Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Nga jeni ju??
Berat
Durres
Elbasan
Fier
Gjirokaster
Kavaje
Korce
Kruje
Lezhe
Lushnje
Permet
Pogradec
Sarande
Shkoder
Skrapar
Tropoje
Tirane
Vlora
Ne nje rreth tjeter qe nuk eshte permendur
Kosova
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Kurioziteti i dyte (sa kurioz qe jam eeee... ) .
Ku e ke konstatuar ate mburrjen e korcareve? Dhe a eshte e pranueshme kjo mburrje ne ate mase qe ti e ke pare?!

Peace!

Ketu ne Amerike ku jetoj i njojta me shume se kurre korcaret, dhe mburrja e tyre nuk eshte fare e pranueshme ne masen qe une e shoh ketu.  (E kam fjalen per korcaret safi dhe jo ata te tirancuarit :p e Tiranes prej vitesh, se atyre u heq kapellon une, i kam patur aq miq sa nuk i nderroj me miq te rinj)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Janar 2008 21:41
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Ketu ne Amerike ku jetoj i njojta me shume se kurre korcaret, dhe mburrja e tyre nuk eshte fare e pranueshme ne masen qe une e shoh ketu.  (E kam fjalen per korcaret safi dhe jo ata te tirancuarit :p e Tiranes prej vitesh, se atyre u heq kapellon une, i kam patur aq miq sa nuk i nderroj me miq te rinj)

Nuk kam te njejten pershtypje! Perkundrazi!

Une do te thoja se ata te "Tiranizuarit" jane me berrnut...

Une jam i bindur se:
Korcari nuk krahasohet me asnje tjeter! Jane njerez te kultivuar, elegante, qytetare, me shume se kushdo tjeter!

p.s : ti sikur jetoje ne Sauk?! Kur shkove ne USA?!

Mesazh i vjetër 22 Janar 2008 22:17
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Nuk kam te njejten pershtypje! Perkundrazi!

Une do te thoja se ata te "Tiranizuarit" jane me berrnut...

Une jam i bindur se:
Korcari nuk krahasohet me asnje tjeter! Jane njerez te kultivuar, elegante, qytetare, me shume se kushdo tjeter!

Eej mikoooo, ne qofte se do te flasesh me ironira, ironine e di me mire se ty une ok?????  Ka shume nga Sauku qe kane shkuar ne USA djalo dhe une jam nje nga ato saukset .

Ne qofte se je korcar dhe pa dashje te kam ofenduar, mos harro pseudokultivizmin, pseudoelegancen, dhe pseudoqytetarizmin, se per mua as Korca dhe as Gjiorokastra jane qytete, por vecse qyteza te vogla, thjesht nje Down Town i vogel per krahinat e tyre.

Urime per postin e ri, nuk e dija qe je bere moderator.

Suksese

cdo njeri ka te drejte te jape mendimin e tij, por nuk do te thote se cdo mendim eshte i vertete..............right??????

Mesazh i vjetër 22 Janar 2008 22:34
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:

Eej mikoooo, ne qofte se do te flasesh me ironira, ironine e di me mire se ty une ok?????  Ka shume nga Sauku qe kane shkuar ne USA djalo dhe une jam nje nga ato saukset .

Ne qofte se je korcar dhe pa dashje te kam ofenduar, mos harro pseudokultivizmin, pseudoelegancen, dhe pseudoqytetarizmin, se per mua as Korca dhe as Gjiorokastra jane qytete, por vecse qyteza te vogla, thjesht nje Down Town i vogel per krahinat e tyre.

Urime per postin e ri, nuk e dija qe je bere moderator.

Suksese

cdo njeri ka te drejte te jape mendimin e tij, por nuk do te thote se cdo mendim eshte i vertete..............right??????

Shiko se sa ka te beje nje "smiley" i ketij tipi psh

shembull :

une shkruajta keshtu :
Ne vend qe te shkruaja keshtu
p.s : ti sikur jetoje ne Sauk?! Kur shkove ne USA ?!

Ne kete menyre u keq-kuptuam!!!
Nuk kam per deshire te beje ironira te tilla... per me teper te drejtperdrejta!!!
Nuk jam aq naiv sa te behem pre' e pseudo-elegances (kesaj radhe smiley-n e vendosa )

Degjo, se u trash pak si teper ky muhabet...!
Une kam shume respekt per Korcaret, te cilet mendoj se jane pjesa me perfaqesuese e Shqiperise!
Vete nuk jam korcar (mamane kam Korcare, babane Beratas dhe vete kam lindur ne Skrapar)!

Pastaj... ky eshte opinioni im tek i fundit!!!
Sikurse ty Gjirokastra dhe Korca nuk te duken qytete (brena mundesive shqiptare)
edhe une mendoj se Tiranasit jane pjesa me e madhe fshatare dhe shallvarexhinj!
(pak e forte kjo , priten reagime tani... ?! po jo... )

Ciao

Mesazh i vjetër 22 Janar 2008 22:51
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Kotke e dashur, u be kohe qe sjemi pershendetur - shpresoj qe ky vit te t'kete gjetur ashtu siq ke shpresuar! Te puth

Sa per temen, un jam nga shkodra dhe domosdo qe them se eshte me e bukura nga te gjitha qytetet e tjera te shqiperise sepse aty me ka lindur koka dhe e dua ate vend, por ama nuk mundem te mos dua edhe qytetet e tjera (edhe pse beratasit jo fort shume). exsperiencat personale te qojne ne konkluzione! 

Mesazh i vjetër 22 Janar 2008 22:54
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Vete nuk jam korcar (mamane kam Korcare, babane Beratas dhe vete kam lindur ne Skrapar)!

Ciao

Epo thuaje te shkreten bre burre, se te gjithe nga fshati i nenes anojne tek e fundit :p

Une kur permend tironsit, nuk e kam fjalen per tironsit e Qazim Mulletit me citjane dhe me tepsi mbi koke, , por per ata te ardhurit nga krahina te ndryshme te Shqiperise.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2008 23:00
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:

Une kur permend tironsit, nuk e kam fjalen per tironsit e Qazim Mulletit me citjane dhe me tepsi mbi koke, , por per ata te ardhurit nga krahina te ndryshme te Shqiperise.

Ma fute me duket...?!

Mesazh i vjetër 22 Janar 2008 23:09
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

Enigmaaaaaa!

Fieraket, kane humor, po e mendoja keto dite... me kane dale 3 cope te lezetshem gjate jetes sime te gjaaaate. :p

p.s. edhe s'jam fierake, sa per dijeni! :p

Mesazh i vjetër 22 Janar 2008 23:24
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:

Tironse gjenerate e dyte , por me origjine gjirokastrite

nuk di si jane e gjithe gjirokastritet, po e kam nje shok ne arizona, nuk ka shqiptar me humor me te bukur e te holle se ai, edhe shume inetligjent, ky ishte messazhi i fundit qe kishte lene. o ilir, o gjigant, o kalores, o flori, po ku humbe ti o burr i theut se na mori madhi, as nuk vjen ma ne arizona te vizitosh shoket qe ke tu. po hajde del o vlla, nqfse ske para ti nisi une do, vetem hipi makines e del pak knej. (kam pas jetuar ne arizona me shume kosovar edhe me albin gjirokastrit, kujtimet me te mira, humor perdite).hahah.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 00:43
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
THe_AnSwEr
unknown

Regjistruar: 08/06/2003
Vendbanimi: California
Mesazhe: 681

yyy sa shume korcare. rofte korca

Mesazh i vjetër 24 Janar 2008 08:35
THe_AnSwEr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të THe_AnSwEr Kliko këtu për të kontaktuar me THe_AnSwEr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të THe_AnSwEr't! Kërko mesazhe të tjera nga: THe_AnSwEr Shto THe_AnSwEr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto THe_AnSwEr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar