Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani...?
Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 355 356 357 358 359 360 361 362 363 [364] 365 366 367 368 369 370 371 372 373 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
po vdes per gjume

--Fli zemra pa merak ,se e mbuloj une kete sektor ketu tani  lol--Hajde gjume te embel --

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 05:39
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
po vdes per gjume

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ps9e1vqOKtM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ps9e1vqOKtM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

http://www.youtube.com/watch?v=ps9e1vqOKtM

Shko fli o ylli me yllin tend. Ju pershendes te dyve me kete kenge te embel.

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 05:41
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

po lexoj postimet e enyas.. haha naqe

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 06:01
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
po lexoj postimet e enyas.. haha naqe

muahhhh, jam aq e lodhun maj Dreqe, sa s`e ke idene. Njemije pune shpiet i kam per sonte, dhe nji ndihm s`e kam prej askujt. Ja c`do te thote te jesh Femer.

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 06:04
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

muahhhh, jam aq e lodhun maj Dreqe, sa s`e ke idene. Njemije pune shpiet i kam per sonte, dhe nji ndihm s`e kam prej askujt. Ja c`do te thote te jesh Femer.

une i marova punet.. dje pastrova shpin, sot rrobat... du me dal sonte por spo me bahet.. kam nje jave pa dale dhe tashi me bani shpija per vete

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 06:06
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Citim:

une i marova punet.. dje pastrova shpin, sot rrobat... du me dal sonte por spo me bahet.. kam nje jave pa dale dhe tashi me bani shpija per vete

aman mos e dvet, ma mire do isha 24 ore ne pune, sepakut paguhesha, sesa kur vjen shpi nga 8 oreshi i punes, dhe duhet te ja fillosh nga fillimi. Mire ja bajn kta bajgat americane si e pastrojn shpin i her ne muj,
Une dje masdite mora pluhnat, medemek pastrova nja dy sahat te mira, por sonte kam me ba lawndry, sa pertoj me palos rroba.
Edhe une kam kohe pa dale, e shumta deri ne mall, e kaq. Me ta shpif kjo kohe e keqe.
Bafsh qejf po dole.

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 06:11
Niqua
Veteran ne forum

uuuuuuuuuuu lene lene se une kam t'merr me palose. sidomos cercafat.. hey kur po na del naj dite ktej te bajme pak jete nate??

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 06:19
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:
uuuuuuuuuuu lene lene se une kam t'merr me palose. sidomos cercafat.. hey kur po na del naj dite ktej te bajme pak jete nate??

--Sa e mire je moj Niqo-Dukesh  shume lovely ne ket foto

------ Sa me fat eshte  ai shkerdhata qe te kafshon  ty--loooooooooooool--Njelloj sikur ka kapur Mega Million--.prape loooooooooool  i madh fare

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 06:33
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--Sa e mire je moj Niqo-Dukesh  shume lovely ne ket foto

------ Sa me fat eshte  ai shkerdhata qe te kafshon  ty--loooooooooooool--Njelloj sikur ka kapur Mega Million--.prape loooooooooool  i madh fare

e pe foton para ksaj????

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 06:36
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:

e pe foton para ksaj????

--Nuk e pashe jooo --Vere prape ------Mendova se nishte foto e ndonje aktoreje kinemaje dhe s'ja hodha syte

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2010 06:50
Ora tani: 02:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 355 356 357 358 359 360 361 362 363 [364] 365 366 367 368 369 370 371 372 373 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani...?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar