roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397
|
Re: Dua ti njoh me mire FEMRAT. SI ????
Citim: Po citoj ato që tha Pitkini
Nga femrat spara kam shume haberl. Jo se jam shum keq por kur jam dashuruar me ka dale huq. Sepse mbi te gjitha nuk kam shume guxim ta propozoj (se ashtu jane rrethanat.). Si ta rrit kete guxim ???
Pastaj problem mendoj eshte se femren nuk e njoh shume mire. A ka ndonje liber qe te me tregoje mbi femren (kenaqesite, sjelljen etj etj), ose nje liber ku ne titull te beje pjese "suksesi ne dashuri".
Mire do te ishte sikur ndonje femer e forumit, e shkathet, pak psikologe te me "kaliste" pak me emaile ose ne MSN.
Ky eshte nje problem i madh me mua sepse me ka ndikuar ne cdo fushe te jetes sime. Tash nuk kam as vullnet, nuk mesoj ne mesime, jam si i ploget etj etj etj vetem se nuk kam shum guxim me ja thene propozimin.
Gjithe te mirat...
Mos u merzit vella.ja erdhen shpetimtarete tu:p Degjo!Nje nga metodat e kohes se kaluar,por efikase,eshte qe femren rrije dhe q... qe te doje,sepse sic thoshte gjyshi im (po bej kryq tani)gjithmone thoshte ai,sa here te vish ne shtepi keputi nje pellembe se patjeter do e kete bere nje gabim.
Tjetra.Mos e propozo fare.ne momentin me te pershtatshem jepi te puthuren ne buze(me gjuhe pa gjuhe,shiko situaten) Dhe mos u fut shume me ndjen bisedes me nje femer.Ruaj gjakftohtesine se sot nuk ka djem te bukur e te shemtuar.Po te jesh i zoti ta udheheqesh ate ne jete,te dish te besh dashuri,pra ti japesh kenaqesite ee lidhjes mashkull-femer,te kombinosh mendimet me te,ta psikologjisesh para se ta bej ajo per ty,dhe te dish ti sjellesh dhe ti rregullosh situatat e veshtira e te diskutueshme,jo vetem qe do kesh ate femren qe do,por edhe te tjera.  
Pastaj mos prit shume nga keto gocat e forumit se ketu e hapin gojen,pa ne te vertete kur ikin rruges koken poshte e mbajne.Nuk ke degjuar ti ambulancat dite per dite qe "ulerasin"?
Nejse.keto kisha une keshtu perciptasi.Fundjave te bukur ty dhe gjithe te tjerave,djem e vajza,burra e gra