Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > "uNe dhe "tI" Vlerësimi i Temës: 12 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BELA E BUKUR
^^^^^^^^

Regjistruar: 06/12/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

Talking

Lol KENI , ERVISA , ROKE :D

UA po si se kisha pare une kete he ...hahahhalol hajde tani tja filloj Bela ison mbas Rokes ....

PA SA BUKUR MORE kENI
Kete vjershe ma ke shkruar
tu tregojme te tereve si jemi
si gjithmone te dashuruar :p

oh me fal tju prezantohem
si hera e pare qe po shkruaj
une jam bela bukuroshe
qe bej 20vjec edhe per dy muaj

EH tani ku e lashe
ah po tek vjersha ime
hmmmmmmm po tani cfare te them
jam zhytur ne mendime

te mendohem dhe do vij
per te shkruar ngjarjen tone
se tani per tani
po me pret Roku se u be vone

Mirupafshim i them temes
ju pershendet Bela me gjithe zemer ... lol

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 06:17
BELA E BUKUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BELA E BUKUR Kliko këtu për të kontaktuar me BELA E BUKUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BELA E BUKUR Shto BELA E BUKUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BELA E BUKUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Hajde bela pa ber ze
na trego nje e nga nje
te gjitha bemat pa nxitim
bashke me roken goxha trim

Mesazh i vjetër 08 Prill 2004 08:28
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Unhappy

Une dhe ti
si dy dashnor te marre
une dhe ti
si dy njerez me nje koke

Mesazh i vjetër 09 Prill 2004 02:13
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Plloshtan, te pershendes!!!!!!!!
Larg teje,
larg ëndrrave,
larg jetës.
Një lule e posaçelur
është vyshkur duke të pritur ty,
duart tua të buta,
të njoma,
të dashura

Mesazh i vjetër 09 Prill 2004 12:17
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

une dhe ti
ne nje çati
duke bere ha ha & ki ki

Mesazh i vjetër 09 Prill 2004 20:08
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Une dhe ti
dhe nata pa hene
une dhe ti
dita pa dashuri

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 00:56
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Eh Reni. si thua çkemi te re nga ti., si ke qene mire me shendet?!
Çfare ke bere ndonje gj te re o plako, do na thuash, je edhe ti me pashket, s'e une....!!!

Mesazh i vjetër 11 Prill 2004 01:00
volter
shpirt artisti

do te dalin poezite me temen une dhe ti...
o do te behet kijameti!!!????

Mesazh i vjetër 11 Prill 2004 01:04
white_genius
Hitman

Regjistruar: 18/01/2003
Vendbanimi: In front of a bullet
Mesazhe: 71

Ne syte e ty gjendet jeta gjendet dashuria,
ne trupin tend gjenden ethet e dhimbjes
ne ritmin tend prehet lumturia.

Mesazh i vjetër 13 Prill 2004 19:14
white_genius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të white_genius Kliko këtu për të kontaktuar me white_genius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: white_genius Shto white_genius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto white_genius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
albushe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 06/04/2004
Vendbanimi: .
Mesazhe: 49

"ti"- ja ka pasur gjithmone nje fytyre, edhe pse kane qene te ndryshme, problemi qendron tek "un"-i qe spo arrij ti jap nje fytyre, e me pas t'kisha mundesi te flisja per "un" & "ti" ...

Mesazh i vjetër 13 Prill 2004 19:29
albushe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të albushe Kliko këtu për të kontaktuar me albushe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: albushe Shto albushe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto albushe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > "uNe dhe "tI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar