Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam 5 vjet ketu me...i kam nxjerre vaj ulliri forumit ...ti ke kuriozitetin e te riut...gezo xhan gezo po mi po kurioze madhe una ishte thjesht 1 koment
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam 5 vjet ketu me...i kam nxjerre vaj ulliri forumit ...ti ke kuriozitetin e te riut...gezo xhan gezo
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Pse mamat shqiptare e kane kete mani o huq qe kur shkon tek ato per dreke pjata te rri plot kane frike se ne shtepine tende nuk han ...e cdo sekonde te thone "ha " e ti "nuk du mo " e pra ajo vashdon em guruzhde si me qen ne ushtri
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po jam e urte une ....nuk flas shume Po per 5 vjet 7000 mesazhe....urte fare The gje ... lol shiko mua same time as you ... actually a few months early than u
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po jam e urte une ....nuk flas shume Po per 5 vjet 7000 mesazhe....urte fare
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Per 3 jave i ke bere thuajse 500 mesazhe,do te bej statistikat ditore (eh sa qejf e kam makinen llogaritese ) Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` The gje ... lol shiko mua same time as you ... actually a few months early than u Shttttttttttttt ti ore ...
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` The gje ... lol shiko mua same time as you ... actually a few months early than u
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Bjonde
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Bjonde e te keqen cfare kishe tka morr molli per qofte ne ty
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Bjonde
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA e te keqen cfare kishe tka morr molli per qofte ne ty Prap ma paskan prish postimin. Ku qofte mi? Pse mi qofte po gatuan. Puu si haen te sapo nxjerra nga zjarri, jam edhe pa dreke akoma.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA e te keqen cfare kishe tka morr molli per qofte ne ty
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Pse mi qofte po gatuan. Puu si haen te sapo nxjerra nga zjarri, jam edhe pa dreke akoma. i hongra ne dreke po me dhemb stomaku tani hengra nje pjate sallate
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Pse mi qofte po gatuan. Puu si haen te sapo nxjerra nga zjarri, jam edhe pa dreke akoma.
Regjistruar: 10/01/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 5233
me dhemb koka
__________________ It takes just as much courage to express your love when it's right, as it does to walk away when it's wrong.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA i hongra ne dreke po me dhemb stomaku tani hengra nje pjate sallate E po te thashe, mos i fut shume qepe. Ti prape si nga Elbasani.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA i hongra ne dreke po me dhemb stomaku tani hengra nje pjate sallate