kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha daedal
Cudi! une kam degjuar se ne USA ka spitale te mire dhe qe kane perqindje te larte sherimesh. mesa shoh ose nuk ose e kane gabim ose kete te gjorin do ta ken' cuar te veterineri.
une thjesht po te them me len rehat mos me hajde mbrapa gjithkund duke me sulmuar.
ate analizen e bukur kam qeshur edhe une, se ska renedesi, humori me pelqen. sinqerisht para se ta postoja e fshiva fjaline e fundit ku thoshte "kjo do i japi oreks te madh deadals" po pse me merr neper goje anash e anash skuptoj!?dhe me sulmon!? sikur po rrahje gjoksin para demokrates duke u hapur se shiko se ca i kushtoj atij. you and guys like you are pathetic...trying to impress with revenge..hahah . kur vjen tek humori nuk e marr veten aq seriozisht mos u ben merak.por mos u shpif sy per sy, eshte dhen adressa ku eshte marr thenia.
kjo eshte urrejtja jote e thelle ndaj meje but funny:).... ceshte gjithe ky frymzim:)!!
Para disa kohesh nje miku im kritik arti me thoshte se levdatat te shkruesit e rinj ,bartin rrrezikun e hermetizimit te tyre; qe dmth shpesh duke dashur te mbeten ne lartesine e kritikes pozitive perdorin fjalelidhje qe veshtire te kuptohen vecse nga mendja e tyre.
indirekt dikush mori dy komplimente dhe...cte shihja me pas...kishte shkruar sikur kish pire LSD.
Pastaj duke soditur germebashkimet pashe serish ndjesite e gomarit qe betohej se zeri i mendjes dhe zeri i tij ishte ne sintoni te plote me ate te birbilave dhe kanarinave.
PS: dreqi ta marre; me duket se u hermetizova edhe une :D haha bravo deadal.
sa me shume mos te kuptohet ajo thenia aq me mire me vjen, i enjoy the silence viktory.
ndersa nje shok i imi qe nuk eshte si ata shoket e tu, kritik arti, hair-dresser apo balet dancer, apo expert si je ti ne fushen e pedifiljes apo psikolog qe je. ky shoku im ishte nje plak shkodran 76 vjec qe vdiq para nje viti. ky ishte historian dhe filozofer,biznesman edhe kumarxhi, luante shahin shume mire, ishte ne lufte vietnamit dhe korejes, etj, ky shoku m'tha. pas nje urrejtje te thelle diku eshte e fshehur nje dashuri po aq e thelle. tani si e ke hallin ti o djale!? :D qe me urren kaq shume!? :D dhe me vjen mbrapa gjithkund. cfar te shqeteson ty qe me vjen mbrapa?! ca t'kam bere?! se nuk e di?! ti mundohesh te me hedhesh mua poshte po nuk mundesh dot... meqe edhe ti e shpreh qe dukem teper depres
A man already down canot fall ik bej shurren o vocrrak, shpirt i pozesuar nga urrejtja, ste paska edukuar shkolla si te jesh i sinqert, dhe mos me ndjek mbrapa ma, duke me sulmuar si ke bere tash 4-5 muaj... get a life, and let me be myself in peace, in this darkest chapter of my life, cause i'm not here to impress, but i'm here to express, my own misery that is...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|