Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ndersa mua me ka marre malli per nje djathe te zier si ma bente gjyshja ne Shqiperi I miss her too

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 23:53
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Djath i zier kete se kisha degjuar ndonjere (nga cila krahine) iii sa me haen ca fiq sa te mire qe jane sidomos ato te medhenjte me shume fara ....ehhhhh

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2005 07:07
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Demo mos do te thuash djath te ferguar??????:p:p:p:p

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2005 16:14
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Nuk e kam dijt shpalljen tuaj...

Darma une te kam ba qefin kur kam permendur ate vargun popullor,sepse kam thene realitetin sepse vajzat tironse kane qene te bukura si yje .Ato jane dalluar ne cdo aspekt te jetes,por jo se te tjerat kane ngelur mbrapa.Mami dhe babi ta paskan siguruar jetesen,prandaj kur i ke kushtet jetoje dhe gezoje ate me te gjithe te mirat e saj.U befsh nje shkrimtare ose shkencetare meqe lexon kaq shume!Shoqnia nuk te len ne balte edhe per ata gjona qe ju keni nevoj.Me sa kuptoj juve ju ka marre malli si per familjen ashtu edhe per ato gjellet e mira shqiptare qe mami jot gatuante per ju.Ishalla u bashkofsh me familjen dhe ta shijojsh gatimin shqiptar ulur ne tryeze se bashku me familjen!

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 18:17
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Mua me ka marre malli per speca te mbushur me gjize. Keta specat e ketushem e kane lekuren si sholle kepuce dhe nuk kane shije fare, ndersa gjizen s'e gjen ne asnje dyqan!!!
Kete receipt e shijoj vetem per Krishtlindje dhe Vit te Ri kur jam ne Shqip!!!Me zor po pres te shkoj.....

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 19:04
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Me ka marre malli per nje kima me qep....

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:02
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Re: Nuk e kam dijt shpalljen tuaj...

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Darma une te kam ba qefin kur kam permendur ate vargun popullor,sepse kam thene realitetin sepse vajzat tironse kane qene te bukura si yje .Ato jane dalluar ne cdo aspekt te jetes,por jo se te tjerat kane ngelur mbrapa.Mami dhe babi ta paskan siguruar jetesen,prandaj kur i ke kushtet jetoje dhe gezoje ate me te gjithe te mirat e saj.U befsh nje shkrimtare ose shkencetare meqe lexon kaq shume!Shoqnia nuk te len ne balte edhe per ata gjona qe ju keni nevoj.Me sa kuptoj juve ju ka marre malli si per familjen ashtu edhe per ato gjellet e mira shqiptare qe mami jot gatuante per ju.Ishalla u bashkofsh me familjen dhe ta shijojsh gatimin shqiptar ulur ne tryeze se bashku me familjen!

FLM per urimin te hengert goja mjalte ishalla
Do te shtoja dicka jo per te vazhduar kete diskutim... thjesht per te te bere te ditur se nese mami dhe babi do te ma kishin siguruar jetesen atehere as per doren e mamase time nuk do me kishte marre malli se do isha prane saj por fati e dashka qe ta siguroj vete qe ne nje moshe te re ndaj dhe e ndjej mungesen e ushqimit shqiptare....se jeta keshtu e ka dikush zgjedh te jet amvise dhe dikush zgjedh te kete karrjere asnjera nuk bie me posht se tjetra thjesht menyra te ndryshme jetese....

Po si goce e mencme tirone qe jom ..ja kom lone ne dore Sykaltres te ma gjej nje kuzhinjer qe te bi dhe une rehat e t'ju ftoj ju te tereve per darka e per dreka

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:10
Lela_Dr
** dream **

Hahahahaha Darma une se leshoj kollaj Kuzhinjerin tim...

Meqe doli llafi per burre kuzhinjer......Te pelqen nje Kizhinjer Durrsak se eshte akoma beqar..

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:18
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Mua me ka marre malli per speca te mbushur me gjize. Keta specat e ketushem e kane lekuren si sholle kepuce dhe nuk kane shije fare, ndersa gjizen s'e gjen ne asnje dyqan!!!
Kete receipt e shijoj vetem per Krishtlindje dhe Vit te Ri kur jam ne Shqip!!!Me zor po pres te shkoj.....

Mundohu te blesh speca te gjata dhe te holla, me ngjyre jeshile te celur "speca Italiane i quajne ketu ne Americe" dhe gjizen mund ta zevendesosh me ricota cheese.

Good luck

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:19
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Kela keshtu vepromje edhe ne ne Itali, speca te gjate dhe te holle dhe ricotta. Por ki kujdes se ricotta italiane eshte pak e embel dhe duhet ti hedhesh pak kripe, piper dhe pak voj ulliri dhe je ne rregull ( del tamam si gjize)

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:23
Ora tani: 17:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar