Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!! Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 2.80.
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Ken,mire e ka motra.....

o sa te mire te kemi edhe neve ty ishalla...lum si ne qe te kemi...
moj,pa ma jep icik numrin e cel te ati cunit.....se e di une se ca i boj...
te me ngacmoj motren mu ai lango..ta vdes fare....
si je ti lali sot...nga shkolla ca behet..???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2003 23:34
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Un jam Gjumarsh.

Shejtori un e di kush je jemi takuar bashk ne Clirimin e Shqiperis ishim bashk me Skenderbeun te kujtohet heeeeeeeeeeeee mos thuaj jo.
Aty tek ajo fotoja ti je ai i treti e di un te mbaj mend un me kujtohesh mir fare mos me thuaj se e gjeta se me bi te fiket fare mua se TV do ja qojm Hirushes apo jo he mi hirushe se me tv ..........................................nuk po ta them mo nejse e gjeta un po i bej qefin vetes u pa puna .
Quna mos u merzisni.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 02:18
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

O QIMI mire mua me gjete qe jam ai i treti por ama nuk ke gjet akoma kush eshte Bledumi???

Sa per TV-ne nuk i dihet nqs do ja japim hirushes apo jo pasi ate e perzgjedh vetem kompjuteri. Mqs paske kaq qejf qe ta fitoj ajo une shpresoj dhe uroj qe ta fitoje ajo, por prape se prapi kjo gje varet vetem nga kompjuteri.

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 02:45
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Bledumi e di un cili esht ai qe ka trupin tend dhe koken tate.
E gjetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaa
Mos me thuaj se se gjeta

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 02:49
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Jo QIMI nuk e gjete. Me vjen shume keq per ty po prap ja fute kot. (si gjithmone dmth.)

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 02:50
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Her mo car beni juve kujt ja keni taks ate te shkret televizori

U tashi e pashe une qe qeka tema juaj kjo sorry se thashe qe s'do shkruaja me.

Befshit qef

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 03:10
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Citim:
Po citoj ato që tha brunia tironse
Her mo car beni juve kujt ja keni taks ate te shkret televizori

U tashi e apshe une qe qeka tema juaj kjo sorry se thahs qe s'do shkruaja me.

Befshit qef, edhe jepini icik drejtim muhabetit

Brunke,jemi ne max e perqendrimit keshtu qe NON ROMPERE..hihihihihih....
ty ta thashe une ca te kemi taks..nuk ta kemi taks po e ke fituar,para nja 2 muajsh...e mban mend..ta dergouam me DHL..:p...

O shenjtoro,hec mer foli kesaj...

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 03:13
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Moj ti qeke shtatanike. O dru te thame 100 here qe ti ke fituar nje gje tjeter. Po keshtu si ke filluar ti, me duket se do e humbesh edhe ate qe fitove me duket

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 14:06
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Talking

Bledi,rrofshin TV-tè...cike si i vogel si TV :p

Brunka e shikon sa fatin e pate me kete lojen???

Shenjo mire andej?

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 15:20
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Moj amor perse perhap panik duke deklaruar qe ke fituar TV? Ajo qe dhurate me rastin e zgjedhies tate sivezhguese e OSBE-se.
Aman te keqen vellai mos perhap panik po shpjegoje ceshtjen, se kush merret me keta. Apo nuk jane shume. i hipen ndonjerit ne koke per protesta dhe hajt ti mbash keta.

Ehhh mi amor, e shikon ca fati kane ca, nuk fitojne Tv po kapin maksimumin e mundshem.:p

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 15:24
Ora tani: 21:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar