Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > SMS: Nje menyre e lehte per thene "Mes nesh gjithçka mori fund"!
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Nuk ka pse piktoro. Pse-ja eshte per te mbajtur dike-diçka me zorr...ose per te shtyre ditet. Une jam radikale. Kjo eshte ne natyren time.Respektoj te tjeret qe kerkojne sqarime.

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

as une sjam per ta mbajt me zorr e as per tu bo zorraxhije por ama qe kam te drejten te kuptoj cndodhi ca problemi qe eshte mese normale them

Pergjigje e dha AD. Ne fund te fundit kuptohet se ai sms nuk eshte nisur me halucinacione apo jerm.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 01:58
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Bionde e di sa ka ndryshuar dashuria keto ditet e sotme .... sinqerisht se besoj me duket si perralle

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 01:58
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:

as une sjam per ta mbajt me zorr e as per tu bo zorraxhije por ama qe kam te drejten te kuptoj cndodhi ca problemi qe eshte mese normale them

si pelqe mo mi po i plas zemra per nji aty ne pune dhe ti aman sa larg shkoni...lene se na u fut romantikja dhe ec e ndale imen

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 01:59
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

She-she si bejne keto, sikur po ndahen nga nje pale breke te vjetra. E po nese njeriu ka shpenzuar kohe me nje gomar te tille atehere mire t'ju behet atyre qe konfrontohen me ndarje te tilla.

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 01:59
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
She-she si bejne keto, sikur po ndahen nga nje pale breke te vjetra. E po nese njeriu ka shpenzuar kohe me nje gomar te tille atehere mire t'ju behet atyre qe konfrontohen me ndarje te tilla.

shif nashti ti shoqe e para se konsideroj gomar asnje mashkull qe kam pas ne jeten time por qe kane ardh kushte te tilla qe jemi ndare arsye te ndryshme faji im i atij pak rendesi ka por ama gjithmone me mirekuptim

ti nga eksperienca jote vepron ndryshe nga c thashe une?

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 02:03
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ne parim jam dakort shume dakort me ty amor sepse njeriu mund te kete shume motiveper ti thene boll apo mjaft nje lidhjeje, por me nje SMS te thate si ky diçka ka ndodhur mes tyre, problemi eshte nese tjetri nuk e pret nje mesazh te tille pa ndonje arsye.

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 02:04
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Bionde e di sa ka ndryshuar dashuria keto ditet e sotme .... sinqerisht se besoj me duket si perralle

Me pak fjale nuk besoj tek ndjenja e perjetshme. Besoj tek ndjenja rastesore,momentale dhe mbi te gjitha besoj tek ça presim nga njeri-tjetri...

ps: s'me keni mua per dashuriçka une jam per kompromise fitimprurese

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 02:05
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
ti nga eksperienca jote vepron ndryshe nga c thashe une?

Me fal por s'lexova fare c'ke thene ti. C'paske thene ti, e permbledhur?

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne parim jam dakort shume dakort me ty amor sepse njeriu mund te kete shume motiveper ti thene boll apo mjaft nje lidhjeje, por me nje SMS te thate si ky diçka ka ndodhur mes tyre, problemi eshte nese tjetri nuk e pret nje mesazh te tille pa ndonje arsye.

Po tani mundesite jane dy:
-ose ka tallur bythen dhe me pas eshte merzitur
-ose ka ndodhur nje plasaritje e rende ne ate mes

As qe imagjinoj qe tjetri iken, pa pasur piken e dyshimit. Vetem nese ke ecur me syze kali dhe ke pare vetem ça ke dashur te shohesh.

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 02:06
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:

e moj mire e ke ti se ateher ska pas telefon per sms ...qekam mire ...

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 02:06
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Kapister amor jo syze.
Tani ka dhe gomere ka dhe gomarica.
Nesje njeriu ecen me teknollogjine.
imgjino ate poezine.
20 qindarka me folur me ty/
30 qindarka per te ardhur tek ty/
se nuk me kujtohet mire poezia.
Por shume i kursyer ky tipi me 15 leke i thote ciao, ciao.

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2010 02:14
Ora tani: 23:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > SMS: Nje menyre e lehte per thene "Mes nesh gjithçka mori fund"!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar