Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > A Keni Shtepi?
A KENI SHTEPI?
po
jo
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Finding_Neverland
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/04/2006
Vendbanimi: diku
Mesazhe: 201

Te miat personale ende jo,por nje pale ne tr(ku jetoj aktualisht) dhe ne vl ne qytetin e lindjes.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Maj 2006 02:21
Finding_Neverland nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Finding_Neverland Kliko këtu për të kontaktuar me Finding_Neverland (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Finding_Neverland't! Kërko mesazhe të tjera nga: Finding_Neverland Shto Finding_Neverland në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Finding_Neverland në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
skunkanansie
?!

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: ?!
Mesazhe: 651

Po kam shtepin timen personale por nuk banoj ende,kam deshir te jetoj edhe disa vite me prinder pastaj.....hmmm

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 02:38
skunkanansie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skunkanansie Kliko këtu për të kontaktuar me skunkanansie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skunkanansie Shto skunkanansie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skunkanansie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Nje rren - Po kam nje vile ne Himare

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 23:11
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

Lightbulb

kiam edhe une nje kasollke..

kam edhe une nje kasollke ku ta fut kockenlol

Mesazh i vjetër 02 Qershor 2006 23:37
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Kam, kam .. nje ketu ne usa.. ( jo imja) e prinderve... nje ne Kote.. po prap e prinderve.. nje ne  vl & 1 ne  tr.. te dyja me  qera.. pothuajse pothuajse jan te miat se meqe cun i vetem

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2006 01:07
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Smile

Kota mir se erdhe serish.Me sa e bleni oil andej?

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2006 02:22
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Kota mir se erdhe serish.Me sa e bleni oil andej?

cfare  oil?

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2006 03:12
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

prinderit kane une kam lesht... dhe sme shkon mendja ta blej, le te ma blej burri kur te martohem.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2007 12:42
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
prinderit kane une kam lesht... dhe sme shkon mendja ta blej, le te ma blej burri kur te martohem.

hahaahahhahaa dreqe sa materialiste qe je moj aman...te pakten mos u bej kaq haptas,por besoj se nje mashkull do te blunte jo nje shpi per ty po nje pallat te tere...

ps:sa per temen prinderit kan shpi ,un per vete ne emrin tim skam

Mesazh i vjetër 22 Janar 2007 18:26
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

hahaahahhahaa dreqe sa materialiste qe je moj aman...te pakten mos u bej kaq haptas,por besoj se nje mashkull do te blunte jo nje shpi per ty po nje pallat te tere...

ps:sa per temen prinderit kan shpi ,un per vete ne emrin tim skam

hhahahahahahah buza fjala jote ne vesh te zotit i thojne ksaj fjale.. per kryt tem mos me ken mashkulli i zoti mem ble nje shtepi se marr hic, dhe jo pse jam matrialiste por dreqi e marte edhe brek grisur sme duhet gja..

Mesazh i vjetër 22 Janar 2007 20:46
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > A Keni Shtepi?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar