.Zonja plake zgjohet dhe te godet kur nuk e mendon,pavaresisht se u rrah,me falni u shpartallua sot.......

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 10:31
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cyclotomic
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/01/2004
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 51

Djal i mbare,
Jam Himarjot dhe Beratas me origjine ne rradhe te pare dhe sa per patriotizma jam futur dhe ne Burg per sharje qe u kam drejtuar autoriteteve te huaja per te mbrojtur kombin tim apo ndonje person qe shihja si e rrihinin. Nuk e di sa vjec je po un jam 19, dhe studioj per Matematike dhe Filozofi dhe fatmirsisht apo fatkeqsisht kam disa kohe qe i kam lene sherret. Qysh kur erdha ketu pata nje debat shume te ashper me nje person tjeter... dhe pastaj ra muhabeti ne qetesi. Sme njef ste njoh, dhe as me ate tjetrin nuk ke pune fare.
E dyta, te thashe nje here mos shaj njeri se nuk e ke mire, pse vazhdon perseri? e morrem vesh qe je tifoz me nje ekip te madh... MBAHE PER VETE... historine shife mire ama se keni nejt 44 vjet rresht pa fituar asnje trofe... te pakten neve 14 vjet kemi. Kshu qe shif historine qe 80 vjet Interi ka sunduar... qe ka qene ekipi i pare qe i ka dhene kupe boterore Italise(Intercontinental Cup) , qe ka marre yllin 13 vjet para jush, dhe gjith ato goleada qe te postova me siper.
E treta... nqs je tifoz i madh i futbollit sic vete thua... pse e shan nje ekip legjendar si Interi? mbi cfar bazash ja ul vlerat...?
Un si njeri objektiv qe jam e pranoj qe Milani eshte shume para nesh me Kupa ne Europe, dhe di te them qe kam qene dhe vete admirues i atij ekipi te madh me lojtare si Van Basten, Gullit , Rajkaard, Savicevic, Donadoni, Tassoti, Eranio, Papin etj etj.... gjithashtu dhe i Interit te Klinsmann, Matthaus, Berti, Brehme, Zenga, Sosa etj etj ...

Sot ndeshjen Samp Inter e pashe ne nje klub italian qe ka shume Shqiptare madje vetem Shqiptare... dhe di te them qe qofte shoket e mi qe jane me Milanin shumica, dhe qofte njerez qe njof dhe jane baballaret e mi ne moshe shprehen ne nje korr "turp kjo qe po ndodh ne kampionatin italian".

Turpi nuk mund te rri pa u adresuar diku... ma gje pak adresen ?

Hajde na be nje koment si nje "admirues i futbollit" qe je per ndeshjen nqs e ke pare.. dhe leri supozimet, nofkat e moshat te antareve qe ben.

Leri paragjykimet tek dera kur futesh ne forum,
gjithashtu dhe nqs nuk e permban dot veten ndaj dy fjaleve...

vi ne forum per me u kenaq e jo te shoh gjera qe per mua i perkasin te kaluares por qe kan qene realitet i trishtuar ama.

"The beautiful is the symbol of the morally good" Dialectic of Aesthetic Judgment - I. Kant

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 11:19
Cyclotomic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cyclotomic Kliko këtu për të kontaktuar me Cyclotomic (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cyclotomic Shto Cyclotomic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cyclotomic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Historia dhe Tifozat e INTER

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar