kontinenti
Blujtes
Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934
|
Re: Re: FOTO PERSMARI EEEEE
Citim: Po citoj ato që tha kalorsi_i_kuq
Prandaj ti konti qe thua une shkel biblen duke u shprehur keshtu une te them qe Zoti ska thene qe mekati i homove eshte me i madh se mekati i heterove qe e flejne me femrat qe sjane grate e tyre. MEKATI eshte MEKAT ne te dyja raste! Nese don me u be i moralshem prit deri ne martese e pastaj eja ketu e gjyko homot!
Kalorso...me ate foto qe ka pru Durrsaku,te isha ne venin tat,une nuk do kisha diskutu prape.
Ajo foto me ngjall krupen,me ngjall neveri te plote.Pikerisht ajo eshte skena me homoseksualet dhe nuk kam se si ta pranoj ate pamje te peshtire.
Qe je duke e shkel Biblen,une po ta them me njemije perqind ty kete dhe po e shkel me te dyja kembet.
Me qe me permende Biblen,ne vertet qe jemi mekatare,po,homoseksualet jane blasfemë ...me kuptove??????
Une jo me kot te kujtova ty Detin e Vdekur dhe menyren se si lindi ai dete,kurse ti Kalorso ne tema te tjera hiqesh si fetar i zjarrte dhe kur vjen puna tek homoseksualizmi,e ben nje sy qorr dhe nje vesh shurdh per ate qe thote Bibla.
Kurse me Prishtiansen,kot e ke sepse ajo vajze,ka dhe paraqet nje llogjike teper te kthejllet.
Diku me kishte shkruar se ti ke sjelle fakte shkencore (ne qoftese nuk jam gabim) Kalorso...ku i ke keto fakte ti?
Une te pakten kam shkruar dy gjera qe nuk kane lidhje me moralin,por,me biologjine e trupit e cila flet kundra homoseksualeve...ti ..pra..ku i ke faktet e tua? Por,vjen e thua fjale si keto shkenca nuk di ta shpjegoje
Pse keshtu kerkon ti te diskutosh?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|