Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue
Diabolic doja te dija nqs keto qe ke shkruar jane vertet te tuat ? © Diabolic ??

Jane 100% te mijat.Cdo gje qe kam shkruar ketu eshte imja dmth qe eshte krijim imi.Nese ndonjehere kam vene ne forum ose ne kete teme dicka qe nuk eshte imja e kam thene ne fund te postimin por kjo ka ndodhur rralle.
Gjithsesi te mijat jane por perse me pyet ...?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Prill 2007 22:38
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Goku
Veteran ne forum

Regjistruar: 11/09/2006
Vendbanimi: *****
Mesazhe: 1040

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Jane 100% te mijat.Cdo gje qe kam shkruar ketu eshte imja dmth qe eshte krijim imi.Nese ndonjehere kam vene ne forum ose ne kete teme dicka qe nuk eshte imja e kam thene ne fund te postimin por kjo ka ndodhur rralle.
Gjithsesi te mijat jane por perse me pyet ...?

Po te pyes sepse do te kisha deshire te shkruaje nje proze me teme " Internet Love " nqs ke mundesi. Jo per gje por edhe me duhet nje essay per ate teme

Megjithate doja te thoja qe keto shkrime ndonjehere jane shume prekese sepse duken te verteta.

Mesazh i vjetër 08 Prill 2007 23:07
Goku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Goku Kliko këtu për të kontaktuar me Goku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Goku Shto Goku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Goku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Ti e di sa nevoj kam per ty dhe ne mungesen tende luftoj me mallin ,me deshiren per te te pasur gjithmon prane meje si tatuazh ne shpirt .
Une e di se cfar ndiej shpirti im,por te lutem me jep mundesin per te te treguar qe ti per mua je agimi i buzeqeshjes,je e magjishme ,je engjelli pa krah qe me fal kenaqsine per te jetuar.
Shpirti im... asgje asgje.
Eshte me mire qe te mos degjosh fjalet e mia sepse ato jane mesuar te lindin keshtu.
Degjo zemren time ajo smundet kurre te te genjej,smundet sepse ajo nuk flet me fjale por me ndjenja...

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa

cte them per ty je i percryer njeri je fantastik

Mesazh i vjetër 09 Prill 2007 01:05
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Per shpirtin tim ne keto dite mungese ...

Ti je shpirti im ku trupi pa ty nuk do kishte jete.
Ti je dielli im qe me fal driten per syte e mi dikur te verber.
Ti je hena qe me ndricon netet midis hapave qe bredhin ne rrugicat e vetmise.
Ti je fjala qe embelson dhimbjen e cila gervish akoma ndergjegjen.
Ti je puthja qe sheron plaget qe koha la rrugeve te kujteses.
Ti je endrra qe jeta nuk ta fal kurre syhapur,por ty zgjimi nuk te vret kurre.
Ti je gjaku qe me rrjedh nder vena ,ushqen zemren me dashuri ku eklipset e ndjenjave nuk lindin kurre.
Ti je vala e detit qe gdhend shkembin e karakterit tim me perkedhelje pasioni.
Ti je engjelli im ku frikat fsheh duke me njohur me parajsen.
Une jam djalli qe tashme bindem para zotit dhe me pendesen njihem .
Thone se djajte me engjejt nuk mund te duhen kurre...
Gabohen...

Mesazh i vjetër 09 Prill 2007 21:59
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh

je fantastik njeri

Mesazh i vjetër 10 Prill 2007 04:23
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

La vita sarebbe forse più semplice
se io non ti avessi mai incontrato
meno sconforto ogni volta
che dobbiamo separarci
meno paura della prossima separazione
e di quella che ancora verrÃ_
e anche meno di quella nostalgia imponente
che quando non ci sei pretende l’impossibile
e subito fra un istante e che poi
giacché non è possibile
si sgomenta e respira a fatica.
La vita sarebbe forse più semplice
se io non ti avessi incontrato
soltanto non sarebbe la mia vita

Sikur te ishte e imja...e ka shkruar Eric Fried

Mesazh i vjetër 10 Prill 2007 17:05
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Ditet e mia pa ty... me mire te mso existoja ne ato dite pa ty

Mesazh i vjetër 10 Prill 2007 17:18
diabolic
bastard_inside

Ditet e mia pa ty ? U lodha...

Ok ok me mire te mos them asgje .gjithsesi...
Naten e mire...

Mesazh i vjetër 14 Prill 2007 01:28
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Unhappy

Ditet e mia pa ty?

Kerkoj fjalet per te ti pershkruar,per te pershkruar kete mbremje pa ty...
por s'di c'te them...
vec zerin tend degjoj akoma...vec nje "naten e mire" te vjedhur nga casti,te vjedhur nga lendimi

Mesazh i vjetër 14 Prill 2007 03:21
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Fjalet rrjedhin njera pas tjetres
me deshiren per te ardhur tek ti
Lindin per te te thene engjejt
te kam yll,te kam shpirt,perendi
Me ka marre malli dhe jetoj me kujtime
sepse deshira per ty me vret
Ti me fal endra ne agime
driten dita ime ty te pret.

Per amoren time Briseide qe e dua shume...

Ps: dua te jem me ty...

Mesazh i vjetër 14 Prill 2007 23:16
Ora tani: 22:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar