Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha qorri
Shoku je edhe nga Vlora ti. Pi ndonje gje per te ardhur ne vete se e ke harruar qe ne Vlore i thuhet shoku te gjitheve.Apo do ndonje leng rushi te fermentuar si une.

He mo ku je sot qe me duhesh???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2004 03:42
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anaz
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 164

Me sa po shoh bari ka dite qe eshte bosh.
Ku jeni .... i harruat pijet dhe muhabetet e barit.....?!??!?!?

Mesazh i vjetër 01 Tetor 2004 15:53
anaz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anaz Kliko këtu për të kontaktuar me anaz (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anaz Shto anaz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anaz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/10/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 164

bari jepet me qera

Mesazh i vjetër 01 Tetor 2004 18:05
u.s.a600 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të u.s.a600 Kliko këtu për të kontaktuar me u.s.a600 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: u.s.a600 Shto u.s.a600 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto u.s.a600 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Erdhëm Anaz. Moj cupke po te dija vajze te urte une, edhe ti meresh me thashetheme me qafsh?

Po kerkoja per nje tip? A dini gje mos e keni pare ne ndonje cep te forumit, ju kete fare tipi qe po kerkoj?

Jo, per ndonje gje por....(me mire se them)

Mesazh i vjetër 03 Tetor 2004 23:02
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

O Hirushe, mund te jesh pak me e qarte (nqs eshte brenda mundesive te tua ) Se ti me flet si Nostradamusi qe e merrnin vesh c a thoshte vetem pas nja 200-300 vjetesh

Mesazh i vjetër 03 Tetor 2004 23:13
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

U te rent pika ty. Po c'te duhet ty ore se cfare shkruaj une! Nese nuk kupton ik lexo temat e tjera se nuk merem me ty duke te te shpjeguar. Me je ber si gjarper qe shkon sa ne nje teme tek nje teme tjeter. Hajde ore mblidhe veten se do behesh burre apo se ke ndermend te rritesh ndonjehere. He te keqen teta meri gjerat shtruar....

Mesazh i vjetër 03 Tetor 2004 23:24
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

O Albanian, mos e krruaj (b... dmth) me qorromidhe se te del gjak pastaj

Kurse ti Hirushe si shume krahasime ben ti? Nuk pyet fare se ofendohet tjetri (e kam fjalen per gjarprin ) Nejse, une e kam per ty se per vete nuk me behet vone (gjithmone per gjarprin e kam fjalen eee )

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2004 00:51
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

O Hirushe, me kete punen e gjarprit me kujtove nje vjershe nga Volteri:

Nje gjarper, poshte nje perroi sic, thone
na kafshoi Zhan Ferrone
Dhe a e dini c`ndodhi?
Qe gjarpri, ai qe ngordhi!

Tani me siguri po te jem une gjarpri, ti je "Zhan Ferroi"

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2004 00:58
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Ja tregoj une atij (ty dmth ) Maliqin.

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2004 14:50
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

O cuna pini ndonje gje edhe lerini llafet.Sa qejf e keni sherrin ju shqipetaret mor aman ,hajde se ofroj une.

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2004 23:45
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar