Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169
|
Lol
ore un sinqerisht sju kuptoj juve...
un demokraten se njof, dhe po te lexoni mire vetem e kam pyetur qe a ishte shkrimi per mua.. si kam then pse shkrove ashtu apo keshtu...
tashi del nje fmij i moshuar aty dhe flet kot.. se kam un fajin, lol.. dhe del dhe nje teta tjeter i mbeshtet mendimiet.. mos tu vijne hidhur se u kthejme pergjigje.. un pyeta demokraten.. ajo ka gishta vet te shkruaj...se dija qe kishte dhe sekretar/e... roke derman shif mir kush ka ofenduar.. un se pata per turp se tha ai katunar apo ku di un.. se fundja fundit nga fshati jam... po thjesht sme pelqeu qe foli sikur ka kofidenca me mua ketu e 20 vjet, dhe i ktheva ate qe meritonte.. admirali.. hahahahaha po te shkruajn cte duan ne lidhje me foton ore...hahahahahahaha o kasolle ku na mblodhe :p.. dreqe ca thua ti moj?? me dogji mua shkrimi asajt??? get a life woman!.. se srroj me llafet e forumeve e te chateve
anyway.... chill out ppl.. se jam per te ber gallat ketu... po kush do dhe barabim barabum, jo sthem un se jam nga vlora , e kam gjoksin grope :p:p:p ...
suga jo moj ste kam ber block, po perdor adres tjeter... ku je ti long time no see... ishe ber sexy moj dreq... ca ke ngren moj e, ca ke ngren... :p.... me bej add ke adrese re, se sta mbaj mend un si e ke ate... here u go Al_Limelight@hotmail.com
|