Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Historia dhe Tifozat e INTER Vlerësimi i Temës: 8 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Cyclotomic
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/01/2004
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 51

Djal i mbare,
Jam Himarjot dhe Beratas me origjine ne rradhe te pare dhe sa per patriotizma jam futur dhe ne Burg per sharje qe u kam drejtuar autoriteteve te huaja per te mbrojtur kombin tim apo ndonje person qe shihja si e rrihinin. Nuk e di sa vjec je po un jam 19, dhe studioj per Matematike dhe Filozofi dhe fatmirsisht apo fatkeqsisht kam disa kohe qe i kam lene sherret. Qysh kur erdha ketu pata nje debat shume te ashper me nje person tjeter... dhe pastaj ra muhabeti ne qetesi. Sme njef ste njoh, dhe as me ate tjetrin nuk ke pune fare.
E dyta, te thashe nje here mos shaj njeri se nuk e ke mire, pse vazhdon perseri? e morrem vesh qe je tifoz me nje ekip te madh... MBAHE PER VETE... historine shife mire ama se keni nejt 44 vjet rresht pa fituar asnje trofe... te pakten neve 14 vjet kemi. Kshu qe shif historine qe 80 vjet Interi ka sunduar... qe ka qene ekipi i pare qe i ka dhene kupe boterore Italise(Intercontinental Cup) , qe ka marre yllin 13 vjet para jush, dhe gjith ato goleada qe te postova me siper.
E treta... nqs je tifoz i madh i futbollit sic vete thua... pse e shan nje ekip legjendar si Interi? mbi cfar bazash ja ul vlerat...?
Un si njeri objektiv qe jam e pranoj qe Milani eshte shume para nesh me Kupa ne Europe, dhe di te them qe kam qene dhe vete admirues i atij ekipi te madh me lojtare si Van Basten, Gullit , Rajkaard, Savicevic, Donadoni, Tassoti, Eranio, Papin etj etj.... gjithashtu dhe i Interit te Klinsmann, Matthaus, Berti, Brehme, Zenga, Sosa etj etj ...

Sot ndeshjen Samp Inter e pashe ne nje klub italian qe ka shume Shqiptare madje vetem Shqiptare... dhe di te them qe qofte shoket e mi qe jane me Milanin shumica, dhe qofte njerez qe njof dhe jane baballaret e mi ne moshe shprehen ne nje korr "turp kjo qe po ndodh ne kampionatin italian".

Turpi nuk mund te rri pa u adresuar diku... ma gje pak adresen ?

Hajde na be nje koment si nje "admirues i futbollit" qe je per ndeshjen nqs e ke pare.. dhe leri supozimet, nofkat e moshat te antareve qe ben.

Leri paragjykimet tek dera kur futesh ne forum,
gjithashtu dhe nqs nuk e permban dot veten ndaj dy fjaleve...

vi ne forum per me u kenaq e jo te shoh gjera qe per mua i perkasin te kaluares por qe kan qene realitet i trishtuar ama.

"The beautiful is the symbol of the morally good" Dialectic of Aesthetic Judgment - I. Kant

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 11:19
Cyclotomic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cyclotomic Kliko këtu për të kontaktuar me Cyclotomic (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cyclotomic Shto Cyclotomic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cyclotomic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cyclotomic
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/01/2004
Mesazhe: 51

Edhe dicka tjeter...

po e lame historine more roke.... mbi cfar bazash do flasim atehere??
apo kur ju kutojne disfatat per 80 vjet me rradhe nuk ju vjen mire dhe direkt thoni lereni vitet 30 apo 50 apo 60 apo 70 apo 80.

E filloni Historine kur tju interesoj juve... jo keshtu se nuk eshte mire... tja heqim boteroret italise pra ... apo anglise apo kujtdo qe ka fituar para nje viti te caktuar.... le tja heqin dhe 5 kupat Realit qe tju bejm juve Kampion te padiskutuar te Europes.... nuk eshte mire sic e keni nis me keto argumente qe jane kundra llogjikes.

Do me fol per futboll hajde na jep komente objektive nqs ke pa ndeshjen... leri krahasimet qe ben me Teuten apo me Tiranen ... qe jane ekipe te ndershme Shqiptare dhe qe shohin punen e tyre.

"The beautiful is the symbol of the morally good" Dialectic of Aesthetic Judgment - I. Kant

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 12:22
Cyclotomic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cyclotomic Kliko këtu për të kontaktuar me Cyclotomic (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cyclotomic Shto Cyclotomic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cyclotomic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 04/02/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 93

O Cyclotomic
TI JE 19 VJEC EDHE HISTORINE E KE ME TE LEXUAR.DHE PER NJE GJE QE NUK E KE PERJETUAR NUK MUND TA NDIESH.UNE JAM TIFOZ ME HOLLANDEN DHE DETYRIMISHT ME HYRI MILANI NE ZEMER.KOHET IKEN POR MILANI UN NGUL NE ZEMREN TIME DHE NUK SHKULET DOT ME.SE UNE E KAM PERJETUAR MILANIN DHE NUK KAM LEXUAR GAZETAT QE THONIN BUDALLALLEQE.ME BEHET QEJFI QE E KE PARE NDESHJEN SAMP-INTER
DHE KE TE DREJTE QE TE MERZITESH SEPSE PENALLTITE NE FUND GJITHMONE TE VRASIN POR NQS E KE PARE NDESHJEN SAMPDORIA E MERITOI BARAZIMIN SE LUAJTI SHKELQYESHEM.NQS E KE PARE NDESHJEN NUK TE NGELET VEC TA POHOSH KETE.NE FUTBOLL DUHET TE JESH REALIST.KETE VIT SYNIMI JUAJ ESHTE TE ZINI VENDIN E 4-TERT KURSE I MILANIT ESHTE TE DALI KAMPION.KJO ESHTE DIFERENCA MIDIS NESH DHE JUSH......E KUPTON DOT.INTERI VERTET KA QENE I MADH NE VITET 60 PO NGA VITET 90 E KETEJ I KA HUMBUR MENTALITETI I FITUESIT.
PO TE JAP NJE KESHILLE QE JA KAM DHENE EDHE TE TJEREVE SI PUNA JOTE.
NDRRO EKIP PO MOS NDRRO QYTET.
ME INTERIIN JE?SKA GJE TI MOS U MERZIT DITE ME TE BUKURA DO TE VINE.
-KE TE PAKTEN DICKA POZITIVE.NE MILANISTAT TE MERKURAVE JEMI TE NGULUR PARA TELEVIZORIT KURSE TI MUND TE DALESH SE KUR JE ME INTERIN KE SHUME KOHE TE LIRE.....

SHNET DHE KUR NUK KE CFARE TE THUASH PRIT QE INTERI TE TE BEJE TE THUASH DICKA.PSH...SIKUR UNE TE ISHA ME JUVEN DO TE ME THOJE QE TA MBYLLJA GOJEN SE E KENI RRAF JUVEN TASH PER TASH....PO ME MILANISTAT
NUK FLET DOT OK SE FAKTET JANE KOKEFORTE.....VETEM PO TE THUASH BUDALLALLEQE SE KY MILAN NUK KA DOBESI.E VETMJA DOBESI QE KA ESHTE QE NDONJEHERE U HYN VETJA NE QEF DHE NA DJEGIN NDONJE LLOTO....

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 16:44
van-basten nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të van-basten Kliko këtu për të kontaktuar me van-basten (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: van-basten Shto van-basten në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto van-basten në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

O ROKE

O ROKE HALLALL PLAKO JE I MADH.EDHE UNE I NJE MENDIMI ME TY JAM.
ARMIKU JONE ESHTE JUVJA PO KE QEF TE GRRICESH ME KETA INTERISTAT SE E KANE EKIPIN COPE COPE.EJ ROMA NA BERI NJE NDER DIE DUKE SHPARTALLUAR JUVEN SE DIHET QE NE ROMES JA KEMI MARE DOREN 3 FITORE NE 3 NDESHJE.NE E ZBUTEM KETE ROME TE EGER .PO ME SA DUKET QENKA EGERSUAR PRAPE PO DO E ZBUSIM PRAPE KUR TI VI RADHA.....

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 16:48
van-basten nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të van-basten Kliko këtu për të kontaktuar me van-basten (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: van-basten Shto van-basten në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto van-basten në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/01/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 105

O edukator roke (do pas kujdes me nikun tend se mos shtoj ndonje shkronje) !
Akoma vazhdon te vesh epitete qe me vjen per te qeshur kur i lexoj ! Or mik une jam nga Berati , dhe shkollen e mesme kam shume vite qe e kam mbaruar. Duke pas moshe me te madhe une atehere duhet te hiqem si ''edukator'' sic ben ti ? Une respektoj edhe 15 vjecarin edhe 50 vjecarin sepse me intereson mendimi i tij jo mosha.
Une e respektoj Laudrup sepse vertet gjithmone ka fol me tifozllek , por nuk ka ofenduar asnje anetar te forumit.
Kurse nje postimin tend plot me sharje e mbaj mend . Ishte BledUmi
qe e hoqi menjehere dhe anetaret e tjere nuk e lexuan.

Tani u vertetua qe kritika qe beri BledUmi doli e njeanshme , sepse akoma ti roke e kujton veten te pagabushem e te gjithe duhet te jene dakort me mendimin tend (po i ngjan Berluskes , se ai e kujton veten ''ZOT'' , e ka gjithmone te drejte).

Lidhur me fiutbollin..
Bilani ''i madh'' ju kujtoj qe ne 4 ndeshjet e fundit ka marre 4 penallti...Presidenti juaj po e ben punen me se miri...
Kush do guxonte ti jepte Bilanit kunder penallti 3 min para mbarimit te ndeshjes ?
E mbi te gjitha nje penallti te dyshimte !
INTERI lozi shume mire dhe mua me kenaqi , futbolli behet ne fushe dhe jo ne dhomat e zhveshjesh.

FORCA BILAN !

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 17:49
inter_forever+ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të inter_forever+ Kliko këtu për të kontaktuar me inter_forever+ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: inter_forever+ Shto inter_forever+ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto inter_forever+ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

OOOOOO PA DALE PA DALE?CFARE BEHET KESHTU?
PO PERUGIA NUK MORI PENALLTI?PO SIENA NUK MORI PENALLTI?
TI E NDJEK FUTBOLLIN APO FLET KOT E ME KOT.VETEM ME ANKONEN NA DHANE NJE PENALLTI QE ZHBLLOKUAM REZULTATIN PASTAJ BEME 4 GOLA.
CFARE FAJI KEMI NE SE I KEMI LOJTARET SHUME TEKNIK DHE E VETMJA MENYRE PER TI NDALUAR ESHTE TI BESH FAULL.
VERTET INTERI LOZI BUKUR POR AMA EDHE SAMPI LOZI BUKUR.NJE NIVEL KISHIN ME NJERA TJETREN SE I TILLE EKIP ESHTE .INTERI BERI NJE GOL
POZICION JASHTE L0JE KURSE SAMP MORI NJE PENALLTI QE EDHE JEPEJ EDHE NUK JEPEJ.PRA BARAZIMI ISHTE REZULTATI ME I DREJTE...
....E VERTETE APO JO QE BARAZIMI ISHTE I MERITUAR??????????
TREGOHUNI TE SINQERTE TE PAKTEN ME VETEN TUAJ DHE MOS PERGOJONI MILANIN SE NUK KA NEVOJE MILANI PER PENALLTI DHE INTERI DI DICKA SEPSE 6-0 NUK JA BERI ME PENALLTI...

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 19:34
Laudrup
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/01/2004
Mesazhe: 119

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re cambiasso.jpg
Ky file është shkarkuar 22 herë.

Cti besh o inter forever kur i ke gjithe kundra. Gjynah. Paparesta na ka hequr 5 pike. 3 me empolin dhe 2 me sampin. Shume arbiter i ndyre. Na lane 5 ndeshje prapa bilanit. eshte turp.
Sot Cambiasso ka firmosur per interin. Erdhi edhe nje mesfushor tjeter me vlere 0, pasi i skadon kontrata me realin ne qershor. Cambiasso eshte argjentinas, 23 vjec, dhe pritet te jete nje talent. Ta shohim.
Ja dhe si duket.

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2004 02:48
Laudrup nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Laudrup Kliko këtu për të kontaktuar me Laudrup (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Laudrup't! Kërko mesazhe të tjera nga: Laudrup Shto Laudrup në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Laudrup në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Laudrup
Anetar i regjistruar

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re inter-samp.jpg
Ky file është shkarkuar 22 herë.

Eshte edhe per te thene se megjithese Vieri ishte jashte forme, shenoi 2 gola. Me pelqeu shume i pari se ishte i pakapshem, mu ne trekendesh.

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2004 02:50
Laudrup nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Laudrup Kliko këtu për të kontaktuar me Laudrup (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Laudrup't! Kërko mesazhe të tjera nga: Laudrup Shto Laudrup në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Laudrup në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Laudrup
Anetar i regjistruar

Me vjen shume keq qe kjo teme eshte diskretituar. E shof qe bilanisti roke ma ve fajin mua. Roke, shiko c'shkruan. Ke perdor fjalet "toc", "plere" dhe "lamash". Une vetem rro**ke shkruajta dhe mu fshi gjysma e mesazhit. Edhe te qenka modifikuar nje mesazh. Une po tregohem me tolerant se sa ty. Ti mund jesh 20 e ca vjec dhe mua sme interson pasi sic tha inter forever, respektohen te gjithe. Mua sme intereson si e ke emrin apo nga je se gjithe qyetet qe ne jemi ndodhen ne Shqiperi. ke shkruajtur gjera si "te shkul veshet" apo "macok kompjuterik" apo "tifoz qurrash". Te keshilloj te mbash gojen. Ti me prezanton veten, ku ka nje faqe tjeter qe anetaret mund te njihen me njeri-tjetrin. Gjithsesi, un te keshilloj te mos me njohesh.

Cyclotomic-un e njoh, sic e sheh banojme ne te njejtin qytet dhe takohemi ne klubet interiste ketu ne New York qe shikojme ndeshjet (s'e di pse ska klub interi ne Boston, mbase se Massachusetts eshte fshat krahasuar me New York-un, ). Ti vazhdon e i thua inter forever bashk me cyclotomic qe po me mbojne se jam interist. Me mbrojne se kam te drejt. Po ti o roke, o "burre", o miush, vazhdo merru me "macoket kompjuterik". Kerkoj qe ky konflikt te mbyllet ketu. Une nuk do i replikoj me ketyre brockullave, unless fillojn sharjet me "q", qe me sa duket edhe mund te besh gjera te tilla.
------------------------------------------------------------------------------------------
Kaq me budalliqet. ti rikthehemi temes, pasi eshte interesante. Dje, interi luajti kunder sampdorias dhe u dhane sinjalizime se goli i dyte ishte offside. Nuk mund te shikohet nqs ka qene Adriano stopuesi pasi ka edhe nje mbrojtes aty ne zone. Te mos flasim per penalltine e sampdorias. E konsideruar "generosa" nga te gjithe ekspertet. van-basten, ndeshjen e pashe dhe sampi 3 raste kishte dhe beri 2 gola(te keshilloj te shohesh sitin e Mediaset www.tgcom.it). Interi kishte minimumi 5 qe ishin shume te pastra dhe beri po dy gola. Pra, interi meritonte te fitonte.
Milani, luajti me perugien dhe fitoi. Mund te themi se perugia luajti bukur dhe mund te barazonte ne disa raste. Penalltia e inzaghit ishte, s'ka dyshime ne te. Kam dyshime ne ence qe rui kosta shenoi, pasi mbrojtesi i perugias nuk beri asgje. Shume keq arbitri.
I jap urimet e mia juventineve per masakrimin ne olimpico. Shume ndeshje interesante. Montero vazhdon karrieren e tij si boksier. Dha dhe ai kontributin e vet ne ket shpartallim.
Per Milanistet qe mendojne se interi eshte cope--> nuk do e rrihte juven 1-3 ne torino po te ishte cope.
Ja edhe je kenge tjeter qe kane kenduar tifozat interist ne S.Siro.

Milanista
Non cantare
Tanto sai solo rubare
'81, '83
Questi anni li ricordi solo te
Lassu nella bacheca
Vicino alla Mitropa
La foto di Farina
Ricorda, ricorda
Che siete stati in B
In serie B

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2004 03:43
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/01/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 105

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re sampesubob.jpg
Ky file është shkarkuar 20 herë.

Blerja e Cambiassos me koeficent 0 , eshte nje levizje me mend .Kontraten me duket e kane bere per 1.8 mil euro ne vit rroge.
Si duket kane menduar te shesin disa mesfushore ne fund te sezonit.
Almeyda do largohet , Okan do ta shesin. Edhe Karagunis eshte drejt ikjes.
Nuk e di ca do behet me Kily Gonzales, megjithese ai ka treguar qe kur eshte ne forem loz me te vertete mire.

Mire qe i ulen denimin Kallon. Motivacioni i gezoi drejtusit e Interit.Pasi u quajt '' jo me qellim''...Keshtu qe Interi doli i nderuar nga kjo ceshtje dopingu.
Do futet para ndeshjes me Lazion ne kampionat.

Gezimi i Vierit , ne golin e dyte ...

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2004 08:18
inter_forever+ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të inter_forever+ Kliko këtu për të kontaktuar me inter_forever+ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: inter_forever+ Shto inter_forever+ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto inter_forever+ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Historia dhe Tifozat e INTER

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar