IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Re: crazy answer....
[QUOTE]Po citoj ato që tha Enya
"..Sigurisht qe edhe mund ta kem takuar dashurine, por edhe mund te mos e kem takuar deri tani, edhe mbase nuk do kem fatin e mire ta takoj ndonjeher. "
por, dashurine mund ta pershkruaj si nje rrenqethje mishi qe vjen kadal- kadal neper dejet e gjakut te trupit tend e te ledhaton eshtrat, te pervelon gjoksin, te vezullon mendimet, te jep buzeqshje feminore ne fytyre e te ben very active. Hmmm, cilen dashuri thua te kem ne medje tani? Dashurine qe jetonte brenda meje,e cila pelciti dyert e avullta frymore te zemres sime e u shnderrua ne ma te bukrin kujtim? Apo ishte ajo dashuria qe une kurre s`arrita t`ja shijoj lengun e puthjeve te buzeve ma te ambla se majlti pranveror? Apo eshte kjo dashuria qe me ngre nervat embelsisht, me acaron , me verbon e me terbon, me ngacmon mendimet, me lodh shikimin e mbremjes se pagjume e me ven ne loje sipas deshires se saj, e ndersa une pretendoj t`ja zbukuroj vetes, dhe e kthej ne nje therrime versus asaj ma te madhes dashuri qe avulloi, qe u shkri...qe ra.. qe u tret...qe nuk e di nese vertet kishte shpirt ,apo nese vertet dha` shpirt e nese vertet jeton diku ne tjeter zemer, ne tjeter buzeqeshje, ne tjeter rrenqethje mishi, ne tjeter trup. Kete une e quaj DASHURI.
ENYA. [/QUOTE
Ju keni dashuruar,por nuk ju kane dashuruar.