Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Figura të shquara > Kulture dhe figura te qytetit te Shkoders
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

kur lexoj fjalet qe ju shkruani per shkodren dhe karakterin e shkodranit ne pergjithesi, (e kam fjalen per juve qe nuk jeni shkodran) ndjej nje kenaqesi. dhe me duket se ju njoh me mire si njerez.
pa e ditur moshen tuaj e di se jeni njerz te pjekur me jeten, with wisdom.
se e shoh veten duke kuptuar me shume, me moshen. si te mesosh me shume ne jete dhe me i pjekur te behesh, do jesh injorant mos ta vlersoah karakterin e shkodranit. sinqeritetin, besnikerine, etj etj etj.

nuk po e them kte si shkodran, por ju betohem qe kto jane leksionet qe me ka mesuar jeta. nuk kam qene ne shkoder qe ne 95, dhe kam jetuar ne shume vende te ndryshme te botes, me shoqeri nga rrethe te ndryshme te shqiperise dhe vende te ndryshme te botes.

por me vjen edhe inat me veten qe mu desht te iku kaq larg, e kaq shume kohe, qe ta mesoj te verteten e bukur te karakterit dhe besnikerise shkodrane.

po i flas kto fjale jo si shkodran se e ndjej edhe si fatkeqesi qe nuk njoh shume shkodran, por po flas si nje student i jetes. dhe kur lexoj fjalet tuaja o miq te mire shqiptar, se i dua te gjithe shqiptaret, e kam pershtypjen se ju flitni me te njejtin sinqerietet.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2008 16:39
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Figura të shquara > Kulture dhe figura te qytetit te Shkoders

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar