Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani...?
Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

... & :cigare !

.......... Persh!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 12:41
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Po pi kafe...po lexoj gazetat...po pres te shkoj ora 12

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 13:59
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lulja_1
E martuar!Hahaha.

Regjistruar: 17/02/2008
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 449

Po mundohem ti mbaj syt te hapur!Gadi vajti edhe orari i punes!

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 17:59
lulja_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulja_1 Kliko këtu për të kontaktuar me lulja_1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulja_1 Shto lulja_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulja_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

... Po haje.....dreke! mos qeshni, eshte e vertete. S'pata kohe te haja kur ishte dreka!

Mesazh i vjetër 31 Maj 2008 00:02
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sjara
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/04/2008
Vendbanimi: gjëegjëzë
Mesazhe: 173

si cdo mbremje marr pjese ne ndonje loje ketu.

Nese nuk gjej loje ne forum hap miniclip

Mesazh i vjetër 31 Maj 2008 01:02
sjara nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sjara Kliko këtu për të kontaktuar me sjara (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sjara Shto sjara në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sjara në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lulja_1
E martuar!Hahaha.

Po qes rruza ne pe!:lexim i shtypit

Mesazh i vjetër 31 Maj 2008 13:57
lulja_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulja_1 Kliko këtu për të kontaktuar me lulja_1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulja_1 Shto lulja_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulja_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha lulja_1
Po qes rruza ne pe!:lexim i shtypit

Po pi kafen dhe po lexoj forumin(lule car jane rruzat ne pe)

Mesazh i vjetër 31 Maj 2008 14:01
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
A ti je budalla per zotin.
E ha sapuni per djathe.

heh!? me lejo te flas si njeri vetem kyt rast o  i bumbur.

e para: nese do ma japesh nje shpjegim te plote te fjales budall, une me sinqeritetin me te plote  nese i pershtatem do ta pranoj se jam budall.jam shume i madh dhe kurr nuk e mohoj ato qe me duket te vertet ose e drejt.

e dyta: kam aq shume besim tek njerzit sidomos shqiptart atdhetart qe edhe po ma dhe sapunin dhe me thua, o Ilir haje pak kyt djathin!  une pa asnje ngurrje apo dyshim do ta klafshoj njehere duke menduar se me dhe djath. besimi tek njerzit nuk quhet budallallek ne botkuptimin tim.

e treta: ti dhe gjithe forumi nuk e dini pse une me deadal kemi patur shume perplasje per 5-6 muaj. kta as nuk e kane sinqeritetin te tregojne pse me kane ardhur mbrapa per kaq kohe te gjate, dhe nuk tregojn kurre pse ka lidur kjo. ai eshte kalorsi i demokrates, edhe me fajin e saj i kam kerkuar falje. dhe tani si antar te vjeter me quajn cmendur, se une citoj ktyre kot. hah!!?

jam treguar shume i bute me deadal, e marr vesh se ky eshte dhe antar i vjeter ktu, dhe nderron emrat dhe pseudonimet, e quan veten vagabondi dhe rrugaci i forumit horizont. ku ta dija une i shkreti qe kam hy ne gjak me gangstjerin me te madh ne bote, (bote virtualeqe demokratja e quan Zot. s'i ta dija une kte?! duhet te ulja edhe une koken si ju te tjeret dhe tja beja qejfin sic ja beni ju, vetem e vetem qe tju lej rehat. eh! meqe punoj me shume ne shpi kam patur kohe edhe une...

per ket e quaj veten budall por me thuaj dicka qe nuk di?!

Mesazh i vjetër 31 Maj 2008 16:08
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lulja_1
E martuar!Hahaha.

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Po pi kafen dhe po lexoj forumin(lule car jane rruzat ne pe)

Nuk dij ndryshe si i quajn por do perpiqem ta spjegoi pak!Jan te rrumbullakta kan nje vrim ne mes dhe jan gjera zbukuruese,vehen rreth qafe por perpara jan qendisur me to jeleket e nuseris!E kjo thenje eshte tek ne ne Kosove ,,KUSH KA NGE(kohe)QET RRUZA NE PE"Ndoshta dikush din ta spjegoi me kjart!

Mesazh i vjetër 31 Maj 2008 19:05
Vizioner
...ne Timon

Cfare po beni tani,tani...?

... Hic !!!

Ka ndonjeri ndonje sygjerim?

...... Pervec , :cigare & Forumit?

........ :flutur :flutur :flutur

Mesazh i vjetër 31 Maj 2008 19:16
Ora tani: 20:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani...?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar