Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!! Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 2.80.
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Talking

Ah te keqen motra ty...

Nuk thashe qe e fitova une TV-ne por Brunka

Kush e di sa TV-te do kete fituar dynjaja tek ty vellacko :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 15:29
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Hahahahahaha

E modhe je.

Ahhhh moj amore (sic te thote Qimi :p) nuk e kane te gjithe ate fat qe ka Bledumi jo. Ai ka fatin e ............ derrit.

Aha te mua as qe behet fjale per TV. Nuk ka fituar asnjeri tek mua TV. Tek mua kane fituar vetem antena. :p

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 15:42
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Talking

Meqe more fjalorin e Qimin,po deshe te jap dhe trajtimin qe kombinon me ate fjalor :p

Po ta tregon fatin e derrit bukur Brunka sa te vije...hahahaha

Ika re dreq se kam per te studiuar

shendet dhe kujdes linjen :p

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 15:44
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Jo jo rrofsh. Nuk kam nevoj per trajtim special. Me mjafton ky i tanishmi.

Aha sa per brunken mos kij merak se ate e sitemoj une, nuk e kam shume problem. Po ca ti bej ndonje tjetre thuj. Qe nuk e sistemon dot as me vaj e as me uthull.

Edhe ik meso moj. Mos na shiko neve qe jemi delenxhinj se nuk kemi pune tjeter. Tere kohes varavingo rrime.

Sa per linjen sikur kam devijuar cik nga rruga e zotit po shpresoj te kthehem prape ne ate linje qe isha. :p

Te pershendes lal dhe ja kalofsh mire duke mesuar.

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 15:52
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Ca bohet ketej mer......
kush ka fat ....... derri ketu me..???..une...hahahahaha..
o shenjtoro po thuj te verteten me,mos ta qis une bojen..moj Amor,ky ka fat........Papagalli......

Amor,si u be puna e pranimit tend ne OSBE...ta ka qejfi apo jo...do na besh nder te madh po pranove...me Bucs-in bisedova une dje...mire tha le te veje Amor...per rrogen bisedojme kur te mbarosh se mesuari..:p

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 20:12
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Ej ca behet ketu, qenka hapur front i madhe pune.
Shenjroro tregti te madhe po ben me keto TV po ne miqve nuk do na japesh ndonje posht banakut?

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 20:28
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Ej ca behet ketu, qenka hapur front i madhe pune.
Shenjroro tregti te madhe po ben me keto TV po ne miqve nuk do na japesh ndonje posht banakut?

o Ken..shshshshshshshshshsh,pusho,mos bej ze,se e rregullojme kete pune..kot sjemi patriote....
do veme nje ke dhoma nr 2,do jete e imja,OK..:p.....

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 20:37
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

Angry

ore bledum

ore matrapazaxhi po ti re nga keta tv he pale na i paske nda me dhoma u pika djalite he....mire mire qe sot e tutje ska me fonde po bet kontramandime degjove? degjova thuaj!

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 21:48
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

ooouuuuuuuuuuuuu ca ka motra keshtu sot,pse me nerva....po jo mi zemer jo,kenin e kam shok te ngushte,dhe po nuk i dhashe atij kujd do i jap....
ca ke sot tere nerva ti njehere...mos te ra ne qaf ai kopili,ai cuni,se qafsha ty do ja *****,do e vras fare........hajd hajd te lali jot ti,hajd se ti heq une nervat..:p

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 22:06
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

kur keshtu ti re psikolog apo therapist per heqie nervash...
po ajo mami me ka thene mua se bledumi sja thote mire per keto gjera...:p nejse nejse mire o la mire seshte nevoja mgjth flm per gadishmerin tende
he cti besh gedhihet njerzia ters ndonjehere ......

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2003 22:56
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar