Regjistruar: 15/02/2012 Vendbanimi: Skandinavia Mesazhe: 523
duhet te jete e bukur...cope femer si themi ne matane kufirit....
__________________ Dashurohem ndersa tjetra lendohet dhe vuan.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
E imagjinoj me mjeker
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo E imagjinoj me mjeker Dulsi, kam nje imagjinate qe c'te te them.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo E imagjinoj me mjeker
Lere mos e thuaj se s'kam as ku te ulem tani.. Me nje imagjinate qe c'te te them e imagjinoj
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Lere mos e thuaj se s'kam as ku te ulem tani.. Me nje imagjinate qe c'te te them e imagjinoj Jo, jo mos u ul, edhe kshu drejt mire je, vetem kthehu pak si onash. Se mos me imagjinosh me mjeker se s'e dua veten. Puuu cfar ylli mor amon
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Lere mos e thuaj se s'kam as ku te ulem tani.. Me nje imagjinate qe c'te te them e imagjinoj
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Puuu cfar ylli mor amon E boll u pe ne pasqyre se e morem vesh.. Me mustak e imagjinoj.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Puuu cfar ylli mor amon
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo E boll u pe ne pasqyre se e morem vesh.. Me mustak e imagjinoj. Ajkenimejxhenmajselfwithmustak. Si tja bej hundes thuaj!
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo E boll u pe ne pasqyre se e morem vesh.. Me mustak e imagjinoj.
Imagjinaten shelgu, per cfare e ke? Njeri baballek. Per hunden.. po mbyllim nje sy..
Anon nga shumica, e dobet ne vendimmarrjeje
Me goxha imagjinate qenka dhe ky..