Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me niseshte e qumesht, si sultjash furri. Ne i themi qumeshtor.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me niseshte e qumesht, si sultjash furri.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
ha nje mardarin a don njeri
Regjistruar: 13/06/2011 Vendbanimi: Ku tmund Mesazhe: 259
po flas me nje mistrece
__________________ Perfect.
do ha darke e ju pershendes per tani nigjohemi
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy po flas me nje mistrece shaj ti shaj, po ste nxorra te flesh nga ballkoni klm dylan
Citim:Po citoj ato që tha sexy_guy po flas me nje mistrece
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 21/06/2011 Vendbanimi: bologna Mesazhe: 129
po pi nje jack e kola
__________________ La donna sognia l'angelo ma e sempre attrata dal diavolo
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha dylan ha nje mardarin a don njeri PO ta kesh te qirume
Citim:Po citoj ato që tha dylan ha nje mardarin a don njeri
Citim:Po citoj ato që tha shelgu PO ta kesh te qirume po e qiroj per ty se jo ktu te ne vin me levozhga
Citim:Po citoj ato që tha shelgu PO ta kesh te qirume
Citim:Po citoj ato që tha dylan po e qiroj per ty se jo ktu te ne vin me levozhga E do ma japesh apo kot? Si te duash shkoj ke kojshija
Citim:Po citoj ato që tha dylan po e qiroj per ty se jo ktu te ne vin me levozhga
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E do ma japesh apo kot? Si te duash shkoj ke kojshija hahhahahahhahahahhahahj shelgu shko te komshija me par po ste pelqeyn ato eja te une cke ti gati i ke
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E do ma japesh apo kot? Si te duash shkoj ke kojshija