Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ajo e fundit iliriusa e ka mire ne qe bejme llogje ketu na marin per te cmendura apo jo ?

Ajde grup qe behemi ajde po degjo po na solle wolfin shejtonia nuk vjen he shejtone :p

Une jam ne humor me shakate kryevepra qe na solli shejtonia sot 

Pse cfare e di shejtonen ti "psari"= peshk
Nuk pickohet kollaj ajo Eshte peshkaqen

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:15
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Moj Ana mos na lesh fare ne kembe se s'do kete vend as per tu shtrire perdhe me listen e futbollit ahhahaahahha po imagjinoj personat qe u permenden ajdee gallate ajdeee imagjino roken dhe shejtonen ne nje dhome ahahahahaha e permbysen shtepine Ju kam xhan !!!!!

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:15
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

roken? nuk ebsoj se vjen. po erdhi do e ve te flere me shoqen e dhomes me Alenen se e ka krevatin dopjo ajo dhe ka dhomen e vet :p

un jam vetem per pijama party s'ka meshkuj vetem ne femra qe te flasim lirshem

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:18
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Hej po mire pse nuk i hypni avjonit t ebeni nje turne ketu ne Ceki juve guiden e keni te siguruar, te fjetmen( po fjetem) te gjitha pertoke . apo nuk eshte ngrohur koha tani. ke lezet te ulesh buze Vltaves e te pish kafene.

Mos na lut shume ti neve, se s'ke pas te besh me te cmendur Americe.
Nje te thene nje te bere, sidomos ne te treja ketu i kemi vezet gjithmone te ngrohta
Prandaj shtyhu nje cik dhe mos me trego token mua, ne toke te flesh vete

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:18
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Normal une krevatin ja liroj miqve gjithmone, por meqe eshte tek atehere i bie te flesh vetem ti. Une enigma shejtonja keila poshte e bejme lloqe

Modifikuar nga Klodel datë 27/04/2006 ora 21:50

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:19
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

do rrini urte ju se po erdha edhe une pastaj........

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:20
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

po kjo ore, ne shesh thot! Si nuk te vjen turp njehere? Pa shikohu ne pasqire nese ke guxim?

Une llogjet i bej qe nga krevati, faleminderit. Fotbollo - do veshesh minin ti?

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:23
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

HAahahahh Ana ku do na i degdisesh Roken lere roken atje ne mes te dhomes do frymezohet rokia ne oren 1 te nates esshte si ore me zile atere kurdiset

Neri te jete nje dhome ku gjysma te jete e mbushur me femra dhe te kete qetesi beehhhh si zor

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:23
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
do rrini urte ju se po erdha edhe une pastaj........

Si te harrova une ty patrioto, po me ka shpetuar edhe Amoxili (megjithese nuk eshte i urte si Iliriusa)
Bej gati nje ring boxi Ana dhe te na ftosh edhe Janullaton. Do jete e madhe te shohesh nje ndeshje boxi te tille:

AMOXIL-JANULLATOS

Baste qe kane per te rene ne toke

Na duhet te zgjedhim nje arbiter te mire :p

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:24
~Enigme~
Simplexity

Ueeee me keqkuptuan shiko ku e kini mendjen une e kisha per shakate nuk e di une ku je vete juve mendia
Pasqire moj Pasire kush eshte me e mira une apo kjo qe reflektohet Kjo qe reflektohet tha pasqira

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 21:25
Ora tani: 20:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar