dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487
|
Re: Leter vetes dhe atyre...!!!
Citim: Po citoj ato që tha Eria
Kaloi edhe një vit.
Tani kam të drejtë të shënoj edhe një vit më shumë në përshtypjet e mia për botën dhe njerëzit.
Kam të drejtë të them se i jetova në maksimum këto 365 ditë që shkuan.
Kaloi edhe një vit.
Një vit ndryshe, jo si gjithë të tjerët.
Një vit i mbushur me buzëqeshje dhe me njerëz të mrekullueshëm, që asnjeherë nuk më lejojnë të ndjehem vetëm, edhe pse kaq larg njerëzve që dua, larg familjes sime.
Një vit ku lotët shërbenin herë pas here, gjithmonë e më rrallë për të kthjelltuar shikimin tim, për të më hapur sytë që të shihja dhe vlerësoja gjithçka të bukur që më rrethonte.
Një vit ku si gjithmonë, humori im i mirë, më ndihmoi t'iu bëjë ballë shumë situatave, edhe të vështirave.
Një vit ku ndodhi kaq shumë, por edhe kaq pak.
Një vit gjatë së cilit listës së miqve të mi, iu shtuan shumë emra dhe shpirtra të tjerë.
Një vit që më tregoi se me stilin tim te jetës, të mbushur me optimizëm, me buzëqeshje dhe me dashuri për jetën do ia arrij të qëndroj me këmbë në tokë, edhe e fortë në themelet e mia, qofshin këto duke u tundur dhe provokuar, edhe nga tërmeti më i fortë.
E pra sot, po shënoj me shumë mirënjohje një vit tjetër, në jetën time, me gëzimin e pamatë, që mu lejua të jem e mikluara e fatit... e rrethuar nga kaq shumë dashuri dhe mirësi dhe mbi të gjitha ...e të mos ndjerit kurrë vetëm...as atëherë, kur vërtëtë kam qenë.
Nuk kam fjalë të falenderoj jetën, për gjithçka të mirë dhe të keqe që më ka dërguar në ditët e mia. I jam mirënjohëse për gjithçka.
Kam arritur të jem më e fortë, por edhe më e qeshur se më parë.
Kam arritur të njoh se kush vlen vërtëtë për mua dhe kujt duhet t'i mbyll derën në fytyrë.
Kam arritur të njoh miqtë e vërtëtë.
Kam arritur të kuptoj dhe besoj se mes miqve nuk ekzistojnë distanca,as kohore e as kilometrike.
Kam falenderuar çdo ditë e çdo natë jetën dhe Atë, për familjen e mrekullueshme që më ka falur, dhe për gjithë grimcat e dashurisë që më janë dhuruar.
Ndoshta e them shumë shpesh ''Faleminderit'' … por jam e lumtur vërtetë dhe e plotësuar me gjithçka kam.
Një vit më shumë, për të lënë gjurmën time, në sipërfaqen tënde botë.
Një vit më shumë ….dhe unë po prapë, njësoj...e njëjta....sepse Unë nuk mund të ndryshoj asnjëherë...!!!
Kjo jam unë! ♥
© E.
wowwwwwwww eria je e mrekullueshme
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|