roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397
|
laudrup dhe kompani......
Ti laudrup(qe te vij rende qe mban emrin e nje futbollisti te nderuar qe ka luajtur edhe me Milanin.nejse,ke te drejte se edhe ju nga Milani keni dale).E kruajte vete qe ne fillim qe fole ne menyre te tille(ku edhe pergjigja ime padyshim qe e njejte ishte).Nqs ke mendje per ndonje gje,nderro teme,se kjo eshte sportive.Une nuk mund te ndihmoj dot ,se e dua per pune te tjera,keshtu qe sorry!mesoni te diskutoni per futbollin dhe jo te kuisni dhe te kaloni ne terma te tjera.me vjen keq se jeni tifozet e interit vetem kur ka vajtur Ronaldo me interin,sic u bene te gjithe kalamaqte e vegjel ne shqiperi.Ndersa ata qe jane milanista e kane nje histori pak shume me te hershme se ju.(une qe jam 25 vjec sot,kam qe ne 1988 qe u bera me Milanin,qe kur mori hollandezet,pasi jam edhe me te njejten force edhe me HOLLANDEN).Me thuaj kush eshte ai ekip qe ka respektuar aq shume lojtarin e tij sa e ka hequr edhe numrin nga qarkullimi te ekipi(FRANCO BARREZI,legjendari i padiskutueshem i MILANIT dhe i futbollit).Edhe Bergomi qe dha gjithcka te interi nuk ju be ky nder.madje ata donin ta shisnin ate ne fund te karrieres,por Bergomi nuk pranoi se donte te ngelej interist.Ja pra cfare drejtuesish keni ju.
Te rikthehemi.Ti jeton ne nju jork dhe ketu eshte fshat se nuk ka klube interiste??E di se cu be ketu kur fitoi Milani kupen e kampioneve?? Dolen me makina,flamuj dhe duke bertitur dhe gezuar neper rruge. PO ti nuk ke pare ne jeten tende festime te tilla se kur ka fituar interi gjyshi im dhe i yti kane qene ushtare,besoj me kupton.sa per fshatin e qytetin,mos u emociono kot djali,se aparenca e gjerave gjithmone te genjen.me mire qe ste njoh une ty????Cfare eshte kjo paranteze e jotja,keto fjali te thjeshta dhe "provokuese"Po ja une sdi cte them tani,me kape keq.Mua se di ku po me vene mendimet per ty,se kush e di mos je ndonje figure dhe tani une sdi nga te vete.JOO joooo,nuk eshte mire me "trimerira" o rilindas.ketu eshte forum vella,eshte per tu argetuar per tu kenaqur,per tu njohur,se fundja flasim nje gjuhe,kemi te njejtat zakone.Prandaj trimerirat dhe hunda me lesh jane ne vend tjeter.Por ti ben gabim qe "prezantohesh"teper "frikshem".Pune per ty,por ta thote Eri qe nuk eshte mire,se jemi emigrant dhe njerezit kane zakone te ndryshme nga njeri-tjetri.nejse,pune per ty,por ki kujdes me perballjet direkte,mundohu ti shmangesh,kjo eshte zotesi,se llafe bejne te gjithe.
Cyclotomic!!E dija qe nuk ishe vlonjat.me vjen keq,qe nje 19 vjecar si ty ka pasur shume zenka dhe tani po mundohet ti lere.Po pijen e ke lene??mos shiko shume filma CYCLO!!Mos u mundoni te prezantoheni dhe ato prezantime te vdesin ketu.E kuptoni qe jane budallalliqe keto qe thoni,qe jo kam bere shume sherr,etj,etj...Sa veta ke vrare ne 1997,ne rremujat ne shqiperi(eshte me e ndershme te thoje kete)Edhe nje here"ofendimet,dhe epitetet"po te doni te jene sportive.me duket kjo gje si me e drejte,pasi ketu eshte vetem per sportin dhe duhet ti pergjigjemi vetem atij.
inter forever.Ti mund te jesh edhe 65 vjec(te pakten nga vitet e 30 qe ke folur per interin),por ndryshon mosha me arsyetimin,me te drejten dhe te verteten.Ti mbrohe laudrup sa te duash,por e mira do ishte te flisje si jeri i matur (te pakten keshtu the),pasi ofendoi ai i pari rende.Ok ???
Sa per kete jave,ndeshjet i pashe te regjistruara se kisha pune,por mund te them se ju vertete shpifni per Milanin.Njeri nga ju tha se u dha penallti kot(ishte 100%penallti).Tjetri tha qe arbitri si i korruptuar dha goditje denimi qe Milani ta bente gol:p::p::p::p:.Nuk mund te flas me teper per kete gje,faktet tregojne.Sa per ndeshjen e juves me romen do thosha se nuk u permend nga ju penalltia shume kot qe ju dha Juves.Pse??Apo ngaqe u rra!!!!Ju me sampdoria luajtet mire,mund te meritonit edhe fitoren,por futbolli i ka keto.Nuk jeni ju te vetmit qe jeni ndeshkuar ne fund te ndeshjes.Por mos e hidhni fajin te penalltia qe ishte kot.Hiqeni nga mendja se ju kane inat.perkundrazi.Nuk jeni ju per tu pasur inat.Se fundi doja te thosha,Forza MILAN dhe pershendetje te gjithe milanistave te forumit horizont(erosit,van bastenit,rossoneros,sheva-sheva,e plote te tjereve qe s'me kujtohen)ROSO-NERO SIAMO NOI........!!!!!!!
Modifikuar nga Bledumi datë 11/02/2004 ora 01:39
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|