Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale? Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Adelaida edhe kete batute e kam thene une me pare

e paske kap duke me kopjuar mua sot

Sa per ty o Him
"hije qe mbeten pas" besoj se te kenaq si pergjigje.

Po vazhdoj me nje batute tjeter per qejf te Fajtorit i cili na hodhi nje propozim te ri qe te fusim ne kete teme edhe teatrot me te famshme. Atehere kjo batute ka te beje me nje teater:

"po kamunikatat ketu m'ibrik t'salepit i fut tina e "

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 09:08
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
HIM
Anetar i ri

Regjistruar: 06/06/2003
Vendbanimi: Jasht-shtetit
Mesazhe: 6

Dialekt Tirons

Mjafton dialekti per ta mor vesh se ca teatri eshte , Se qe thu tina Mono ene ne dim noillaf ashu sojshe ene Prefektin e kina pa t'gjith mo ! Flisni shoke (a durohej ?)e kina pa apo jo ? Po shof se mi ke da floket m'dysh po façizmi ta da kaptinen m'kaç !

Meqe ra fjala te teatri :

-Pa shif pa shif paska pas kafe ene mu sme bojte !

-Qyqa burri vete e ka mçef kafen ene m'thot mu .

- Po lene mi dreq ate kafe se e kam rujt per tjeter njeri ,mos vdeksha pa e pi nje kafe me at burr !

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 10:34
HIM nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të HIM Kliko këtu për të kontaktuar me HIM (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të HIM't! Kërko mesazhe të tjera nga: HIM Shto HIM në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto HIM në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Me raft i pike qe skam hic memorie. Sa inot me vje.

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 11:21
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

mua me kujtohet shume mire ky teatri ,por titulli nuk me bjen qe nuk me bjen ne mend,,,,pupupu sa inot qe me vjen mor amon!

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 11:36
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Teatri i permendur nga Him eshte "Komunistet"

Ok tani une po jap nje batute tjeter:

"Se kur ta bejne bene keta te Partise... te puth halla ne balle... ha ha ha ha!"

Modifikuar nga Ami- datë 26/09/2003 ora 22:43

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 20:02
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

O Ami te pakten cilesoheni, eshte nga filem apo nga teater

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 20:06
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Ami

Vazhdon te me vij keq qe te kam kopjuar batuten dhe kesaj rradhe por skam cfare ti bej.........
Kurse batuta jote eshte nga CIFTI I LUMTUR apo jo?

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 20:13
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Jo adelaida nuk eshte ai film, megjithate, me pelqeu llogjika juaj se filmi Cifti i Lumtur eshte nga filmat e pakte ku personazh kryesor eshte edhe nje Halle.

Bucs nuk behet fjale per teater por per nje film shume te njohur

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 22:44
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Mos eshte 'Perballimi' ??????

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2003 23:02
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Jo nuk eshte nga perballimi

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2003 11:32
Ora tani: 07:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar