Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Historia dhe Tifozat e INTER Vlerësimi i Temës: 8 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 04/02/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 93

BEHUNI ME MILANIN QE TIU REALIZOHEN ENDRRAT...
------------------------------------------------------------------------------------------
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

Modifikuar nga Bledumi datë 11/02/2004 ora 00:51

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2004 19:32
van-basten nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të van-basten Kliko këtu për të kontaktuar me van-basten (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: van-basten Shto van-basten në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto van-basten në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/01/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 105

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re nord-inter-juve-97-98b.jpg
Ky file është shkarkuar 32 herë.

VAN BASTEN !!!!!!
DUHET TA DISH QE EDHE TIFOZERINE E KENI COPE-COPE !
SIC VIDHNI NE KAMPIONAT VIDHNI EDHE NE KOREOGRAFITE QE BENI NEPER STADIUME !

INTER - JUVENTUS 1997-1998
KJO ESHTE KOREOGRAFIA ORIGJINALE E CURVA NORD INTERISTE !!!!

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2004 23:05
inter_forever+ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të inter_forever+ Kliko këtu për të kontaktuar me inter_forever+ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: inter_forever+ Shto inter_forever+ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto inter_forever+ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re bil-milan-inter-01-02-a.jpg
Ky file është shkarkuar 31 herë.

JA DHE KOREOGRAFIA E VJEDHUR e BILANISTAVE NE
DERBIN BILAN - INTER 2001-2002 !!!!

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2004 23:08
inter_forever+ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të inter_forever+ Kliko këtu për të kontaktuar me inter_forever+ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: inter_forever+ Shto inter_forever+ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto inter_forever+ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Laudrup
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/01/2004
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 119

Roke e te tjere

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re bilan.jpg
Ky file është shkarkuar 24 herë.

Roke, nuk e krruajta une po e krruajte ti. Ti shkruaje plera dhe lamasha. Te eshte modifikuar mesazhi perseri, dhe me vjen keq qe spashe origjinalin. Modifikimet e mesazheve ne menyre te vazhdueshme tregon se anetari nuk di te komunikoje ashtu sic duhet. Per vete, mua Amerika me ka pjekur para kohe, si gjithe shoket e mi Shqiptar ketu. Nuk jam i qarte por me duket se per ty, ky transformim ska ndodhur akoma, megjithese je 10 vjet me i madh. gjithsesi, une sdo merrem me "e lagu", s'e lagu" (i referohem se kush e filloi sherrin). "Trimerine" e fillove ti me prezantime. Ai prezantim dhe "shkulja e vesheva" ishte tamam si kalamanlliqet e Shqiperise ku cuna 10 vjec thone "Hajde dalim tek e tek". Jam i rritur per te zgjidhur konflikte fizikisht. (plus jam Shqiptar dhe i respektoj te gjithe bashkatdhetaret)
Sa per klubet ne Amerike, ketu ne New York ka me shume tifoz te Interit se sa ka banore ne fshatin me emer Boston. (Nje fakt tjeter--> ketu vetem City ka me shume banore se gjithe Massachusetts). Uroj qe te flasesh me gjakftohtesisht heres tjeter se ngelen duke tu modifiku mesazhet. Gjithsesi, uroj qe edhe ky te jete postimi i fundit per budalliqe dhe ti rikthehemi sportit.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Historia ne futboll eshte shume e rendesishme. E para, Interi s'doli nga ju. Kur Interi po shkelqente ne vitet 50, 60, 70, Bilani njihej si skuadra dytesore e Italise. Fundin e arriti ne 1981 dhe 1983. Nje here me korrupsion dhe heres tjeter se luajten sikur ishin nga Lapraka. Ky sukses eshte edhe sot ne dokumentat historike.

PS: Kam qene i regjistruar ne Tirana Inter Club 1991 qe kur u formua. Fotografia ime eshte botuar edhe ne revisten Italiane Inter, duke mbajtur bluzen e Interit. S'jam bere me Interin kur erdhi Ronaldo, kam qene shume me perpara.

Nejse, ja edhe nje kenge tjeter:

IN OGNI POSTO CHE ANDIAMO
LA GENTE VUOL SAPERE
CHI NOI SIAMO
GLIELO DICIAMO
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
SEI LA FEDE DI NOI, TUOI ULTRAS
LALALALLALALALALALA.....

Per ata qe nuk e dine akoma...

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2004 02:52
Laudrup nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Laudrup Kliko këtu për të kontaktuar me Laudrup (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Laudrup't! Kërko mesazhe të tjera nga: Laudrup Shto Laudrup në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Laudrup në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Laudrup
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/01/2004
Mesazhe: 119

Talking

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re bilan2.jpg
Ky file është shkarkuar 23 herë.

O inter forver, o cyclotomic, mendoj se bilanistet kane te drejte qe thone se S.Siro mbushet plot kur luan Bilani. Edhe fotografia me poshte e shpjegon shume mire gezimin qe kane kur rikthehen nga kategoria.

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2004 03:00
Laudrup nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Laudrup Kliko këtu për të kontaktuar me Laudrup (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Laudrup't! Kërko mesazhe të tjera nga: Laudrup Shto Laudrup në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Laudrup në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re bil-superciuk.jpg
Ky file është shkarkuar 20 herë.

O Laudrup !
Tifozeria interiste eshte numri 1 ne Milano ! Edhe pse Bilani fitoi champions vjet , media e berluskes habitet per abonimet e klubit te Interit qe jane superiore ne krahasim me ato te bilanit.

Ah po se harrova !
Montero u denua vetem nje ndeshje !!!!!! Nderhyrja qe i beri Tottit ku desh ja theu kemben...Disa e krahasuan me goditjen qe beri Materazzi me grusht...Ky eshte skandal ! Vetem 1 jave skualifikim...
ALMEYDEN dhe EMREN vetem per protesta i denuan nga 3 jave..
Kjo eshte DREJTESIA e kampionatit italian.

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2004 03:26
Cyclotomic
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/01/2004
Mesazhe: 51

TSK TSK

Edhe koreografine vidhni more.... o bo bo bo e humba dhe ate fije e vockel rrespekti qe kisha per ekipin e "madh" te Milanit.

o Van Basten po kush ka me shume te teseruar?

Po Moggi qe duhet te denohet per ato aludimet qe bente... ka fallsifiku stankovic etj etj... lere ce pyet.

More Inter Forever mos na posto vetem hilerat qe na bejne.
Mos harro qe kane dhe nje ane humane dhe gjeneroze... nga 8 muaj skualifikim per Kallon ( qe akoma su morr vesh dhe nuk u SAKTESUA kurre se car kishte) e ben 6 muaj. haahahahahah ene i fusin materazzit 15 neshje.

te shohim Me Juventusin se cdo behet.... ishalla kalon Milani ene fito Champions te fitojm dhe ne Uefa-n dhe te dalim pak ne Superkupe dhe e shohim mire aty se si luhet.

"The beautiful is the symbol of the morally good" Dialectic of Aesthetic Judgment - I. Kant

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2004 03:41
Cyclotomic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cyclotomic Kliko këtu për të kontaktuar me Cyclotomic (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cyclotomic Shto Cyclotomic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cyclotomic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

MEQE BILANISTET I PASKAN QEF KENGET , PO SHKRUAJ EDHE UNE TEKSTIN E KENGES SE ''CURVA NORD''...

KJO KENGE I KUSHTOHET BILANISTAVE SI ROKE DHE VAN BASTENIT !

MA MILANISTA CHE CAZZO CANTI

NELLA TUA TESTA I RICORDI NON SON TANTI

CI RICORDATE DEL SEI A ZERO

MA GIA’ SCORDATE SERIE B E TOTONERO

PERCIO’ RICORDA NELLA TUA TESTA

QUANDO ERI IN B TUTTA LA NORD FACEVA FESTA

TIFOSO PIRLA MA CHI MINACCI

PIU’ CHE UNA CURVA SIETE UN MUCCHIO DI PAGLIACCI

E MILAN MERDA MILAN, MILAN MERDA

HALLALL '' CURVA NORD '' TE KENAQ SHPIRTIN...

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2004 04:32
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Citim:
Po citoj ato që tha inter_forever+
MEQE BILANISTET I PASKAN QEF KENGET , PO SHKRUAJ EDHE UNE TEKSTIN E KENGES SE ''CURVA NORD''...

KJO KENGE I KUSHTOHET BILANISTAVE SI ROKE DHE VAN BASTENIT !

MA MILANISTA CHE CAZZO CANTI

NELLA TUA TESTA I RICORDI NON SON TANTI

CI RICORDATE DEL SEI A ZERO

MA GIA’ SCORDATE SERIE B E TOTONERO

PERCIO’ RICORDA NELLA TUA TESTA

QUANDO ERI IN B TUTTA LA NORD FACEVA FESTA

TIFOSO PIRLA MA CHI MINACCI

PIU’ CHE UNA CURVA SIETE UN MUCCHIO DI PAGLIACCI

HALLALL '' CURVA NORD '' TE KENAQ SHPIRTIN...

Te hongert GOJA MJALT!

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2004 06:17
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

GABIME INTERISTE:p

NE RADHE TE PARE,TI INTER FOREVER U FUTE TE SPORTI,PERGEZIME!!nDERSA DY "MUSKETJERET" E TJERE DHANE NDONJE KOMENT.cYCLOTOMIC!DIHEJ QE DO BEJE REPLIKE SE NJEREZ TE GJALLE JEMI TE GJITHE DHE KURAJO DHE ZEMER KEMI,NUK I MUNGON ASNJERIT,SIDOMOS NE KETO KOHE.PO E ANASHKALOJ.
LAUDRUP!!!!
ME DUKET SE PO RRITESH SHTREMBUR!!NUK ESHTE MIRE PER TY,PASI AVANTAZHET PER TE QENE DIKUSHI NE JETE ,ME KETE MENYRE I KE TE PAKTA.JO PER GJE,POR RAPORTI YT ESHTE 1 ME 23 MILION!!!TJETRA ESHTE SE JE SHUME DOBET NE GJEOGRAFI.ESHTE TURP TE KRAHASOSH NJU JORKUN ME KEDO SHTET NE AMERIKE(KONKURROHET DISI ME LOS ANGELESIN,KU UNE KAM JETUAR DISA KOHE EDHE ATJE),SIDOMOS TE VESH PRIMARE POPULLSINE.MUA NUK ME INTERESON FARE DHE AS NUK TENTOVE TE ME OFENDOSH.VERTETE NE KRAHASIM ME NY. BOSTONI ESHTE I VOGEL,POR PER MUA S'KA RENDESI.JETA QE BEJ UNE DHE AKTIVITETI EKONOMIK(PO TA QUAJ KESHTU)QE KAM KETU,ME BEN QE MOS TJA DI PER NJU JORK,BOSTON,E KU DI UNE SE CFARE.TY TE SOLLI FATI NE NJU JORK,UNE ERDHA VETE KETU.SECILI KA NJE JETE PRIVATE DHE ASKUSH NUK KA TE DREJTE TE NDERRHYJE.SI UNE DHE TI KEMI VEPRIMTARINE JETESORE.KUSH ME SHUME E ME PAK JETOJME QE TE DY.POR UNE TE GARANTOJ QE TI NUK AFROHESH ASPAK TE OBJEKTIVAT DHE SYNIMET E MIA.KJO GJE DUKET QARTE EDHE NE SKUADRAT QE NE MBESHTESIM.TI E SHIJON INTERIN NE TELEVIZOR,UNE (PERVEC TURNEUT QE BERI MILANI NE VERE),E KAM PARE VJET KUR LUAJTEN NE MYNIH(DIREKT NGA OLIMPIA STADIUM,U NISA QE NGA USA) DHE FITUAN ME MERITE TE PADISKUTUESHME,NGA AI SEDORF QE S'DITET TA MBANIT.KESHTU QE ESHTE ME MIRE TE FLASIM PER FUTBOLLIN.TI E SHIKON KOHEN KUR UNE SHKRUAJ NE KOMPJUTER.PRANDAJ RRI URTE SE MUND TE ME BESH TE BLEJ SHTEPINE KU RRI TI DHE TE NGRE QERANE:p(BEJ SHAKA PER KETE)DHE SA PER ITALINE MOS LINI NAM KUR THONI QE KA ME SHUME TIFOZ TE INTERIT SE TE MILANIT.ESHTE TURP!!MILAN JUVENTUS JANE NE ITALI.DHE SA PER TIFOZ ME INTERIN,NUK MA MBUSH MENDJEN ME KETE MOSHA QE DEKLAROVE.KUR KA ARDHE RONALDO JE BERE!!DHE QE KENI DALE NGA NE ESHTE MESE E DITUR DHE NUK ESHTE ASPAK BISNES KJO GJESA PER KRAHASIMIN E BERGOMIT ME BARREZIN,JU LUTEM BEHUNI PAK REALISTE DHE TE FTOHTE NE GJYKIM.TI U NGATERROVE(NUK E DI SE KUSH E SHKRUAJTI) SE UNE NUK TA KRAHASOVA SE DO ISHTE VERTETE ULJE PER MUA TE KRAHASOJA NJE MIT TE FUTBOLLIT SI AI ME DIKE QE ISHTE LOJTAR QE LUAJTI ME INTERIN DERI NE FUND TE KARRIERES DHE ATA DONIN TA SHISNIN.ME THONI KE KA INTERI NJE QE KA LUAJTUR NGA FILLIMI DHE E KA MBYLLUR KARRIEREN ATY.ASNJE!HIQ DESHIRAT E LOJTARIT SE KLUBI SKA DASHUR TJA DIJE.JA KUSH JENI JU!DO KISHA QEJF SIKUR RONALDON TA KISH BLERE KALJARI DHE TE BEHESHIT EDHE JU ME ATE.NGA HISTORIA VERTETE DO KTHYER KOKA.POR ME THONI SA KOHE DO KUJTONI VITET 1910-1913 JU??VERTETE DO PARE HISTORIA.TE ISHTE NDONJE JUVENTIN A MADRILEN,VERTETE DO THOSHA PO SE KENI HISTORI DHE JU JAP TE DREJTE.POR JU JENI THJESHT ASGJE!!PERSHENDETJE DHE NE PO VAZHDOJME LAVDINE DHE MERITAT EDHE NE VITET E TJERE.JU MBANI MEND KUR RAME NE NE SERINE B!!ATY RRINI,NOSTALGJIKE!!!!

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2004 10:49
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Historia dhe Tifozat e INTER

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar