Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > A mbani ditar
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Simona
Keshilltare e ''NR''

Regjistruar: 15/10/2005
Vendbanimi: Ne Seline Roze
Mesazhe: 330

Une jo per vete.

Eshte e vertete secili tregon veten  e tyre me ate qe bejne,,,opsss e shkrova gabim,,,,secili tregon veten e vet me ate qe ben,eshte mese e vertete,pamvaresisht nga arsyeja,ajo ngelet jetime si faji.,gjithmone ky eshte mendimi im se mos me keqkupton njeri dhe ma merr per ters,gjuha e shkruar te merr shume kohe per ato qe skuptojne,spo zgjaten me.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Shtator 2006 17:26
Simona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Simona Kliko këtu për të kontaktuar me Simona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Simona Shto Simona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Simona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Citim:
Po citoj ato që tha Simona
Une jo per vete.

Eshte e vertete secili tregon veten  e tyre me ate qe bejne,,,opsss e shkrova gabim,,,,secili tregon veten e vet me ate qe ben,eshte mese e vertete,pamvaresisht nga arsyeja,ajo ngelet jetime si faji.,gjithmone ky eshte mendimi im se mos me keqkupton njeri dhe ma merr per ters,gjuha e shkruar te merr shume kohe per ato qe skuptojne,spo zgjaten me.

hahahaha Simona si mohim i pyetjes se kontinentit mu duk shkrimi yt.. katilshen fare je dhe ti..

Se desh harrova..

Diatrin me te shtrenjte kam zemren.

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2006 03:40
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Simona
Keshilltare e ''NR''

Regjistruar: 15/10/2005
Vendbanimi: Ne Seline Roze
Mesazhe: 330

E eeeeee ashu duket por jam pergjigjur per pyetjen  e temes mbi ditarin,dmth une jo per vete,dmth nuk mbaj,por me vertet duket tani qe me the ti sikur eshte mohim i pytjes se kontes,ahaaahhaaahahah,konte ta dish ti sa pjese kan dale ke IP-ja njanes ,talent ne kete fushe.

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2006 13:18
Simona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Simona Kliko këtu për të kontaktuar me Simona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Simona Shto Simona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Simona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
angelo22
*****iste

Regjistruar: 10/09/2006
Vendbanimi: diku ketu....
Mesazhe: 78

Citim:
Po citoj ato që tha Simona
E eeeeee ashu duket por jam pergjigjur per pyetjen  e temes mbi ditarin,dmth une jo per vete,dmth nuk mbaj,por me vertet duket tani qe me the ti sikur eshte mohim i pytjes se kontes,ahaaahhaaahahah,konte ta dish ti sa pjese kan dale ke IP-ja njanes ,talent ne kete fushe.

Eh ditari...........eshte gjeja qe kam me me qef te bej se sot nuk mund te kesh besim tek askush pervec se tek disa flete te bardha qe me padurim presin qe te nxihen,qofte nga nje dicka e bukur ose jo......
Harrova kam dhe macen time topolake qe me degjon me nje kureshtje te madhe kur i rrefej diten time.....e shikoni sa bukur....

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2006 20:09
angelo22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të angelo22 Kliko këtu për të kontaktuar me angelo22 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të angelo22't! Kërko mesazhe të tjera nga: angelo22 Shto angelo22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto angelo22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Goku
Veteran ne forum

Regjistruar: 11/09/2006
Vendbanimi: *****
Mesazhe: 1040

Per fat te keq nuk mbaj por do te kisha deshire te kisha me shume kohe per te shkruar...nqs do te kisha nje ditar shume veta do te kishin deshire ta lexonin ate sepse do beheshin kurioz.

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2006 21:44
Goku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Goku Kliko këtu për të kontaktuar me Goku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Goku Shto Goku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Goku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > A mbani ditar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar