Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Salvatore Adamo-Amour Perdu Amour perdu, amour perdu Nous reviendra comme le printemps Amour perdu, amour perdu Nous reviendra plus fort qu'avant ...... ........ ...... etc etc
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Soni - Te dua Ty " Tek ty jeton shpirt dashuria tek buzet e tua gjeta jete, kur me prek te them te dua jane te mia buzet e tua merre qiellin ta kam falur ...me merr......." etj etj....
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Pirro Cako-Ah moj dashuria ime
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 12/01/2007 Vendbanimi: Secret Garden Mesazhe: 4717
Nje nga kenget me te bukura Cyndi Lauper - Time after time :
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Cyndi Lauper - True colours :
Xhulit-Pirro Cako Nga dashuria ne qiell u shtriva Me kokë ne diell unë fjeta gjatë Dhe su pendova qe aq të desha Ndërmënd e kam të të dua prap
Nenat shqipetare ti ke ik prej vitesh asaj nuk i thahen lotet ajo mendon per ty ti je harru me shoket ke kap nje femer t'keqe sikur ke kap gjithe boten i ktheve shpinen nones asaj qe t'boni koken
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: brenda vuajtes. Mesazhe: 555
potpuri shkodrane (bujar qamili dhe mukades çanga)
__________________ ....i premtova vetes te mos hesht dhe heshtjes te mos flas.... s.o
Ardit Gjebrea "Por kur te jesh merzitur shume ne raft te librave kerko...... atje i fshhur do te jem une ne ndonje fjale a ndonje shkronj...." etc etc
Sonate "...rruges i trishtuar dikush po ecen ,nje i dashuruar dhe fare vetem.........." etc