Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ekstravagantja
Fotomodele

Regjistruar: 11/04/2007
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 168

Sa keq eshte kur dikush nuk te kupton kur e shikon ne sy!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 16:48
Ekstravagantja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ekstravagantja Kliko këtu për të kontaktuar me Ekstravagantja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ekstravagantja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ekstravagantja Shto Ekstravagantja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ekstravagantja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha Trendafili i Kuq

Me vjen keq por je keqkuptuar shume.Ajo qe kam shkruar rastesisht ka koresponduar pas shkrimit tend.Nuk ka pasur lidhje as me ty dhe as me ndonje person koknkret ...Thjesht ishte nje mendim casti qe me erdhi ...dhe si drejtohej askujt ...Me vjen keq qe pa dashur je lenduar ....Me vjen keq qe shkove aq larg ....Une skam lexuar asgje nga ty dhe nuk te njoh.
Sa per shkrimin mendoj se fus dhe veten brenda ...Dhe smendoj se ishte aq i pist si shkim.
Duke qene se nga ana jote ishte nje keqkuptim te tjerat qe vijne me pas nuk kane ndonje vlere ...
Mendoj se u gabove qe shkruajte ato gjera pa qene i sigurt se te ishin drejtuar ty,dhe se nga cili shkruhen ...Duke qene se sme njeh.Megjithate ska asnje problem gjera qe ndodhin (i ka virtualiteti keto,cdo gje eshte e qarte.

Respekte Kurti

eshte ndjenj me e mire te ndjehessh budall sic ndjehem une tani se sa te kisha vazhduar te te shikoja me syrin e urrejtjes. edhe nje njehre me fal per keqkuptimin, por sic e kam theksuar mos ma ven fajin qe jam be pak paraniod, nga sulmet indirekte dhe dgraduese te leckamanave.
p.sh, kur nje antar me pseudonim deadal, (se nuk di te flas indirekt). te vjen mbrapa qe ne diten e pare qe rregjisrtohesh ne forum, ku shihet ne temen (zoti vdiq me 30 dhjetor 2007 fakt)dhe fillon te analizoj cdo fjale qe flet dhe, dhe pastaj te ndjek ne temat e lira dhe perseri fillon te analizoj dhe deformoje ne nje menyre dukese, kur e shpreh urrejtjen dhe shpirtin e tij te korritptuar dhe shpifarak ne temen "a ka pedofilja ne shqiperi" ku aty, ai  degjeneron veten duke u munduar te degjeneroi te tjeret, ku akoma nuk din te shikoje hallet e veta dhe me sulmon si nje femer e deshperuar indirekt me kyt postim

[B]gjithsesi nuk mund ta mohosh se ndonjeher gabimet kushtojne shtrenjte
PS: Si thoshte dikur nje antar i ri ne forum : - o shpirtra te medhenj me kenaqet...pastaj ne vazhdim te antaresise postonte me zgjuarsi...une mesoj nga ju...etj etj. tani sapo e lexova; duket teper depres
. ( kto jane sulmet dhe analizat e deadal ndaj meje) 

kur dikush te ndjek mbrapa aq shume, dhe te analizon cdo fjale qe ke folur qe ne ditet e para, si mos te behesh pak paranojak. ky eshte nje stalker.

per ata qe nuk e kuptojne fjalen stalker, eshte kur dikush te vjen mbrapa gjithkund, kur prijoriteti i tyre ne jete behet ndjekja ne cdo  hap te ktij personi, kto jane aktet e nje goce te rrefuzuar dhe te verbuar ose nje mashkulli te rrefuzuar gjithe jeten dhe nuk e din rrealitetin, dhe kane humbur rrespektin per vete, pra te mundohen te shpifen dhe te degradojne diken tjeter i duket thjesht nje argetim te shpirtit te tyre te pozesuar nga djalli.

tani une nuk mund te spekuloj cfar halli ka ky djali deadal por ma kujton nje vajze qe nuk me linte rhat kurr edhe pse isha nda nga ajo dhe isha duke jetuar me nje vajze tjeter kjo perseri me vinte mbrapa tek puna dhe gjithkund. u be aq e frkshme sa qe une u desh te iki nga ai qytet. 

Mesazh i vjetër 19 Prill 2008 23:16
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
daedal
.

Regjistruar: 07/10/2007
Vendbanimi: .
Mesazhe: 310

Cudi! une kam degjuar se ne USA ka spitale te mire dhe qe kane perqindje te larte sherimesh. mesa shoh ose nuk ose e kane gabim ose kete te gjorin do ta ken' cuar te veterineri.

Mesazh i vjetër 20 Prill 2008 03:00
daedal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të daedal Kërko mesazhe të tjera nga: daedal Shto daedal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto daedal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha daedal
Cudi! une kam degjuar se ne USA ka spitale te mire dhe qe kane perqindje te larte sherimesh. mesa shoh ose nuk ose e kane gabim ose kete te gjorin do ta ken' cuar te veterineri.
une thjesht po te them me len rehat mos me hajde mbrapa gjithkund duke me sulmuar.

ate analizen e bukur kam qeshur edhe une, se ska renedesi, humori me pelqen. sinqerisht para se ta postoja e fshiva fjaline e fundit ku thoshte "kjo do i japi oreks te madh deadals"  po pse me merr neper goje  anash e anash skuptoj!?dhe me sulmon!? sikur po rrahje gjoksin para demokrates duke u hapur se shiko se ca i kushtoj atij. you and guys like you are pathetic...trying to impress with revenge..hahah . kur vjen tek humori nuk e marr veten aq seriozisht mos u ben merak.por mos u shpif sy per sy, eshte dhen adressa ku eshte marr thenia.  

kjo eshte urrejtja jote e thelle ndaj meje but funny:).... ceshte gjithe ky frymzim:)!!
Para disa kohesh nje miku im kritik arti me thoshte se levdatat te shkruesit e rinj ,bartin rrrezikun e hermetizimit te tyre; qe dmth shpesh duke dashur te mbeten ne lartesine e kritikes pozitive perdorin fjalelidhje qe veshtire te kuptohen vecse nga mendja e tyre.
indirekt dikush mori dy komplimente dhe...cte shihja me pas...kishte shkruar sikur kish pire LSD.
Pastaj duke soditur germebashkimet pashe serish ndjesite e gomarit qe betohej se zeri i mendjes dhe zeri i tij ishte ne sintoni te plote me ate te birbilave dhe kanarinave.
PS: dreqi ta marre; me duket se u hermetizova edhe une  :D
haha bravo deadal. 

sa me shume mos te kuptohet ajo thenia aq me mire me vjen, i enjoy the silence viktory.  

ndersa nje shok i imi qe nuk eshte si ata shoket e tu, kritik arti, hair-dresser apo balet dancer, apo expert si je ti ne fushen e pedifiljes apo psikolog qe je. ky shoku im ishte nje plak shkodran 76 vjec qe vdiq para nje viti. ky ishte historian dhe filozofer,biznesman edhe kumarxhi, luante shahin shume mire, ishte ne lufte vietnamit dhe korejes, etj, ky shoku m'tha. pas nje urrejtje te thelle diku eshte e fshehur nje dashuri po aq e thelle. tani si e ke hallin ti o djale!? :D qe me urren kaq shume!? :D dhe me vjen mbrapa gjithkund. cfar te shqeteson ty qe me vjen mbrapa?!  ca t'kam bere?! se nuk e di?! ti mundohesh te me hedhesh mua poshte po nuk mundesh dot... meqe edhe ti e shpreh qe dukem teper depres 

A man already down canot fall   ik bej shurren o vocrrak, shpirt i pozesuar nga urrejtja, ste paska edukuar shkolla si te jesh i sinqert, dhe mos me ndjek mbrapa ma, duke me sulmuar si ke bere tash 4-5 muaj... get a life, and let me be myself in peace, in this darkest chapter of my life, cause i'm not here to impress,  but i'm here to express, my own misery  that is... 

Mesazh i vjetër 20 Prill 2008 16:39
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
jam i mendimit qe te gjith kush kerkon ,ose ka nevoj te tregohet ketu i zgjuar,ose ka nevoj te tregohet me te gjitha anet e tija (qe perbehet karakateri) ,,,ky person nuk vlen asnje grosh.(kete nuk ja drejtoj asnjerit,pervec "mikes "time)
kjo eshte e vertet, por ky person nuk eshte ktu  per te shitur veten nje apo dy-tre grosh me shum a pak. ktij nuk i plas shume per asgje, ky eshte me imadh se ato tipat e deshperuar qe shkojen ne privat per te ngacmuar kend.sic na e veri ne dukje  amor,  ky eshte i ri ne boten virtuale dhe e sheh thjesht si nje ditar qe ska mbajtur kurr, ky i len gjerat dhe ndjenjat e castit ktu ne shesh.  ne ditar duhet te behesh sa me i sinqert me veten. ne nje shoqeri rreale ktij nuk i plas kurr te flasi mbi veten, ky nuk eshte aq psikopat sa duket. por per here te pare po tregohet psikopat duke referuar vedin si i treti person, kjo po i jep buzeqeshje.

mos u ofendo se po bej shaka se sme plas ca thot ajo apo e ca ben e zben kush.

deadal, rri larg meje njehere e pergjithmone

ari, jemi shamatu bashke po mi kane fshire mesazhet e fundit,  po e mbyllim ktu,  me tmira nuk kam asnj te keq me ty.

trendafli i kuq, me fal ... wrong place at the wrong time sorry.

nuk me plas se ca mendon kush permua, per ata qe i dua e i rrespektoj ia them kur e ndjej, nuk ofendoj askend. sa per te tjeret...

mendimet e castit: sic thote nje humorist i madh anglez, Ricky gervais.. nuk dua qe te gjithe te kuptojn humorin tim. ... nuk jam humorist, po!!! :hey) dont care 

Mesazh i vjetër 20 Prill 2008 18:05
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

the humans mind can stand so much...

Mesazh i vjetër 20 Prill 2008 23:47
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
daedal
.

Regjistruar: 07/10/2007
Vendbanimi: .
Mesazhe: 310

Arrow

ASSUREDLY

Mesazh i vjetër 21 Prill 2008 00:51
daedal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të daedal Kërko mesazhe të tjera nga: daedal Shto daedal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto daedal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lulja_1
E martuar!Hahaha.

Regjistruar: 17/02/2008
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 449

Sa keq qe u larguat-m nga tema!Kete po mendoja!

Mesazh i vjetër 21 Prill 2008 01:04
lulja_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulja_1 Kliko këtu për të kontaktuar me lulja_1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulja_1 Shto lulja_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulja_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

o kurti

po ca ke ore...???ate qe kisha shkruar e kisha percaktuar ...

po lem he te keqen,ca kemi hallet tona,po dhe ketu,,do filloj te shtrydh trute????!!!!!!

Mesazh i vjetër 21 Prill 2008 01:31
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

All the world`s a stage and all the men and women merely players.

Kete po mendoja per nje moment...Pra rolet jane ndare..kemi mundesi ti nderrojme rolet?Kemi te drejte ti nderrojme rolet? Apo roli i zgjedhur eshte me i pershtatshmi per ne??

Mesazh i vjetër 21 Prill 2008 01:41
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar