Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Si ti njohesh me mire femrat Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Re: Dua ti njoh me mire FEMRAT. SI ????

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
Nga femrat spara kam shume haberl. Jo se jam shum keq por kur jam dashuruar me ka dale huq. Sepse mbi te gjitha nuk kam shume guxim ta propozoj (se ashtu jane rrethanat.). Si ta rrit kete guxim ???

Pastaj problem mendoj eshte se femren nuk e njoh shume mire. A ka ndonje liber qe te me tregoje mbi femren (kenaqesite, sjelljen etj etj), ose nje liber ku ne titull te beje pjese "suksesi ne dashuri".

Mire do te ishte sikur ndonje femer e forumit, e shkathet, pak psikologe te me "kaliste" pak me emaile ose ne MSN.

Ky eshte nje problem i madh me mua sepse me ka ndikuar ne cdo fushe te jetes sime. Tash nuk kam as vullnet, nuk mesoj ne mesime, jam si i ploget etj etj etj vetem se nuk kam shum guxim me ja thene propozimin.

Gjithe te mirat...

Good luck next time my friend..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Janar 2006 20:25
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Citim:
a e dini cmora vesh pardje per vajzen qe un doja.

Ajo keto kohet e fundit ka zene nje te dashur. Ai eshte nje si tip Don Zhuani dhe si tip qe hiqet si i forte. freespirit, kishe te drejte duhet te veproja me shpejt. Tani jam shume i merzitur dhee nuk di mir se cfare po shkruaj. Syte me jan mbushur me lot dhe doren e djathte e kam lidhur me fasho sepse godisja murin.
Qe ta dini, pardje ishte hera e pare qe qaja per nje femer kur mendoja se ai tipi e kishte puthur ose do ta bente. Qaja si femije dhe me vinte turp qe gjith ky djale te qaje ne ate menyre. Dhe tani qe e them me vjen shum turp. E urreja veten. E urrej veten. Mbreme nuk fjeta fare dhe u cudita kur kishte zbardhur dita dhe un isha akoma zgjuar.
Nqs ajo eshte e lumtur se keni idene sa me behet qejfi por un e di qe ai tallet ose e do sa per P**h.

Vendosa qe sot ta takoja. E prita tek shtepia por kkur doli ishte me nja 2 shoqe. Une ika por ajo e kuptovi qe isha duke pritur ate.

ME vjen te vras veten.

Jete muti.

Takoje sa s`ka shkuar akoma me ate tipin tjeter!Beje per veten tende!
Jo per ate!
Me vjen keq!

Mesazh i vjetër 20 Janar 2006 20:52
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

na re bablok, çi ke keto bam bame murit andej e gjaku vryshkull ketej? Tipa te ketille qe nuk jane ne gjendje te kontrollojne emocionet por fillojne rrahin divanin apo shembin mure apo hedhin gure ne mal (si Trimi) dhe qe mbi te gjitha i deklarojne pa teklif mua me kallin daten.

e nejse, kjo eshte teme per ty e jo per fobite e mija :p

Nderkohe qe shpenzon kohe ketu duke na treguar mbi luften tende me murin (ububuja), fare mire mund ta kaloje kete kohe me veten tende e te mendoje se cfare hapi duhet te marresh per te lehtesuar dhimbjen qe ke.
Le qe po te me pyesesh mua, meqe kjo metoda tende (e pasivitetit) nuk te ka sjelle permiresime ne dashuri atehere nderro metode byrazer, tundu e shkundu, shkathtesohu nje cik se helbete nje mengjes te bukur e gjen veten prane nje zocke (nuk aludoj ato me pagese)

hajde gjithe te mirat tani, dhe ne shkrimet e tjera na sill lajme te mira se ndryshe nuk te lexojme me :p

Mesazh i vjetër 20 Janar 2006 22:57
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

Per Pitkinin

S'jam dakord fare me ato qe te thote shejtania se ajo shejtane duhet te jete medoemos. Doja te thoja qe me vjen mire ne rradhe te pare qe ke dashuruar kaq fortnje vajze dhe se dyti qe e kuptove qe ajo nuk e meritonte dashurine tende. Ta siguroj kete. Ajo e ka pelqeyer ate djale per arsyet e saj por qe rezulton qe eshte mashtruar c'ka nenekupton qe ajo ishte nje vajze e lehte. Besoj se per nje te tille s'ke nevoje jo pastaj edhe ta dashurosh. Me vjen keq per vuajtjet qe ndjen por gjithashtu shtoj se ajo vajze ka per tu penduar nje dite dhe aty nis edhe "c'lirimi yt" !
Deri ne vetvrasje eshte budallek, pa ofendim. Lexo sepse eshte trajtuar edhe kjo teme....
Te uroj qe ky mesim te te vleje per me tej. Deri atehere durim e gjakftohtesi.
Gjithe te mirat Paris !!!

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 02:31
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Re: Per Pitkinin

Citim:
Po citoj ato që tha Vdekja_22
Gjithe te mirat Paris !!!

pse mi dhe anetari me emrin Paris je ti? po sa nofka ke mi dreq?
dhe zotrote s'je dakort me mua? epo me març te keqen me març :p

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 02:37
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ohu sa e lusin ate... Rri ti rri u rregullu bota( te gjithe si Paris te ishim do te kishim pak me shume fisnikeri ne shpirt)

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 02:49
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

nuk thua shyqyr qe nuk jemi (per efekt diversiteti them ndaj mos u hidhni perpjete si pupagjela)

hajde gud uikend se forumi e ka kryer detyren per kete jave.

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 02:54
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Re: Dua ti njoh me mire FEMRAT. SI ????

Citim:
Nga femrat spara kam shume haberl. Jo se jam shum keq por kur jam dashuruar me ka dale huq. Sepse mbi te gjitha nuk kam shume guxim ta propozoj (se ashtu jane rrethanat.). Si ta rrit kete guxim ???

Pastaj problem mendoj eshte se femren nuk e njoh shume mire. A ka ndonje liber qe te me tregoje mbi femren (kenaqesite, sjelljen etj etj), ose nje liber ku ne titull te beje pjese "suksesi ne dashuri".

Mire do te ishte sikur ndonje femer e forumit, e shkathet, pak psikologe te me "kaliste" pak me emaile ose ne MSN.

Ky eshte nje problem i madh me mua sepse me ka ndikuar ne cdo fushe te jetes sime. Tash nuk kam as vullnet, nuk mesoj ne mesime, jam si i ploget etj etj etj vetem se nuk kam shum guxim me ja thene propozimin.

Gjithe te mirat...

Mos u merzit vella.ja erdhen shpetimtarete tu:p Degjo!Nje nga metodat e kohes se kaluar,por efikase,eshte qe femren rrije dhe q... qe te doje,sepse sic thoshte gjyshi im (po bej kryq tani)gjithmone thoshte ai,sa here te vish ne shtepi keputi nje pellembe se patjeter do e kete bere nje gabim.
Tjetra.Mos e propozo fare.ne momentin me te pershtatshem jepi te puthuren ne buze(me gjuhe pa gjuhe,shiko situaten)Dhe mos u fut shume me ndjen bisedes me nje femer.Ruaj gjakftohtesine se sot nuk ka djem te bukur e te shemtuar.Po te jesh i zoti ta udheheqesh ate ne jete,te dish te besh dashuri,pra ti japesh kenaqesite ee lidhjes mashkull-femer,te kombinosh mendimet me te,ta psikologjisesh para se ta bej ajo per ty,dhe te dish ti sjellesh dhe ti rregullosh situatat e veshtira e te diskutueshme,jo vetem qe do kesh ate femren qe do,por edhe te tjera.
Pastaj mos prit shume nga keto gocat e forumit se ketu e hapin gojen,pa ne te vertete kur ikin rruges koken poshte e mbajne.Nuk ke degjuar ti ambulancat dite per dite qe "ulerasin"?
Nejse.keto kisha une keshtu perciptasi.Fundjave te bukur ty dhe gjithe te tjerave,djem e vajza,burra e gra

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 20:00
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Re: Re: Dua ti njoh me mire FEMRAT. SI ????

Citim:
Po citoj ato që tha roke
[B Degjo!Nje nga metodat e kohes se kaluar,por efikase,eshte qe femren rrije [/B]

po hape ca thesin hape, se ter perla e ke, bej sevap e mesoju ndonje gje ketyre te gjoreve se keta akoma ke gorricat e kan mendjen :p
Leri shakarat se kam hall do ti marin seriozisht se e di ti qe keto gocat e sotçme nuk ta pertojne fare, ti bam e ato bam bam, shkojne ne gym ke Lucilla prandaj :p

e ika tashi, hajde bye, e miremi vesh ne mp.

Modifikuar nga cupka datë 24/01/2006 ora 18:58

Mesazh i vjetër 24 Janar 2006 02:56
cupka
madmoiselle!

...Mua as me ngrof e as me ftof deshira jote per te mos diskutuar me mua por ti do beje mire qe mos flisje ter kompentenca per jeten time sepse une kurre nuk kam folur per gjerat e mija personale, u muarrme vesh?

Dhe sa per dijeni, ti o byrazer, qe gjynah mos paca, nuk ja ke haberin se cdo te thote te jesh ne dashuri, por ke ardhur ketu pa turp fare duke bere qaramanin per ko*et e humbura dhe qe nuk ke guxim ti thuash nje goce "mund te dalim per nje kafe". Ma fai ti bashke me fjalimet e tua per dashurine e vertete qe pret keshilla nga gocat ne ate msn-in tend.

Mbaj krahun tashi.

Modifikuar nga cupka datë 25/01/2006 ora 20:05

Mesazh i vjetër 25 Janar 2006 19:14
Ora tani: 02:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Si ti njohesh me mire femrat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar