Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499
|
Citim: Po citoj ato që tha RAIMONDI
--Ashley --- je funny girl---- Jane te rralla fare midis shqiptarkave femra qe kane humor, qe dine te thone nje barsolete--Je dhe tip qe pergjigjesh tak fak. --Cakmak, --- si gjyshja ime --Se ajo ishte shume mendje mprehte , kur dikush i thosh dicka te papelqyer gjyshja ime direkt i jepte pergjigjen me te mire te mundeshme me dy fjale dhe brenda regullave te etikes -- dhe ironise.
---------Lum ai qe te ka, mos te permendim pastaj faktin qe je dhe kinge--hot brunette -Ti je tipiku i vajzes tiranse por mendje mprehte ---Kam njohur njeren ne Tirane keshtu si ty,por ishim shoke, se ajo ishte me e madhe se une . Ajo kishte shume humor te holle , dhe e ngacmonim shume njeri tjetrin, por gjithmoen ngeleshim miq
--Me pelqeu ajo Barsoleta me ate qe pirdhte partiturat , por sidomos kur u tregua shume i paafte me ato te Bethovenit (me duket)loooooooooooooooooooooooool --hahahahahahahahahahahahahahahaha-- u dhivaaaaaaaaaaaaaa -----------
 shume flm per vleresimin qe me ben ishte barsalet e papame mua ma tregoi nje shok dhe thashe te qeshinim pak ne forum por vetem ti e vleresove