Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Kete e zbulova dhe e degjova para pak ditesh. Pastaj e gjet me veshtiresi per shkarkim ne ca faqe. Dhe tani e hodha ne youtube per kenaqesine e kusurit.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
Fajtor,duhet te jesh me i ri se c'tregon ne profil,besoj
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
Citim:Po citoj ato që tha briseide Fajtor,duhet te jesh me i ri se c'tregon ne profil,besoj Ne ca vendi? :p
Citim:Po citoj ato që tha briseide Fajtor,duhet te jesh me i ri se c'tregon ne profil,besoj
Regjistruar: 12/01/2007 Vendbanimi: Secret Garden Mesazhe: 4717
Bris mua shume i vjeter me duket dhe nga profili ketu ne forum ... ben vaki ti nderroj mendjen per ti nderruar avatar :p na ver ndonje kenge tjeter se kete e kemi degjuar
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Ne ca vendi? :p Ne youtube... Tulip une 26-28 e di Fajtorin,apo jo? :p Sot me perfaqeson kjo kenge (pak a shume :p) :
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Ne ca vendi? :p
Kjo Briseide na ngaterroi fijen llogjike tani. Bris, jam si ata qente pekineze qe nuk rriten :p Meqe Tuli na e paskesh degjuar kengen qe vura me siper po i ve nje te ngjashme, qe prape do e kete degjuar po nejse...
une jam per Louiselle po nejse ...shiko se kam problem ta pranoj se nuk e kisha degjuar dhe me tekst ne rregull jemi tani mua ndoshta me perfaqeson kjo ..me duket se dua te bej 100 gjera sot po me shume se 3-4 sia arrij :p
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Kenga ime per sot.. Gianluca Grignani - La mia Storia tra le dita
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Regjistruar: 15/11/2006 Vendbanimi: skela e pare ne evrope Mesazhe: 1763
kenga ime per neser
__________________ flamuri yne eshte me i drejti ne bote sepse nuk ka pushtuar asnje...
Kjo eshte kenga ime per pasneser kete e degjoj shume mundesisht 24ore