Mbreteresh
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/01/2008
Vendbanimi: Large vendlindjes!!!
Mesazhe: 296
|
Re: Fjalori Romatik!
Citim: Po citoj ato që tha Zani
Faleminderit Kotka,dhe me vie keq qe ke lotu...!
Mesnate,errsire totale, vape e madhe...une si gjithhere zgjuar sepse me oret e vona me bere T'i... ta njoh dashurine qe se kisha njohur kurr me pare....dal ne kopshtin tim... si gjithmone vendin e kam aty ne pushimoren e kopshtit ....aroma e luleve eshte me e madhe tani mbas freskise se nates dhe ujitjes se mbremjes ....me vete marr konjak dhe uji mineral ...ulem ne ate pushimore sepse aty e kam imazhin Tend ne nje skaj te pushimores ,aty qendron dhe TI!...aty m'pushojne mendimet dhe kujtimet e mia per Ty dashuri e jetes sime...dhe fillojne kujtimet ....a ka detaj qe nuk kujtoi...a ka fjale dhe ngjarje qe me the e se kujtoi ...NUK KA!
Ne heshtje bisedoi me Ty ,me imazhin qe kam krijuar per TY ....sa shume qe kam per te pytur ...aq shume sa sdije nga te ia filloj zemer!....imagjinata thellohet dhe une ledhatoj ne imagjinate cdo pellembe te ftyres sate ....ndalem tek buza e siperme e jotja ....ajo shenje mbi buze i jep nje hijeshi bukurise se ftyres sate ...i jep form bukurise sate qe krijuesi te ka dhene....e ledhatoj fytyren tende te embel dhe lehte te puthe mbi shenjen qe ke mbi buzen e siperme ...e TY loti te rrokulliset dhe ai lot prek ne buzet e mia te thara e te qara per TY...!....vetem zogjte e malit qe qendrojne mbi pemen afer ma shohin lotin.... dhe me duket se me cicerimat e tyre qajne bashke me mua....!...nje muzike me volum te vogel me shoqeron gjithashtu ...cdo fjale tingull dhe tekst me lidhet me Ty ....!!!...dhe ne disa momente ofshama dhe mushkrite thithin ajrin fuqishem ...mundohem te thith edhe me shume se qe mundem nga frika se mos nuk po ngopem me kujtimin per TY...dhe me ajrin e nates se fresket...!
Vetem ndonje zhurme makine qe vjen me shpejtesi ....ma prish kujtimin per Ty,megjithate vetem aty ne ate pushimore gjej prehje qe te "ngihem" me Ty shpirt!
Prej kohes qe ke "shku" nuk vesh me kemish me ngjyre te kuqe ....jo qe ste dua akoma ...por sje Ti ...ne kraherorin tim ,dhe i kam te rujtura ne vjerrsen time si kujtim i pa shterrur ...atehere ne ate mot te pa harruar ...cdo qytet qe kaloja e blija nga nje kemishe te tille ....biles nje te tille bleva dhe ne qytetin tend ...ato idetifikoheshin me Ty dhe me Flamurin tone....dhe kuptoje se sa fuqishem qendronit ne mua Ti dhe Flamuri.....!
E vogel ishte porta ne zemren time kur Ti e hape,dhe zure vend aty ....por eja dhe me pyet tani sa eshte rritur ai vend ne zemren time per Ty ???....Ti u bere pjese e zemres time ....dhe tani je pjese e jetes sime me dashje apo pa dashje ....ne zemren time ndjej nje vend bosh qe kur ke "shkuar" e qe zemra ka nevoje ta mbush boshllekun. Sdo te doja ta njoh dhe ta prek ne kete menyre dashurine ....doja te jem njeri i kohes moderne ,cka te sjell momenti ta shifesh dhe ta kuptosh se duhet te largohesh sepse eshte momentale ....por ja qe kam mbet teper tradicional ne rujatjen e vlerave te dashurise se paster dhe te cilter ndaj Teje ....asnjehere pendim nuk ndjej,me gjithe se engjull nuk jam !
Vone ngrihem dhe shkoj ne gjume ...asnjeher nuk shrihem pa te theneTy:- naten e mire shpirt e zoti qofte me Ty dhe dhimbjen tende-! ...dhe anasjelltas asnjhere nuk zgjohem pa nje - Mirmengjesi per Ty,pa Ty!....une lutem per dite te bardha te vijne tek Ti...dhe me nje urate qe me del nga fundi i thellsise se shpirtit tim per Ty... te uroi gjume te embel....T'puthsha syte ne gjume...!!!!
Zani Jot!
02:35
12/13.07.'08!
Pershendetje per ju Zani i zemres
Ju pergezoj per vargjet tejet fantastike...
P.s.paskeni ni talent te theksuar mbi romancen!
thon se, dashuria e qilter kurr nuk vdes,ajo eshte dhe mbetet reciproke ne-(zemren e njeriut),e posaqerishte atyre qe din ta ruajn aqe me fanatizem,te lumt Zani....
MBR.
|