Cyclotomic
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/01/2004
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 51
|
Djal i mbare,
Jam Himarjot dhe Beratas me origjine ne rradhe te pare dhe sa per patriotizma jam futur dhe ne Burg per sharje qe u kam drejtuar autoriteteve te huaja per te mbrojtur kombin tim apo ndonje person qe shihja si e rrihinin. Nuk e di sa vjec je po un jam 19, dhe studioj per Matematike dhe Filozofi dhe fatmirsisht apo fatkeqsisht kam disa kohe qe i kam lene sherret. Qysh kur erdha ketu pata nje debat shume te ashper me nje person tjeter... dhe pastaj ra muhabeti ne qetesi. Sme njef ste njoh, dhe as me ate tjetrin nuk ke pune fare.
E dyta, te thashe nje here mos shaj njeri se nuk e ke mire, pse vazhdon perseri? e morrem vesh qe je tifoz me nje ekip te madh... MBAHE PER VETE... historine shife mire ama se keni nejt 44 vjet rresht pa fituar asnje trofe... te pakten neve 14 vjet kemi. Kshu qe shif historine qe 80 vjet Interi ka sunduar... qe ka qene ekipi i pare qe i ka dhene kupe boterore Italise(Intercontinental Cup) , qe ka marre yllin 13 vjet para jush, dhe gjith ato goleada qe te postova me siper.
E treta... nqs je tifoz i madh i futbollit sic vete thua... pse e shan nje ekip legjendar si Interi? mbi cfar bazash ja ul vlerat...?
Un si njeri objektiv qe jam e pranoj qe Milani eshte shume para nesh me Kupa ne Europe, dhe di te them qe kam qene dhe vete admirues i atij ekipi te madh me lojtare si Van Basten, Gullit , Rajkaard, Savicevic, Donadoni, Tassoti, Eranio, Papin etj etj.... gjithashtu dhe i Interit te Klinsmann, Matthaus, Berti, Brehme, Zenga, Sosa etj etj ...
Sot ndeshjen Samp Inter e pashe ne nje klub italian qe ka shume Shqiptare madje vetem Shqiptare... dhe di te them qe qofte shoket e mi qe jane me Milanin shumica, dhe qofte njerez qe njof dhe jane baballaret e mi ne moshe shprehen ne nje korr "turp kjo qe po ndodh ne kampionatin italian".
Turpi nuk mund te rri pa u adresuar diku... ma gje pak adresen ?
Hajde na be nje koment si nje "admirues i futbollit" qe je per ndeshjen nqs e ke pare.. dhe leri supozimet, nofkat e moshat te antareve qe ben.
Leri paragjykimet tek dera kur futesh ne forum,
gjithashtu dhe nqs nuk e permban dot veten ndaj dy fjaleve...
vi ne forum per me u kenaq e jo te shoh gjera qe per mua i perkasin te kaluares por qe kan qene realitet i trishtuar ama.