Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 363 364 365 366 367 368 369 370 371 [372] 373 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
hahahahhah deka
i them njerit a te shof pak
mi trego cicat thot persndryshe jo

U?

Po ti si bere, ja tregove?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 08 Shtator 2011 22:05
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

U?

Po ti si bere, ja tregove?

normal desha po spranoi i erlli zor si duket os emendoi ska cfrae te shof e sja vlente

Mesazh i vjetr 08 Shtator 2011 22:11
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

normal desha po spranoi i erlli zor si duket os emendoi ska cfrae te shof e sja vlente

Po ti e pyete te ta tregonte mnmeuiusksmmun?

Mesazh i vjetr 08 Shtator 2011 22:44
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:

Po ti e pyete te ta tregonte mnmeuiusksmmun?

ken hahaha se pranon ma

Mesazh i vjetr 08 Shtator 2011 22:57
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Re: Zemra e nënës

Citim:
Eshte nje nga poezite me kuptimplote qe kam lexuar ndonjehere dhe mendova qe te kenaq Dulcen se e meriton.

Zemra e nënës

Na ish’ një djalë, një sylesh…
E lon lan lerë.
E lon lan la.
Na ish nje djalë një sylesh,
Që donte një, po ajo s’e desh.

“Sill për qenë, i thosh’ ajo
E lon lan lerë.
E lon lan la.
Sill për qenë, i thosh’ ajo
Zemrën e nënës, në më do?

Shkon te e ëma dhe e vret
E lon lan lerë.
E lon lan la.
Shkon te e ëma dhe e vret
I merr zemrën dhe kërcet

Siç nxitonte, shket e bie
E lon lan lerë.
E lon lan la.
Siç nxitonte shket e bie
Zemra u rrokullis përdhe.

E ndërsa zemra shket
E lon lan lerë.
E lon lan la.
E ndersa zemra shket
Dëgjon nje zë qe i flet

Zemra i thoshte me vajtim
E lon lan lerë.
E lon lan la.
Zemra i thoshte me vajtim
“ Mos u vrave, o biri im?”

Jean Richepin (1849-1926)

ne proze afersisht i pergjigjet kjo :

Syri i Nënës

Nëna ime kishte vetëm një sy. E urreja atë... ajo ishte një siklet për mua. Për të mbajtur familjen ajo gatuante për nxënësit dhe mësuesit në shkollën time. Një ditë ajo erdhi të më takonte. U vura shumë në siklet. Si mund të ma bënte këtë gjë mua?! E injorova atë, i hodha një shikim plot urrejtje dhe u largova. Ditën tjetër në shkollë njëri nga shokët e mi më tha: -"haaaa, nëna jote e kishte vetëm një sy!" Pas kësaj desha të futesha në dhe i gjallë. Gjithashtu desha që nëna ime të zhdukej. Kështu që u përballa me të atë ditë dhe i thashë, "si mund të vish aty dhe të tjerët të qeshin me mua, pse nuk vdes më mirë?!!! "Nëna ime nuk u përgjigj.

Asnjëherë nuk mendova për ato që i thashë sepse isha shumë i inatosur dhe plot zemërim. Isha i pavëmendshëm ndaj ndjenjave të saj. Desha të largohesha nga shtëpia. Kështu që studiova shumë dhe mu dha një mundësi për të shkuar në Singapor për studime. Më pas u martova. Bleva një shtëpi timen. U bëra me fëmijë dhe isha i lumtur me jetën që kisha. Një ditë nëna ime erdhi të më vizitonte mua. Nuk më kishte parë prej vitesh dhe madje nuk kishte takuar as nipërit e saj. Kur u shfaq tek dera fëmijët qeshen me të. Unë i bërtita asaj. Si guxon të vish në shtëpinë time dhe të trembesh fëmijët e mi! "Shporru prej këtu! Tani!!!"

Dhe gjithë kësaj nëna ime iu përgjigj qetësisht, "Oh me falni shumë. Mund të kem ngatërruar adrese," dhe më pas u zhduk. Një ditë më erdhi një letër që fliste për një takim midis nxënësve të shkollës ku kisha qenë. Kështu që e gënjeva gruan që po shkoja në një udhëtim biznesi. Pas takimit i shtyrë nga kurioziteti shkova të shikoja kasollen time të vjetër. Fqinjët më thanë që ajo kishte vdekur. Nuk derdha asnjë pikë loti. Ata më dorëzuan një letër që ajo e kishte lënë për mua.

Letra thoshte: "Biri im i dashur, mendoj për ty gjatë gjithë kohës. Më fal që erdha në Singapor dhe tremba fëmijët e tu. U lumturova shumë kur e mora vesh që ti do të ktheheshe përsëri këtu. Por nuk do të kem mundësi që të ngrihem nga krevati për të të parë. Më vjen keq që kam qenë siklet i përhershëm për ty gjatë fëmijërisë tënde. Por dije...kur ishe shumë i vogël, pësove një aksident dhe humbe njërin sy. Si nënë qe isha, nuk mund të shikoja fëmijën tim që të rritej me një sy. Kështu...të dhashë syrin tim. Isha shume krenare që djali im po shikonte një botë të tërë, për mua, në vendin tim me atë sy. Me dashuri.... NËNA JOTE...”

Senad Maku

Mesazh i vjetr 08 Shtator 2011 22:58
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Re: Re: Zemra e nënës

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ne proze afersisht i pergjigjet kjo :

Syri i Nënës

Nëna ime kishte vetëm një sy. E urreja atë... ajo ishte një siklet për mua. Për të mbajtur familjen ajo gatuante për nxënësit dhe mësuesit në shkollën time. Një ditë ajo erdhi të më takonte. U vura shumë në siklet. Si mund të ma bënte këtë gjë mua?! E injorova atë, i hodha një shikim plot urrejtje dhe u largova. Ditën tjetër në shkollë njëri nga shokët e mi më tha: -"haaaa, nëna jote e kishte vetëm një sy!" Pas kësaj desha të futesha në dhe i gjallë. Gjithashtu desha që nëna ime të zhdukej. Kështu që u përballa me të atë ditë dhe i thashë, "si mund të vish aty dhe të tjerët të qeshin me mua, pse nuk vdes më mirë?!!! "Nëna ime nuk u përgjigj.

Asnjëherë nuk mendova për ato që i thashë sepse isha shumë i inatosur dhe plot zemërim. Isha i pavëmendshëm ndaj ndjenjave të saj. Desha të largohesha nga shtëpia. Kështu që studiova shumë dhe mu dha një mundësi për të shkuar në Singapor për studime. Më pas u martova. Bleva një shtëpi timen. U bëra me fëmijë dhe isha i lumtur me jetën që kisha. Një ditë nëna ime erdhi të më vizitonte mua. Nuk më kishte parë prej vitesh dhe madje nuk kishte takuar as nipërit e saj. Kur u shfaq tek dera fëmijët qeshen me të. Unë i bërtita asaj. Si guxon të vish në shtëpinë time dhe të trembesh fëmijët e mi! "Shporru prej këtu! Tani!!!"

Dhe gjithë kësaj nëna ime iu përgjigj qetësisht, "Oh me falni shumë. Mund të kem ngatërruar adrese," dhe më pas u zhduk. Një ditë më erdhi një letër që fliste për një takim midis nxënësve të shkollës ku kisha qenë. Kështu që e gënjeva gruan që po shkoja në një udhëtim biznesi. Pas takimit i shtyrë nga kurioziteti shkova të shikoja kasollen time të vjetër. Fqinjët më thanë që ajo kishte vdekur. Nuk derdha asnjë pikë loti. Ata më dorëzuan një letër që ajo e kishte lënë për mua.

Letra thoshte: "Biri im i dashur, mendoj për ty gjatë gjithë kohës. Më fal që erdha në Singapor dhe tremba fëmijët e tu. U lumturova shumë kur e mora vesh që ti do të ktheheshe përsëri këtu. Por nuk do të kem mundësi që të ngrihem nga krevati për të të parë. Më vjen keq që kam qenë siklet i përhershëm për ty gjatë fëmijërisë tënde. Por dije...kur ishe shumë i vogël, pësove një aksident dhe humbe njërin sy. Si nënë qe isha, nuk mund të shikoja fëmijën tim që të rritej me një sy. Kështu...të dhashë syrin tim. Isha shume krenare që djali im po shikonte një botë të tërë, për mua, në vendin tim me atë sy. Me dashuri.... NËNA JOTE...”

Senad Maku

kush perket ne zemrat e nenave sesht kurr i shpetuar
e kam lexuar ket histori diku nje kohe me par e gfjera qe ndollin me te vertet kshu cdo dit

Mesazh i vjetr 08 Shtator 2011 23:08
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Aq jane jo po shkojne ..Vdiqem vapeeeeeeeeeeee

Schöne Grüße, ich vermisse Deutschland

Grüsse zurück Eria!
Wir vermissen dich auch Aber hier ist kalt geworden und es Regnet

Wie lange bleibst du noch?

...Edhe sot, pastaj nje fundjave e gjate pushim!

Mesazh i vjetr 09 Shtator 2011 07:59
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lindjedielli
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/07/2007
Vendbanimi: gjermani
Mesazhe: 94

une kam enderruar siku isha ne shqiperi dhe bente aq nxehte saqe kur u zgjova isha e gezuar qe jam ketu ku ste mungon freskia .

sikur te ishte sot data 10

Mesazh i vjetr 09 Shtator 2011 12:17
lindjedielli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lindjedielli Kliko këtu për të kontaktuar me lindjedielli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lindjedielli Shto lindjedielli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lindjedielli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Une kam enderruar sikur me ndiqte dikush per te me vrare.. e une vazhdoja t'i fshihesha. U zgjova ne oren 5 dhe shkova piva pak uje, qe te hiqja dhe mendjen. Me zuri gjumi dhe vazhdova po te njejten enderr, po kete here sikur i dhashe nje perfundim disi pozitiv. E habitshme. Me duket vetja regjizore endrrash ndonjehere.

Shelgu a te ta recitoj une nje kenge?

Mesazh i vjetr 09 Shtator 2011 14:50
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Mesazh i vjetr 09 Shtator 2011 15:07
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 363 364 365 366 367 368 369 370 371 [372] 373 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar