Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jo kam degju kur thone te hongsha grurin ose hallven hengre ashure sot? Jo akoma kur te shkoj ne shtepi do ia kerkoj kojshijes po taven e kosit e pelqen?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jo kam degju kur thone te hongsha grurin ose hallven hengre ashure sot?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
vetem ate qe ben Biondia ha une ty te pelqen imam balljadia?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil vetem ate qe ben Biondia ha une ty te pelqen imam balljadia? ajo ballajdia eshte c'eshte edhe musaka nuk eshte keq. E se e gjeta nje pyetje per ty motra: nallanet e gjyshes te kujtohen?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil vetem ate qe ben Biondia ha une ty te pelqen imam balljadia?
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ehe kam ngrene ke degjuar kur thone te hongsha burekun? sispecialitetalbanaismalypinshpeshpojamkorrnace o AD tputh cik?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ehe kam ngrene ke degjuar kur thone te hongsha burekun?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil vetem ate qe ben Biondia ha une ty te pelqen imam balljadia? Me pelqejne me shume patellxhanet e mbushur.. Te ka pelqyer puthja jote e pare? (eh..)
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Te ka pelqyer puthja jote e pare? (eh..) Eh vertet. Si ishte koha ate dite?
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Te ka pelqyer puthja jote e pare? (eh..)
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Eh vertet. Si ishte koha ate dite? Diell.. vape.. Nuk me the, ishte ne lartesine e imagjinates tende?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Eh vertet. Si ishte koha ate dite?
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Diell.. vape.. Nuk me the, ishte ne lartesine e imagjinates tende? E lagur ku ka imagjinate ne ato momente. Te bucasin veshet Ai me i gjate nga ty ishte apo me i shkurter?
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Diell.. vape.. Nuk me the, ishte ne lartesine e imagjinates tende?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E lagur ku ka imagjinate ne ato momente. Te bucasin veshet Ai me i gjate nga ty ishte apo me i shkurter? Me i gjate.. (Sa te zhurmshem jeni.. ja psh femrat thone "fluturat ne stomak" ) Cila eshte zhurma qe te ngre nervat me teper?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E lagur ku ka imagjinate ne ato momente. Te bucasin veshet Ai me i gjate nga ty ishte apo me i shkurter?
Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Shiu I ke lare dhembet sot?
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.