Regjistruar: 06/12/2003 Vendbanimi: WHRE ANGELS ARE Mesazhe: 31
NDRYSHIMI ESHTE KENO PO TE RA SFERA NE KOKE BEN OHHHHHHHHHHHHHHH.PO RA NE TOKE THUA UAAAAAAAAAAAAAAA
__________________ Let the devil take the shiny knights.Come,breathe your fire and warm me.The day is just beginning for us.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 15/09/2003 Vendbanimi: FREE Mesazhe: 765
Kjo mendoj se eshte pakashum pergjigja e asajt tendes White.
__________________ Budallenjte thone, une mesoj nga gabimet e mia, une preferoj te mesoj nga gabimet e te tjerve.- Bismark
O SHENJTOR PO ATE GJEZEN TIME SE GJETET SE
Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
ndryshimi????? ndoshta pse nje here sfera bie ne koke e pastaj ne toke pra tek radha e renies....
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Po pra, mendoj qe ai qe bie nga kati i 15 bertet OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DHE AI QE BIE NGA I DYTI BEN OOOOOOOO
AH MO SHENJTOR. AI QE BIE NGA KATI I 15 BEN OOOOOOOOOOOOOOO BUUM AI QE BIE NGA KATI I DYTE BEN BUUM OH
Regjistruar: 01/02/2003 Vendbanimi: Philadelphia usa Mesazhe: 3202
He mo po kaq e veshtir eshte kjo imja sa nuk e gjeka njeri. Shenjtor me vjen keq po nuk e ke gjetur
__________________ Thuaj ate qe mendon dhe mendo ate qe duhet.
mjere ai qe i bjen sfera ne koke se per token s'po na intereson fort
tresh nuk eshte pergjigje e sakt.
O keno une ngreh duart lart per vete.