Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dhelpra dinake
Anetar i ri

Regjistruar: 09/09/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 1

mire dje moj durrsake qe ishte bosh por, qenka bosh edhe sot.
Po ku jeni more barista, se do falimentoni barin

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2004 13:30
dhelpra dinake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dhelpra dinake Kliko këtu për të kontaktuar me dhelpra dinake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dhelpra dinake Shto dhelpra dinake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dhelpra dinake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

se besoj qe do te falimentoje kaq shpejt,se fundi fundit nji kamomil apo caj edhe e marrim e 2-3 ore me to kalohen :p
Pastaj ne ekonomi tregu jemi e keto pronaret e barit per pak reklame te na ofrojme ndonje gje e jo vetem ne njeri tjetrit......
futeni pak doren ne xhep pronare te pakten per nje kafe se une po e fus per nje birre Corona

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2004 13:48
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anaz
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 164

Te befte mire birra tresh dhe te lumte goja, nuk duam qe te na falimentoje bari. Kemi Bledumin ketu qe sponsorizon (eshte pronar i barit)
Mua do te me mjaftonte edhe nje caj kamomili s'ka problem.

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2004 13:53
anaz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anaz Kliko këtu për të kontaktuar me anaz (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anaz Shto anaz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anaz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Mesazhe: 2752

po mire pak patatine kikirike ose ndonje gja tjeter per te shty birren....japin keta ne bar apo jo.....
se edhe per muzike vetem: 2 dele 500 pare..... paskan vu sot....prap pune paresh :p
...po une me birre e ti me kamomil s'do e leme te falimentoje :p

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2004 14:01
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Citim:
Po citoj ato që tha roke
jam vlonjate!Qenke ne qef sot???sa mire ti:p Po cne,apo....te ka derguar ndonjeri ndonje leter dashurie duke ta hedhur tek ballkoni:p:p
Hajde pi nje xhek daniels me mua.still hot:p

Hey guys!...ini mire ini juve nje here?

Roke...uaa ca edhe ty te tha ai oree?? :p (lool)

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2004 01:01
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe

Jam Shoqja byrazer :p...
Nejse, sa per te pire nje uje dua une mo. S'jam ne mood per alcohol sot.

Shoku je edhe nga Vlora ti. Pi ndonje gje per te ardhur ne vete se e ke harruar qe ne Vlore i thuhet shoku te gjitheve.Apo do ndonje leng rushi te fermentuar si une.

Kamariere e degjove nje leng rushi te fermentuar per mua.A ka ndonje tjeter qe do te pi?

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2004 23:03
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

Do pija cdo gje qe ka perqindje te larte alkoli, cdo gjeeeeeee.

Dua te dehem sonte . Do vije njeri te bashkohet me mua ???

Lets get drunk and forget about everything...te pakten per nje nate .

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2004 08:20
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus

bashkohem une. po kam hall se do shkoj ne pune dehur pastaj
po pi nje kafe te shkurter te zgjohem pak nga gjumi ...

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2004 12:11
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Mesazhe: 5233

Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus

sycka vlen kjo oferta dhe per sot? po jo per t'u bere tape po per te ardh ne qef aq sa te filloje e qeshura

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2004 13:34
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
sycka vlen kjo oferta dhe per sot? po jo per t'u bere tape po per te ardh ne qef aq sa te filloje e qeshura

hajde analiste, se une jam gati....te bejme nje cik qef para se te filloje stresi i provimeve.
e fillojme me nje red bull, se ai te sjell ne qef, si fillim

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2004 14:52
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar