Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Gjeni keto Gjeagjeza.. Vlerësimi i Temës: 25 votime, mesatarja 3.84.
Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
white_angel
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 06/12/2003
Vendbanimi: WHRE ANGELS ARE
Mesazhe: 31

OK KENI.MIREMENGJES. ME THAJ KUSH ESHTE I PANJOHURI I LETRES

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2003 20:38
white_angel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të white_angel Kliko këtu për të kontaktuar me white_angel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: white_angel Shto white_angel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto white_angel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

hirushe

hej hirushe je shume e mire flm te perqafoj
o white_angle edhe pse je pa rradhe po une po mundohem ta gjej gjezen tende. mendoj se eshte derguesi i letres pasi shume here derguesi behet i ditur vetem ne zarfin qe poston.

I dashur white_angel
une jam mire me shendet e bla bla.......

dergon : arsona

merr: white_angel

he mo e gjeta
e di qe se kam gjet po mo me thuaj je ke fut kot arsona ok

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2003 22:05
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
white_angel
Anetar i pa konfirmuar

Thumbs down

dear ARSONA

JAM GIRLNUK E KE GJETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2003 22:39
white_angel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të white_angel Kliko këtu për të kontaktuar me white_angel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: white_angel Shto white_angel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto white_angel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
white_angel
Anetar i pa konfirmuar

Smile

AH MOJ ARSONA

ARSONA MEQE QENKE NE USA.QENKEMI KOMSHIJE MBASE.
PO NUK E KE GJET.MUNDOHUNI.KA TE BEJ ME JOVAN BREGUN

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2003 22:43
arsona
Veteran ne forum

hahahaha

o white_angel po cne mendja der atije ty re
Jovan bregu
po moj shoqia liri dhe shoku perikli letren e hodha une ( jovan bregu)

nje miku i juaj qe ja u do te miren!
po kush eshte ky miku se?

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2003 23:18
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

Regjistruar: 06/11/2003
Vendbanimi: ime per ime uk
Mesazhe: 302

white-angel
un mendoj qe eshte

per mua rradhen e ka
arsona

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2003 23:29
asnjeans nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të asnjeans Kliko këtu për të kontaktuar me asnjeans (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: asnjeans Shto asnjeans në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto asnjeans në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

lol o asnjeanes

hej po shyqyr qe sme thirre texas ....haha po nga ma gjete kete arizona mo aman nejse i like 2 live there

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2003 23:56
BELA E BUKUR
^^^^^^^^

Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

Smile

faleminderit !

pershendetje te gjitheve ! Ju falenderoj shume nga zemra per mirese ardhjen tuaj qe me bete dhe jam shume e gezuar qe bej pjese dhe une ne kete forum .a BIG BIG HUG for everyone ! ah po tani sa per gjeegjezen eshte shume special per mua sepse kam kujtime shume te bukura po jua them ; isha ne klasen e dyte dhe isha shume e emocionuar se isha ftuar ne nje emision femijesh ne televizion dhe do te pergatisja nje gjeegjeze Ai emisioni ishte me teta Pavlinen quhesh dhe une isha shume e gezuar se do takoja teta pavlinen . Me falni nese e zgjata pak si shume , gjegjeza eshte kjo; OROLINGA TOROLINGA NA VJEN MIKU PA OPINGA ??? GOOD LUCK! ps; ...sa per dijeni ata kalamajte atehere nuk e gjeten dot , Te lutem shume o keni po e gjete mos e thuaj per nje here se e di une ti je si ai jovani i tmerrshem ha ha ha BELA !

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2003 10:03
BELA E BUKUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BELA E BUKUR Kliko këtu për të kontaktuar me BELA E BUKUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BELA E BUKUR Shto BELA E BUKUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BELA E BUKUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

hej bela

mendoj se eshte bebja e fshtjelle lyrek
he e gjeta?

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2003 10:34
BELA E BUKUR
^^^^^^^^

Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

Thumbs up

Per Arsonushen !

Bravo arsona e gjete ! Ajo ishte (...dhe une thashe se e kisha shkruar gabim dhe do ta ndryshoja sonte .....hi hi !)Tani besoj e ke rradhen ti ..... Bela

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2003 06:00
BELA E BUKUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BELA E BUKUR Kliko këtu për të kontaktuar me BELA E BUKUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BELA E BUKUR Shto BELA E BUKUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BELA E BUKUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Gjeni keto Gjeagjeza..

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar