Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
duhet ber dicka po si kam shume mir punen me pronarin e dyqanit ngaterrim telash dicka pun dritash pra
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha dylan duhet ber dicka po si kam shume mir punen me pronarin e dyqanit ngaterrim telash dicka pun dritash pra Pa he si eshte kjo pune? Do ndihme dylan?
Citim:Po citoj ato që tha dylan duhet ber dicka po si kam shume mir punen me pronarin e dyqanit ngaterrim telash dicka pun dritash pra
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Pa he si eshte kjo pune? Do ndihme dylan? shume flm shelgu po smund te besh dicka kalojne ca dit kalon ajo cdo gje behet ok regullohet dritat fundja dhe me qirinj ehste me moderne
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Pa he si eshte kjo pune? Do ndihme dylan?
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Pa he si eshte kjo pune? Do ndihme dylan? Gati eshte shelgu dylan, i rregullon dritat shpejt Ta sjell rrymen
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Gati eshte shelgu dylan, i rregullon dritat shpejt Ta sjell rrymen e shof dallohet shoku i mir gjithmone ne ndihme
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Gati eshte shelgu dylan, i rregullon dritat shpejt Ta sjell rrymen
Naten forumi. Gjume te embel, te gjithve.
Regjistruar: 27/06/2007 Vendbanimi: ...prapa diellit... Mesazhe: 3492
!Naten e mire o vizioner --Gjume te embel...
__________________ Cdo gje shqiptare esht e dashur per mua
Regjistruar: 16/02/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 823
duke pritur Irenen, qe mos ardhte me mire! ( ah sikure te mos na ikin dritat, gjysma e se keqes do te ishte!)
po lexoj ktu juve e me duket sikur llimbja e krytit ne vend te me shtohet me kaloi advilat e mir bejn prov kur duan
Po shof tv tek FOX 5 ---- Hurricane Irene ..po vjen ..... tere nerva e xhindosur.... --..........duket sikur po sjell mesazh nga Ferri..... Fox 5 ,Tani po jep Time Sqaure ..... eshte komplet i boshatisur