Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

o shoqja thekthi te hongsha trendafilin e avatarit looool

hahaha avatari eshte 1 % i asaj qe jam orgjinal kshuqe....dhe pse lulja ime e preferuar eshte tulipani i bardhe ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 02:40
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ky cuni mos ka tel wind hahaha mos eshte e dashura eriuos moj na ke fut ne bela cunin ne ti ...ste rrin duret tu komentu ven e pa ven

hahahaaa jo mi jo ca ngataro erious ne keto muhabete as ka lidhje

po jo moj shok prej vitesh e ai komenton fotot e mia e une thjesht 1 fjali inocente thashe pa asnje kuptim tjeter

leje se eshte bere m... kala kam frik me hap facebook-un hahahaaa do me vij talgionia si e forta e lagjes hahahaa ej zot cme gjeti

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 02:41
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Ku i gjen keto femra mi shoqe...
Tani mos me bej te flas kot, thuaji ketyre qe ste njohin 1% si avatari jo mua ...mund te them me plot bindjen qe je 85%...

Mos ma vi re se jam per gjumesh...me ka kalu oraaaa...se modifikoj jo

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 02:45
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ku i gjen keto femra mi shoqe...
Tani mos me bej te flas kot, thuaji ketyre qe ste njohin 1% si avatari jo mua ...mund te them me plot bindjen qe je 85%...

imen ma shpjego shqip s eju francezet flisni me kode kush osh ma i mire avatari o une
shejtone ti ta kishe thene inocente goca sdo bahej xheloze ...prandaj prite apo skane nerva keci keto italianet hahaha po deshe ndihme kerko ...po ngaqe me the itali me shkoi mendja ke erius ...pse nuk eshte i fejuar ai ...

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 02:51
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

ragazze ika une se me doli 1 pune ma bofshi gjumin me endrra te bukra

noten

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 02:52
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

noten e mire ...ceci do iken ne ne se vajti vone ...une po iki ne disco imen te kercej gjithe noten ...ti car do besh ...

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 02:54
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
noten e mire ...ceci do iken ne ne se vajti vone ...une po iki ne disco imen te kercej gjithe noten ...ti car do besh ...

Naten biondina...Kodin do ta zberthej neser tu bafte moma tu bafte...m'baj gjum t'omel.

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 03:01
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anemone
Amygdala

Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644

Ka njeri ketu?

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 17:34
Anemone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anemone Kliko këtu për të kontaktuar me Anemone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anemone Shto Anemone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anemone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Ka njeri ketu?

Po e pi kafen ti? Hajde se po te shoqeroj dhe une.  Me pihet ne shoqeri kafja, se u merzita tuj e pi vetem.

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 18:32
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

nje amaro une se kafet me kane dale nga veshet sot

ckemi Deb

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2009 18:34
Ora tani: 23:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar