Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Eria Lepe! hahahahah dhe ti e dike kete fjale moj hahahah kisha vite qe se degjoja si eshte lepe-peqe? hahahah Po shplodhem ...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Lepe!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA hahahahah dhe ti e dike kete fjale moj hahahah kisha vite qe se degjoja si eshte lepe-peqe? hahahah Po shplodhem ... Po ashtu eshte, jam rritur me gjysherit une dhe i di keto fjalet e vjetra Me thoshte gjyshi gjithmone kur i kerkoja ndihme Lepe
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA hahahahah dhe ti e dike kete fjale moj hahahah kisha vite qe se degjoja si eshte lepe-peqe? hahahah Po shplodhem ...
Regjistruar: 21/06/2011 Vendbanimi: bologna Mesazhe: 129
cna u nxi jeta ne emigranteve ngelem tu gatu :@ kush do naj pjat makarune se jam tu i bo se mos i doni me salc ahhaahhahah
__________________ La donna sognia l'angelo ma e sempre attrata dal diavolo
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Lepe! Hiq kot mirdita. Mos rri shume kohe larg edhe ti oj.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Hiq kot mirdita. Mos rri shume kohe larg edhe ti oj. Mirembrema Jam e justifikuar Tani,tani po lexoj dhe rilexoj nje kompliment te mrekullueshem... vetem per mua
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Hiq kot mirdita. Mos rri shume kohe larg edhe ti oj.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mirembrema Jam e justifikuar Tani,tani po lexoj dhe rilexoj nje kompliment te mrekullueshem... vetem per mua "Levdome moj goje se te cava", thote kjo kojshija jeme.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mirembrema Jam e justifikuar Tani,tani po lexoj dhe rilexoj nje kompliment te mrekullueshem... vetem per mua
Citim:Po citoj ato që tha shelgu "Levdome moj goje se te cava", thote kjo kojshija jeme.
Regjistruar: 01/02/2003 Vendbanimi: Philadelphia usa Mesazhe: 3202
Sapo i ktheva nje pergjigje shelgut dhe po shkruaj ketu te kjo tem.
__________________ Thuaj ate qe mendon dhe mendo ate qe duhet.
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Po behem gati te hy ne dush te lahem, mire e mire, dhe gati per rruge te gjate. Neser nisem per ne Shqiperi, per nje jave, pastaj nja dy jave te mira larg.