kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha lost_soul
A ti je budalla per zotin.
E ha sapuni per djathe.
heh!? me lejo te flas si njeri vetem kyt rast o i bumbur.
e para: nese do ma japesh nje shpjegim te plote te fjales budall, une me sinqeritetin me te plote nese i pershtatem do ta pranoj se jam budall.jam shume i madh dhe kurr nuk e mohoj ato qe me duket te vertet ose e drejt.
e dyta: kam aq shume besim tek njerzit sidomos shqiptart atdhetart qe edhe po ma dhe sapunin dhe me thua, o Ilir haje pak kyt djathin! une pa asnje ngurrje apo dyshim do ta klafshoj njehere duke menduar se me dhe djath. besimi tek njerzit nuk quhet budallallek ne botkuptimin tim.
e treta: ti dhe gjithe forumi nuk e dini pse une me deadal kemi patur shume perplasje per 5-6 muaj. kta as nuk e kane sinqeritetin te tregojne pse me kane ardhur mbrapa per kaq kohe te gjate, dhe nuk tregojn kurre pse ka lidur kjo. ai eshte kalorsi i demokrates, edhe me fajin e saj i kam kerkuar falje. dhe tani si antar te vjeter me quajn cmendur, se une citoj ktyre kot. hah!!?
jam treguar shume i bute me deadal, e marr vesh se ky eshte dhe antar i vjeter ktu, dhe nderron emrat dhe pseudonimet, e quan veten vagabondi dhe rrugaci i forumit horizont. ku ta dija une i shkreti qe kam hy ne gjak me gangstjerin me te madh ne bote, (bote virtuale qe demokratja e quan Zot. s'i ta dija une kte?! duhet te ulja edhe une koken si ju te tjeret dhe tja beja qejfin sic ja beni ju, vetem e vetem qe tju lej rehat. eh! meqe punoj me shume ne shpi kam patur kohe edhe une...
per ket e quaj veten budall por me thuaj dicka qe nuk di?!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|