Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Rrush Shqiprie

Bo ja kam harruar shijen rrushit te Shqiprise sa me ka mare malli
Sidomos per eren qe ka papa
Mua me ka shkrua mendja per ca Turshira sidomos "Speca te mbushura me salce kosi" hemm Yammy

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 18:12
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Mizza te paska zene hasudja ty me duket se nuk po e komandoke dot Fjalorin !!
Po e ha hasuden mizke dhe eshte shume e mire !! Pastaj ka rendsi qe eshte ushqim Shqiptar sepse kjo teme per kte pune eshte hapur. Dhe varet mbase ajo tezja jote nuk ka ditur ta beje mizke Nuk eshte gjelle fshataresh eshte e perdorur shume ne Shqiprine e Mesme !! Dhe Fshataresh te ishte ska shume rendesi sepse spo bejme Politike ktu !!
Flm shume qe do me kishe sillje nje cope po zere se e hengra.
PS: Ju Lutem permbahuni Temes dhe jo Ofendime ne gatimin tone te Mrekullueshem Shqiptar !!!!

epo sorri se un nuk jam nga alb e mesme jam nga DOWN south
edhe nuk ham ato lloj ushqimes nejse nese ti pelqen ate haje nuk po te ndalon njeri mos ta hash 9mos ma mer per keq)

mua me ka mar malli per byrek me gjiz

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 19:13
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Mizke ,

Nejse megjithse ste kuptoj me ate( 9mos) e ha apo cfare po flet spo te kushtoj shume rendsi pergjigjes tende !!
Vetem doja te Terhiqja Vemendje qe te Respektosh Temen here Tjeter kaq kisha !!

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 19:30
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Ahhhh per nje imam bajalldi.....ose turli mmmmm u pa puna duhet me fillu me msu me gatu

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 20:28
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

S'me ka ngel merak per asgje

Sic ju kam treguar duke jetuar me familjen nuk me ka ngelur asnje gatim tradicional shqipetar pa provuar,pervec fergeses se TIRANES (QE NJE ELBASANLLIE THOTE ESHTE E JONA).Ka pak emra gjellesh te cilat nuk i kuptoj,si psh pacamur apo ndonje tjeter te cilat ne jug mund te thirren me emer tjeter qe nuk ua kam iden e kush jane,Para disa ditesh ime shoqe ishte ne Itali me djalin dhe kur u kthye na solli disa pete te pergatitura me te cilat na beri nje LAZANJE qe te lepije gishtat.E pelqyem te gjithe.Blejme dhe bejme edhe ketu por italanka ishte vertete shume e mire.Breshkaxhinjte njihen ne te gjithe boten per pergatitjen e pastave.Darma do beje mire te rrije afer mamit te mesoje se si te gatuash,nqse jeton me familjen aty ne USA,qe te behesh nje grua nikoqire e jo te hash rrugeve patate me cipenje se bashku me burin tuaj sic i shikojme ju dhe ne se bashku aty ne amerike apo ketu ne Angli ose diku tjeter.Nuk ka asnje siguri per shendetin te ushqyerit me me fast food-et e rrugeve.Ky eshte mendimi im.
Nuk dua ta vazhdoj diskutimin e mesiperm se nuk ka me lezet,por une flas nga praktika jo teorikisht my darling.Darma nje kenge e vjeter qytetare nga ana thote:Kush kerkon vajza <<dovleti>> ka plote keyeqyteti...etc.Dovleti eshte ne turqisht dhe ka kuptimin,vajza te zonjat dhe me kulture ne te gjitha drejtimet.Do you understand me?Ju realizofshin gjithe endrrat tuaja vajza shqipetare!VLORA

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 21:22
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Kam bere dy tre gabime ortografike ne shkrimin tim por koptohet per se eshte fjala.Me respekt IQVlora

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 21:26
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

hahahahah degjo e dashur pse mendon ti se kena njel beqe neve....se po te ishim vajza dovleti aha na kishin marre me kohe
Sa mire do ishte te qendroja prane familjes por ce fati e ka dashur te largohesha qe 18 vjece dhe nje zot e di ne do jetoj me prane tyre(gjithsesi jeta eshte e gjate)
Une nuk di te gatuaj po kur them nuk di te gatuaj NUK DI ( ne meshire te fatit ) ka disa embelsira qe i qaj po kaq ....uuu edhe berxolla byfteqe ja kam marre doren mire
Puna eshte jo se nuk kam dashur une te mesoj sepse nuk me pelqen por kurre nuk e kam gjetur ate pak kohe qe te gatuaja te merrja nje liber e te beja dicka vete sepse ne te shumten e rasteve me mire ate pak kohe e kaloja duke lexuar dicka apo dhe thjesht duke fjetur...c'eshte e verteta jeta nuk eshte bace me lule dhe mbi te gjitha kur je vete ali vete kadi ....keshtuqe gatimi nuk ka qene prioritet ne jeten time.....Pastaj nuk e ke marre vesh ti une kam nxjerre shpallje "burrin e dua vetem kuzhinjer"
E dashur te ket dashuri por gatimi mesohet ...pastaj une do behem e pasur do marr kuzhinjere personale (ehhh endrra ne diell thuaj ) po hajt mo se dhe ne nuk do vdesim per te ngrene jo ....

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 21:53
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

hahahahahaha, Darma a ta gjej i Shkodran Guzhinier, vec se asht qefli i madh dreqi
e ke king mu pa, ahhaahahahahahahahahahaha!Po deshe te njoftoj me te,
asht 30 vjec vetem, pak i madh noshta per ty dushe!

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 22:49
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Jo mi se per mu qeka tamom dreqi po ce do qe e kena fut i shkodrone ne shtepi(vllai te fejuaren e ka nga shkodra)....ti bejme dy thu aa ....kan me na e mor kalane ka mrena masnej

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 23:15
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Me thën të drejtën më ka marr malli për i tavë me qep edhe me peshk, hmmmmmmmmmmm sa e shijshme që ësht.....

Mesazh i vjetr 15 Tetor 2005 23:41
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar