Regjistruar: 09/03/2008 Vendbanimi: ........................ Mesazhe: 447
po degjoj kenge ...........
__________________ "L'amore della donna è come la rosa che cresce nel giardino del Caid,colma di lacrime d'argento......"
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 17/02/2008 Vendbanimi: kosove Mesazhe: 449
Prap nuk me bene msn-ja!:kallash
__________________ Asgje nuk eshte me e vlefshme se Miqesia!
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Prap nuk me bene msn-ja!:kallash ... dann ose , ose :gjuajpc e pastaj dhe :caj ose
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Prap nuk me bene msn-ja!:kallash
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: Nen hijen tende...! Mesazhe: 549
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 a ke nevoje per armatim apo municion Lule_1!? [URL="java script:smilie(':kafe:')"][/URL]
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1
__________________ Me mundon kujtimi per Ty...!
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 .... aman mos
Citim:Po citoj ato që tha Zani a ke nevoje per armatim apo municion Lule_1!? [URL="java script:smilie(':kafe:')"][/URL] Flm me mjaftojn kto dy:kallash :kallash edhe :gjuajpc
Citim:Po citoj ato që tha Zani a ke nevoje per armatim apo municion Lule_1!? [URL="java script:smilie(':kafe:')"][/URL]
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Flm me mjaftojn kto dy:kallash :kallash edhe :gjuajpc :bam :shpulle :kallash .......................
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Flm me mjaftojn kto dy:kallash :kallash edhe :gjuajpc
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
po pres thonjt...
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.
Citim:Po citoj ato që tha Une jam...!!! :bam :shpulle :kallash ....................... :shpulle :shpulle ma nuk ka me i ra ndermend me u gozhdua !
Citim:Po citoj ato që tha Une jam...!!! :bam :shpulle :kallash .......................